E-cigaretter

Her finder du en oversigt over vores håndplukkede udvalg af det bedste på markedet inden for e-cigaretter. Vi forhandler udelukkende 100% originalt kvalitetsudstyr fra de største brands og de mest innovative producenter, heriblandt Aspire, Smok og Eleaf. Vi sørger både for at være med, ved at have de nyeste og mest populære modeller, men også ved at have gode tilbud på billige basis e-cigaretter til den nyopstartede damper.

 • E-cigaret startpakker

  Her finder du vores store udvalg af forskellige e-cigaret startpakker. Ideen med at købe en e cigaret startpakke, er at gøre det hele så simpelt som muligt. Derfor har vi sammensat forskellige bud på en pakkeløsning, som både indeholder batteri, brænder/tank og oplader. Flere af de forskellige pakkeløsninger inkluderer også e-væske – det kan du læse nærmere om under de forskellige produkter. Der findes både e cigaret startpakker for den erfarne damper og for nybegynderen. Så bliver det ikke nemmere at komme i gang med en af vore billige e-cigaretter. Tag evt. et kig her, for at se vores tilbud.

 • E-Piber

  De fleste af os er efterhånden bekendt med de populære E-cigaretter, som på kort tid eksploderede på det danske marked. Årsagen til dette var at de viste sig at være yderst effektive til rygestop. Med tiden kom flere og flere efterspørgelser på elektroniske piber med E-damp funktion, også kalde e-pibe. Der er desværre ingen TPD godkendte piber anmeldt i Danmark og vi kan derfor ikke sælge nogle.

  E-pibernes design og udformning, gør at de hviler perfekt i hænderne samt giver dig en yderst behagelig damp oplevelse.

 • E-Vandpiber

  Elektronisk vandpibe  

  Kulturen omkring vandpiben er, at man skal give sig selv tid til at få den bedst mulige oplevelse. Det er ikke bare et spørgsmål om røg og smag. Vandpiberygning er en social aktivitet, som folk nyder at samles omkring, for at koble fra og slappe af fra hverdagens stres og jag. For en stor del af vandpiberygere, er det netop det sociale aspekt ved rygningen, der tiltrækker dem. Det er nu muligt at skabe den samme stemning med vores nye e-vandpibe hoved, også kaldt ”Electronic-Nargila”, som passer på alle standard vandpiber. 

 • Engangs E-Cigaretter

  Engangs e-cigaretter har mange af de samme fordele som de lidt større e-cigaretter. Blandt andet er de fleste engangs e-cigaretter designet til at give brugeren følelsen af en rigtig cigaret, idet størrelse, vægt og damp-mængde, minder utrolig meget om tobakscigaretter. Dette gør over-gangen til e-cigaretter betydeligt nemmere.

  Da engangs e-cigaretten selvsagt ikke skal oplades, slipper du for at skulleholde øje på, hvilke batterier, der er opladt. Engangs e-cigaretter har flere fordele, så som prisen, hvis man f.eks. ønsker at afprøve, hvad e-damp egentlig er for noget; eller have den i baghånden som en nødløsning, hvis den originale skulle være forsvundet. 

 • IQOS - Heat not burn

  IQOSIQOS er alt det du elsker ved at ryge. Bare bedre.

  Ved at opvarme tobakken får du en ægte tobaksoplevelse, uden væske og med rigtig tobakssmag. Helt uden røg, aske og med mindre lugt. Til fordel for dig og dem du holder af.

  Videnskaben bag visionen.

  HeatControl™ Teknologi skaber en smagfuld nikotinholdig damp. Og eftersom tobakken ikke brænder, reduceres mængden af skadelige kemikalier markant i forhold cigaretrøg.

  Det bedste fra tobakken møder det bedste fra teknologien.

  For mere end ti år siden, mødtes forskere og eksperter fra hele verden i Neuchatel i Schweiz for at revolutionere tobaksnydelsen.

  Resultatet blev IQOS: En teknologisk innovation der genererer i gennemsnit 90 % lavere niveau af skadelige stoffer sammenlignet med cigaretter*. Baseret på videnskabelige resultater, til dato, kan vi sige: At skifte fuldstændigt til IQOS vil sandsynligvis medføre en mindre risiko for dit helbred end at fortsætte med at ryge.


  Kilde

  *Kilde: Gennemsnittet af reduktionerne i koncentrationerne af en bred vifte af skadelige og potentielt skadelige stoffer målt i IQOS dampen sammenlignet med dem målt i røgen fra mere end 1.600 forskellige cigaretmærker i over 40 lande mellem 2008 og 2017. Damp- og røganalyserne er udført under det såkaldte ”Health Canada Intense machine-smoking”-regime. Reduktionsberegninger ekskluderer nikotin.