1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!

E-cigaretter

Her finder du en oversigt over vores håndplukkede udvalg af det bedste på markedet inden for e-cigaretter. Vi forhandler udelukkende 100% originalt kvalitetsudstyr fra de største brands og de mest innovative producenter, heriblandt Aspire, Smok og Eleaf. Vi sørger både for at være med, ved at have de nyeste og mest populære modeller, men også ved at have gode tilbud på billige basis e-cigaretter til den nyopstartede damper.

  • E-cigaret startpakker

    Her finder du vores store udvalg af e-cigaret startpakker. Vi har e-cigaret startpakker fra Joyetech, KICK, Kangertech og mange flere. Tanken bag vores e-cigaret startpakker er at gøre det hele så nemt for dig som muligt. Derfor har vi sammensat forskellige pakkeløsninger, så du kan vælge den e-cigaret startpakke, der passer bedst til dig. Der findes både e-cigaret startpakker for den erfarne damper og for nybegynderen. Uanset dit niveau er vi din garanti for starten på et nyt alternativ.

  • E-Cigaret Pod kits
Pr. side

Kvalitetsrige E-CIGARETTER

 

Hos SMOKE-IT finder du det bedste udvalg af e-cigaretter - det du måske også kender som vapes eller dampere.

Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig, når du skal finde den e-cigaret, der er den rigtige for dig. Som første skridt på vejen har vi samlet en oversigt med grundige beskrivelser af alle vores produkter. Vi anbefaler derfor, at du bruger et øjeblik på at læse om de forskellige e-cigaret varianter. At finde den e-cigaret, der passer til dine præferencer, er afgørende for en god dampeoplevelse. Og vigtigst af alt: For at få et varigt rygestop.

 

Vi har håndplukket et udvalg af de bedste e-cigaretter på markedet. Vi forhandler derfor udelukkende 100% originalt kvalitetsudstyr fra de største brands og de mest innovative producenter, heriblandt Aspire, Smok og Eleaf. Vi har de nyeste og mest populære e-cigaret modeller, og vi prismatcher, så du får den bedste pris inden for vores sortiment. Uanset om du er garvet damper eller nybegynder, er vi din garanti for et bedre alternativ.

 

E-cigaretter: Vape, damper og meget mere

E-cigaret. Vape. Damper. Du skal ikke lade dig forvirre af de mange betegnelser. I bund og grund dækker de over det samme. Nogle af e-cigaretterne giver mere damp, og deraf kommer navne som en damper, eller på engelsk vape.

E-cigaretter kan give vidt forskellige brugeroplevelser, og derfor skal du finde den variant, der passer bedst til dig. Uanset hvilken type du vælger, får du det bedste e-cigaret produkt på markedet. Vores e-cigaretter er nemlig alle CE-mærkede og RoHS-godkendte.

Hvordan virker en e-cigaret?

En e-cigaret (elektronisk cigaret) består af tre dele: Et batteri, en væskebeholder og en e-væske. E-cigaretten fungerer ved, at batteriet aktiveres, når du trykker på e-cigarettens knap. Dette sender strøm til brænderen, der så opvarmer e-væsken i væskebeholderen. Når e-væsken opvarmes, omdannes den til damp, som kan inhaleres gennem e-cigarettens drip tip (e-cigarettens mundstykke).


De fleste af vores e-cigaretter kræver, at du holder knappen på batteriet inde, mens du inhalerer. Dog har vi også et udvalg af produkter, som automatisk aktiveres, når du inhalerer på e-cigaretten. Eksempelvis e-cigaret modellen KICK MAX. På billedet nedenfor kan du se de forskellige dele i en standard e-cigaret.