1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!

Udvid søgning

Smag

Pris

DKK 0 - DKK 480

E-væske og Aroma

E-væske og aroma | Færdigblandet eller lav din egen | SMOKE-IT

Vælg mellem vores store udvalg af færdigblandede e-væsker, eller bland din helt egen. Vi tilbyder forskellige aromaer og nikotinstyrker. Klik herog læs mere om fordelene hos SMOKE-IT - danskernes foretrukne leverandør

Find færdigblandede e-væsker, som er klar til at dampe med det samme klik her

E-væske findes i forskellige prisleje, dette hænger som regel sammen med kvaliteten, og hvilke produkter der er brugt til at lave disse væsker. Læs mere her

 • Dampklar E-væske

  Her på siden finder du en altid opdateret liste med alt hvad vi kan tilbyde inden for færdigblandet Evæske. Vi har både billig e-juice, naturligvis af samme høje kvalitet som altid, til hverdagsdamperen, men tilbyder efterhånden også mange forskellige luksusvæsker fra alle de store, internationalt anerkendte producenter.
  Om du er til god, men billig evæske, eller om du er feinschmecker-typen, finder du helt sikkert noget der passer til dine behov.

  OBS: Hvis du bruger en mindre model e-cigaret af typen ”mouth-to-lung”, vil det gavne dig at købe en væske med et højt indhold af Propylenglycol (PG). PG tynder bl.a. væsken op, hvilket gør den mere egnet til brug i små modeller.

 • Aroma

  Aroma til din e-cigaret – Alt du bør vide

  Aroma er den smag, som kan tilsættes den e-væske, der dampes. Der findes færdigblandede e-væsker, men flere og flere begynder at blande deres egen, og til det skal der bruges aroma.
  Alt du behøver, er at finde den aroma, du ønsker til din rygevæske. Du kan naturligvis blande flere aromaer til din rygevæske, eksempelvis lakrids og mentol.
  SMOKE-IT tilbyder en lang række forskellige aromaer. Hvis du er i tvivl om, hvilke du skal vælge, og om du bør blande selv, kan du læse videre nederst på siden.

 • Shake 'N' Vape

  Hvad er Shake n Vape? – Her er alt du bør vide

  Hos SMOKE-IT kan du blande din egen e-væske af højeste kvalitet. Med Shake n Vape får du en større mængde nikotinfri e-væske og en base med dit ønskede nikotinindhold. Alt du så skal gøre er at ”Shake n Vape”. Du kan få svar på flere spørgsmål nederst på siden.

 • Baser & Base Kits

  Her finder du en række forskellige baser og base kits. Der er stor forskel på de forskellige baser, og hvordan de skal blandes. Der følger derfor altid en blandeflaske med til et kit, så det er nemmere at blande sammen. Under hvert kit står der, hvordan det skal blandes sammen. Der er også forskel på de forskellige basers sammensætning af PG og VG. Dette kan du læse mere om nede i bunden af denne side.

  Når man køber et base kit er det en god idé også at købe nogle ekstra blandeflasker til at blande sin base sammen med aroma. Disse blandeflasker kan du finde her

 • Blandeflasker

  Her finder du blandeflasker til alle formål. Vi har flere forskellige størrelser og varianter, så du kan finde dem du bedst kan lide, og dem der passer bedst til dit formål.

  Vi tilbyder både almindelige easy-dryp flasker, nåleflasker og gorillaflasker. Alle flaskerne har fordele og ulemper, som man kan læse om i bunden af denne side.

 • Menthol

  Køb menthol hos SMOKE-IT

  Når du handler hos os, kan du være sikker på, at alle produkter i vores sortiment lever op til høje kvalitets- og sikkerhedskrav. Vi sælger udelukkende TPD-godkendte e-væsker, og vi lever op til alle lovmæssige krav og retningslinjer.

  Hos SMOKE-IT går vi meget op i kvalitet. Vi har derfor samlet markedets bedste produkter og tilbyder dem til markedet bedste priser. Hos SMOKE-IT har vi nemlig prismatch, og vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder den billigste pris på markedet. Det vil altså sige, at vi matcher prisen, hvis du finder en af vores varer billigere hos en anden dansk forhandler.

  For os er det vigtigt, at du får en god oplevelse, og at du som ny-damper føler dig tryg. Vi ved, at det kan virke som en lidt forvirrende, ny verden, og derfor kan du altid få vejledning, uanset om det er inden, under eller efter dit køb. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig.

Pr. side

E-væske er den særlige væske, du fylder på din e-cigaret, og som omdannes til damp, når du inhalerer i mundstykket. Vi tilbyder færdiglavede e-væsker, men har du andre præferencer til smag, aroma eller nikotinstyrke, kan du også lave din egen. Vores e-væsker indeholder alle naturlige aromastoffer.

E-væske med mange forskellige smagsvarianter

At vælge aroma og smag til din e-cigaret er en individuel sag. For nogen kan overgangen til damp være lettere, hvis e-væsken er med tobak eller mentol smag, mens andre foretrækker en mere aromatisk smagsoplevelse.

Vi tilbyder et bredt spektrum af smagsvarianter, hvor du kan vælge imellem forskellige smage, herunder frugt, drinks, slik, desserter, mentol og mange andre. For at se vores brede udvalg af smagsvarianter, kan du læse mere her.

Sådan vælger du din nikotinstyrke

Når du vælger din e-væske, skal du tage stilling til nikotinstyrken. Du har mulighed for at vælge e-væske både med eller uden nikotin. Af nikotinstyrker findes der 0, 6, 12, 18 og 20 mg. Derudover kan du selv blande de enkelte styrker, så du finder den helt rigtige styrke, der passer dig. Tanken er, at du gradvist nedtrapper nikotinindholdet.

For mange begynderdampere er det dog nødvendigt at have nikotin i e-væsken, så overgangen virker blødere. Men ved en gradvis nedtrapning vænner kroppen sig til at undvære nikotinen for til sidst at blive helt uafhængig af den.

Som begynderdamper kan det være svært at vide, hvilken nikotinstyrke der passer til ens behov. Derfor kan du følge dette som pejlemærke:

 • 0 mg. – Nikotinfri. Indeholder PG og VG og aroma
 • 6 mg. – Mild nikotin. Du ryger ca. 0-10 cigaretter dagligt.
 • 12 mg. – Moderat nikotin. Du ryger ca. 10-15 cigaretter dagligt.
 • 18 mg. – Stærk nikotin. Du ryger ca. 20 cigaretter dagligt.
 • 20 mg. – Meget stærk nikotin. Du ryger over 20 cigaretter dagligt

Er du til følelsen af ”krads” i halsen, som du kender det fra tobakscigaretter, skal du vælge en e-væske med en høj PG-koncentration. Er du derimod til en blødere smag, skal du vælge en e-væske med en høj VG-koncentration. Et højt indhold af VG giver også mere damp.

Hvad indeholder e-væske?

For at danne damp kræver det, at e-væsken indeholder en væskebase. Væskebasen er oftest en blanding mellem Propylenglycol (PG) og Vegetabilsk Glycerin (VG). For mange er disse stoffer ukendte, men i virkeligheden er det helt almindelige smagsstoffer, der også findes i mange af de forbrugs- og fødevarer, vi dagligt indtager.
Væsken er produceret med et minimum af ingredienser, der alle er af farmaceutisk kvalitet, og som alle er af naturlige smagsstoffer. VG og PG findes i alle e-væsker og er altså med til at give dampen dens fulde karakter.

Hvad er PG og VG?

PG er et levningsmiddel, der er godkendt som et tilsætningsstof i fødevareindustrien over hele verden. Når du køber fødevarer, vil PG stå med e-nummeret E-1520. Stoffet er det, der binder smagen, og det der giver kraftigere smag og mere halskrads. Jo større mængde PG e-væsken indeholder, des mere smag har e-væsken. Dog er det vigtigt, at have den rette kombination mellem VG og PG, sådan at forholdet mellem meget damp og kraftig smag er i balance.

VG er et stof, der er udvundet af vegetabilsk fedt. Det er et flydende fedtstof, der typisk er udvundet fra plantefrø. I fødevareindustrien har VG e-nummeret E-422. VG er det stof, der giver den fyldige damp. Jo højere VG e-væsken indeholder, des mere damp produceres.

Hos SMOKE-IT bruger vi 70% PG og 30% VG i alle vores INSANO e-væsker. Det vil sige, at du med får en 1. klasses smagsoplevelse og den helt perfekte kombination mellem smag og damp.

Vi sikrer en høj kvalitet

Når du handler e-væske hos os, er alle lovgivningsmæssige krav om e-cigaretter i det europæiske Tobaksvaredirektiv opfyldt. Vores producenter benytter naturlige ingredienser i alle e-væskerne, så du undgår skadelige indholdsstoffer, som eksempelvis diacetyl og acetyl.

De naturlige ingredienser giver e-væsken den helt rigtige smag, hvad end du er til smagen af tobak, frugt, drinks, krydderi, eller noget helt andet.

Vores e-væske produceres i store maskiner på laboratorier med ekstremt høje krav til renlighed, sterilitet og sikkerhed, der giver en pålidelig ensartet kvalitet. Det avancerede produktionsudstyr måler også smagsaromaer, nikotin, VG og PG nøje op, således e-væsken får den helt rigtige sammensætning, der passer netop dit behov.

Når du modtager din e-væske kommer den i en 10 ml. flaske, der er pakket i en lille æske. Uden på æsken er der en angivelse af mængden af nikotin i e-væsken, samt en indholdsdeklaration. Du vil hurtigt opdage den gennemførte kvalitet. Flasken er produceret i hård plast med en lang drypspids til nem dosering. Skruelåget er plomberet og produktions- og udløbsdato fremgår tydeligt på flasken. Desuden er låget børnesikret, når det er skruet på.

Vores basis e-væsker stammer fra den kendte fabrik, Hangsen, som er verdens største producent af e-væsker. Hangsen er en højteknologisk produktionsvirksomhed, som SMOKE-IT har et tæt samarbejde med. Fabrikken kontrollerer løbende produkterne, og derudover rejser SMOKE-IT i jævne mellemrum derned for at inspicere produktionen og sikre den høje kvalitet. Dette giver dig en 100% sikkerhed for kvaliteten af INSANO e-juice.