Kundeservice ekstra åbent på telefon og chat: Mandag-Torsdag kl. 09-20.

E-cigaretter

Her finder du en oversigt over vores håndplukkede udvalg af det bedste på markedet inden for e-cigaretter. Vi forhandler udelukkende 100% originalt kvalitetsudstyr fra de største brands og de mest innovative producenter, heriblandt Aspire, Smok og Eleaf. Vi sørger både for at være med, ved at have de nyeste og mest populære modeller, men også ved at have gode tilbud på billige basis e-cigaretter til den nyopstartede damper.

 • E-cigaret startpakker

  Her finder du vores store udvalg af e-cigaret startpakker. Vi har e-cigaret startpakker fra Joyetech, KICK, Kangertech og mange flere. Tanken bag vores e-cigaret startpakker er at gøre det hele så nemt for dig som muligt. Derfor har vi sammensat forskellige pakkeløsninger, så du kan vælge den e-cigaret startpakke, der passer bedst til dig. Der findes både e-cigaret startpakker for den erfarne damper og for nybegynderen. Uanset dit niveau er vi din garanti for starten på et nyt alternativ.

 • E-Piber

  De fleste af os er efterhånden bekendt med de populære E-cigaretter, som på kort tid eksploderede på det danske marked. Årsagen til dette var at de viste sig at være yderst effektive til rygestop. Med tiden kom flere og flere efterspørgelser på elektroniske piber med E-damp funktion, også kalde e-pibe. Der er desværre ingen TPD godkendte piber anmeldt i Danmark og vi kan derfor ikke sælge nogle.

  E-pibernes design og udformning, gør at de hviler perfekt i hænderne samt giver dig en yderst behagelig damp oplevelse.

 • E-Vandpiber

  Elektronisk vandpibe  

  Kulturen omkring vandpiben er, at man skal give sig selv tid til at få den bedst mulige oplevelse. Det er ikke bare et spørgsmål om røg og smag. Vandpiberygning er en social aktivitet, som folk nyder at samles omkring, for at koble fra og slappe af fra hverdagens stres og jag. For en stor del af vandpiberygere, er det netop det sociale aspekt ved rygningen, der tiltrækker dem. Det er nu muligt at skabe den samme stemning med vores nye e-vandpibe hoved, også kaldt ”Electronic-Nargila”, som passer på alle standard vandpiber. 

 • Engangs E-Cigaretter

  Engangs e-cigaretter har mange af de samme fordele som de lidt større e-cigaretter. Blandt andet er de fleste engangs e-cigaretter designet til at give brugeren følelsen af en rigtig cigaret, idet størrelse, vægt og damp-mængde, minder utrolig meget om tobakscigaretter. Dette gør over-gangen til e-cigaretter betydeligt nemmere.

  Da engangs e-cigaretten selvsagt ikke skal oplades, slipper du for at skulleholde øje på, hvilke batterier, der er opladt. Engangs e-cigaretter har flere fordele, så som prisen, hvis man f.eks. ønsker at afprøve, hvad e-damp egentlig er for noget; eller have den i baghånden som en nødløsning, hvis den originale skulle være forsvundet. 

 • E-Cigaret Pod kits
Pr. side

Kvalitetsrige E-CIGARETTER

 

Hos SMOKE-IT finder du det bedste udvalg af e-cigaretter - det du måske også kender som vapes eller dampere.

Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig, når du skal finde den e-cigaret, der er den rigtige for dig. Som første skridt på vejen har vi samlet en oversigt med grundige beskrivelser af alle vores produkter. Vi anbefaler derfor, at du bruger et øjeblik på at læse om de forskellige e-cigaret varianter. At finde den e-cigaret, der passer til dine præferencer, er afgørende for en god dampeoplevelse. Og vigtigst af alt: For at få et varigt rygestop.

 

Vi har håndplukket et udvalg af de bedste e-cigaretter på markedet. Vi forhandler derfor udelukkende 100% originalt kvalitetsudstyr fra de største brands og de mest innovative producenter, heriblandt Aspire, Smok og Eleaf. Vi har de nyeste og mest populære e-cigaret modeller, og vi prismatcher, så du får den bedste pris inden for vores sortiment. Uanset om du er garvet damper eller nybegynder, er vi din garanti for et bedre alternativ.

 

E-cigaretter: Vape, damper og meget mere

E-cigaret. Vape. Damper. Du skal ikke lade dig forvirre af de mange betegnelser. I bund og grund dækker de over det samme. Nogle af e-cigaretterne giver mere damp, og deraf kommer navne som en damper, eller på engelsk vape.

E-cigaretter kan give vidt forskellige brugeroplevelser, og derfor skal du finde den variant, der passer bedst til dig. Uanset hvilken type du vælger, får du det bedste e-cigaret produkt på markedet. Vores e-cigaretter er nemlig alle CE-mærkede og RoHS-godkendte.

Hvordan virker en e-cigaret?

En e-cigaret (elektronisk cigaret) består af tre dele: Et batteri, en væskebeholder og en e-væske. E-cigaretten fungerer ved, at batteriet aktiveres, når du trykker på e-cigarettens knap. Dette sender strøm til brænderen, der så opvarmer e-væsken i væskebeholderen. Når e-væsken opvarmes, omdannes den til damp, som kan inhaleres gennem e-cigarettens drip tip (e-cigarettens mundstykke).


De fleste af vores e-cigaretter kræver, at du holder knappen på batteriet inde, mens du inhalerer. Dog har vi også et udvalg af produkter, som automatisk aktiveres, når du inhalerer på e-cigaretten. Eksempelvis e-cigaret modellen KICK MAX. På billedet nedenfor kan du se de forskellige dele i en standard e-cigaret.