E-væske og Aroma

E-væske og aroma | Færdigblandet eller lav din egen | SMOKE-IT

Vælg mellem vores store udvalg af færdigblandede e-væsker, eller bland din helt egen. Vi tilbyder forskellige aromaer og nikotinstyrker. Klik her og læs mere om fordelene hos SMOKE-IT.

Find færdigblandede e-væsker, som er klar til at dampe med det samme klik her

E-væske findes i forskellige prislejer. Prisen på e-væske afspejler som regel kvalitet af- og hvilke produkter der er anvendt i væskerne. Læs mere her

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 420 produkter.

Viser 1-16 of 420 vare(r)

Aktive filtre

Menthol , Lakrids

Bellevue - Blå Bolsje

Pris 69,95 kr.
Smag af blå ugler. OBS: Shake 'N' Vape, med 20 ml. Der skal derfor tilsættes 40 ml. base. 0MG = 4 stk. 10 ml. Nikotinfri base...
Ice Tea , Fersken

Bellevue - Fersken Te

Pris 69,95 kr.
Smag af fersken ice tea. OBS:  Shake 'N' Vape, med 20 ml. Der skal derfor tilsættes 40 ml. base. 0MG = 4 stk. 10 ml. Nikotinfri base...
Lakrids , Granatæble

Bellevue - Grøn Lakrids

Pris 69,95 kr.
Smag af sismofytter. OBS:  Shake 'N' Vape, med 20 ml. Der skal derfor tilsættes 40 ml. base. 0MG = 4 stk. 10 ml. Nikotinfri base...
Jordbær

Bellevue - Jordbær

Pris 69,95 kr.
Smag af jordbær. OBS:  Shake 'N' Vape, med 20 ml. Der skal derfor tilsættes 40 ml. base. 0MG = 4 stk. 10 ml. Nikotinfri base 3MG...
Kaffe

Bellevue - Kaffe

Pris 69,95 kr.
Smag af kaffe. OBS:  Shake 'N' Vape, med 20 ml. Der skal derfor tilsættes 40 ml. base. 0MG = 4 stk. 10 ml. Nikotinfri base 3MG =...
Lakrids

Bellevue - Lakrids

Pris 69,95 kr.
Smag af lakrids. OBS:  Shake 'N' Vape, med 20 ml. Der skal derfor tilsættes 40 ml. base. 0MG = 4 stk. 10 ml. Nikotinfri base 3MG...
Solbær

Bellevue - Rebeena

Pris 69,95 kr.
Smag af rebeena. OBS:  Shake 'N' Vape, med 20 ml. Der skal derfor tilsættes 40 ml. base. 0MG = 4 stk. 10 ml. Nikotinfri base 3MG...
Skovbær

Bellevue - Skovbær

Pris 69,95 kr.
Smag af skovbær. OBS:  Shake 'N' Vape, med 20 ml. Der skal derfor tilsættes 40 ml. base. 0MG = 4 stk. 10 ml. Nikotinfri base 3MG...
Tobak

Bellevue - Tobak

Pris 69,95 kr.
Smag af tobak. OBS:  Shake 'N' Vape, med 20 ml. Der skal derfor tilsættes 40 ml. base. 0MG = 4 stk. 10 ml. Nikotinfri base 3MG =...
Æble

Bellevue - Æble

Pris 69,95 kr.
Smag af æble. OBS:  Shake 'N' Vape, med 20 ml. Der skal derfor tilsættes 40 ml. base. 0MG = 4 stk. 10 ml. Nikotinfri base 3MG = 1...

E væske og Aroma til e cigaretter.

Hvad er e væske?

E væske (også kendt som blandt andet e juice), er den væske, som fyldes i en e cigaret. Det er det som giver dampen smag og nikotin, (hvis der er tilsat nikotin og aroma i din e væske). Når e cigaretten aktiveres, giver batteriet energi til brænderen (coilen), der opvarmes, og omdanner e væsken til damp. E væske fås både med og uden nikotin. Indeholder flasken mere end 10 ml. E væske, skal nikotinen dog købes separat, og tilsættes e væsken, grundet lovgivning. 

E-væske til e-cigaretter

Hvad består e væske af?

E-væske består af PG (propylenglykol) og VG (vegetabilsk glycerin). Både PG og VG er organiske forbindelser, der bruges i madvarer - (levnedsmiddelgodkendte tilsætningsstoffer, som bruges i fødevareindustrien verden over). PG bruges som bærestof til blandt andet aroma, og VG blandt andet til at forlænge fødevarers holdbarhed. Når du køber fødevarer, vil PG stå med e nummeret E 1520. Udover at binde smagen, er PG også det som giver halskrads. Desto højere mængde PG e væsken indeholder, desto mere smag og halskrads har e væsken som udgangspunkt.

PG - (propylenglykol) er en tyndere væske end VG - (vegetabilsk glycerin) og i e væske fungerer det som smagsbærer, hvor VG hovedsageligt er den del af e væsken der regulerer dampmængden. Derudover kan en e væske også indeholde aroma, som i de fleste tilfælde er baseret på PG. E væske med en høj PG, bliver ofte brugt til mindre e-cigaretter, da en høj VG-procent har tendens til at tilstoppe din brænder, og du vil opleve en brændt smag hurtigt.

VG - (Vegetabilsk glycerin) er et tilsætningsstof, der er udvundet af vegetabilsk fedt, som er et flydende fedtstof. Det er typisk udvundet fra plantefrø. I fødevareindustrien har VG e-nummeret E-422. Desto mere VG e væsken indeholder, desto mere damp bliver der produceret.

Aroma findes i mange smagsvarianter, heriblandt forskellige varianter af frugt, dessert, tobak og mentol. Fra den 1. april 2022, vil der dog grundet ny lovgivning kun være tobaks- og mentol aroma at finde på det danske marked.  De fleste smage består, af naturlige aromaer, men kan dog også indeholde kunstigt fremstillet aroma, i nogen tilfælde sødemidler og koolada (Menthyl Methyl Lactate). Fælles for alle ingredienser i e-væske er, at de skal være fødevaregodkendte.   

Hvordan skal e væske opbevares?

E væske bør opbevares et mørkt og køligt sted, for at forlænge holdbarheden. E væske har som udgangspunkt 2 års holdbarhed, men kan dog med den rette opbevaring holde længere. De fleste vælger at opbevare deres væske i enten et skab eller en skuffe ved stuetemperatur, så væsken ikke bliver udsat for sollys og varme. En fin løsning for de flestes vedkommende. Vælger du dog at købe ind i større mængder, kan køleskabet eller fryseren dog være en god løsning. E væske fryser ikke, så opbevarer du den i fryseren, skal den ikke tøs op. Væsken vil dog blive tykkere, så det vil være en fin idé lige at lade den stå, efter du har taget den ud af fryseren.

For at opsummere disse tips:

Til kortvarig opbevaring: Hvis du ønsker at opbevare din e væske i et par dage/måneder, kan du bruge plastflasker, til at opbevare din juice på et køligt - (stuetemperatur er ganske fint) og mørkt sted.

Til langtidsopbevaring: Hvis du planlægger at opbevare din e-juice i længere tid (som et antal år), er en glasflaske, inde i køleskabet eller fryseren det bedste, da plastflaskerne er nedbrydelige over tid og vil forringe din e væske.

 En sidste ting, men ikke mindst den vigtigste! Hvis du har børn eller kæledyr, skal du sørge for, at din e væske opbevares, hvor den er utilgængelig for børn, så den ikke ender i de forkerte hænder. Specielt hvis din e væske indeholder nikotin.

E væske med nikotin.

Når du skal vælge din e væske, skal du også tage stilling til nikotinstyrken. E væske fås både med, og uden nikotin. E væske fås i flere forskellige nikotinstyrker. Dette for at man har mulighed for at tilpasse nikotinmængden ud fra behov, og så man på sigt kan trappe ned for styrken, og helt ud af nikotinafhængigheden.

I Danmark fås e væske som standard med 0MG, 6MG, 12MG, 18MG og 20MG. E væske med 20MG er, udover meget få tilfælde, uden aroma, og derfor med en neutral smag. Alle e væsker med nikotin kommer i flasker af 10 ml.  

Hvis man ønsker en nikotinstyrke som ikke er i standard e væske, er det mulighed for at blande e væskerne. Tager du f.eks en e væske med 18MG og blander med en e væske med 0MG, vil du ende på 9MG.

Når du gradvist nedtrapper, vil kroppen stille og roligt vænne sig til at undvære nikotinen.  

De forskellige nikotinstyrker er som hovedregel, tilpasset dit forbrug af cigaretter. Du kan følge vores standardguide, for at få en idé om, hvor du nogenlunde bør starte. Gå til dampklar e væske

Hvilken nikotin styrke skal man bruge?

0MG: Til dig der ønsker at kvitte nikotinen fra start.
6MG: Til dig der har røget mindre end 10 cigaretter om dagen.
12MG: Til dig der har røget ca. 10-15 cigaretter om dagen.
18:MG Til dig der har røget 15-20 cigaretter om dagen. 

Produktion af e væske.

Alt e væske solgt ved SMOKE-IT, er fødevaregodkendt og godkendt til salg i Danmark. De er alle registreret hos SIK (Sikkerhedsstyrelsen - https://www.sik.dk/registre/register_over_e_cigaretter), og overholder dermed den gældende lovgivning.

Vores færdigblandede e væsker bliver produceret i store maskiner på laboratorier med store krav til renlighed, sterilitet og sikkerhed. Det avancerede produktionsudstyr måler også mængden af aroma, nikotin, VG og PG, så e væsken altid er ensartet, og får den rette sammensætning. 

Den færdigblandede e-væske hos SMOKE-IT bliver ligeledes udelukkende produceret af Hangsen, som har stor erfaring indenfor området, og er en af de virksomheder, der har været på markedet længst tid. Vi rejser hos SMOKE-IT til fabrikkerne for at være med inde over produktionen af e væskerne og for at sikre os, at de lovgivningsmæssige krav bliver overholdt. Vi køber derfor kun vores e væske fra Hangsens fabrik i Europa. På den måde er du som kunde, altid sikret den samme kvalitet.

Hvad er selvbland, og hvordan gør man?

Selvbland er, som navnet antyder, en e væske du blander selv. Det kan godt lyde kompliceret, men er ganske simpelt. Selvbland giver dig mulighed for at købe større flasker end de 10 ml. e væske man ellers kan få på det danske marked, og du vil også have mulighed for en større variation af smage.

Måden det forgår på er blot, at man blander nikotin og/eller nikotinfri base, med en aroma.

Du har også mulighed for at blande din e væske i forskellige tykkelser og nikotinstyrker. En udregning af tykkelse på e væsken kunne se således ud:

10 ml. aroma + 50 ml. 50/50 VG/PG = 60 ml. 42/58 VG/PG
10 ml. aroma + 10 ml. 100 VG + 40 ml. 50/50 VG/PG = 60 ml. 50/50 VG/PG
10 ml. aroma + 40 ml. 70/30 VG/PG = 50 ml. 56/44 VG/PG
10 ml. aroma + 40 ml. 100 VG = 50 ml. 80/20 VG/PG

En udregning på nikotinstyrke kunne se således ud:

(Ved brug af 10 ml. aroma).
0MG = 4-5 stk. 10 ml. Nikotinfri Base (afhængigt af hvor kraftig en smag du ønsker).
3MG = 1 stk. 10 ml. 20mg nikotinbase + 4 stk. 10 ml. Nikotinfri base (Total 60 ml.)
4MG = 1 stk. 10 ml. 20mg nikotinbase + 3 stk 10 ml. Nikotinfri base (Total 50 ml.)
6MG = 2 stk. 10 ml. 20mg nikotinbase + 3 stk 10 ml. Nikotinfri base (Total 60 ml.)
8MG = 2 stk. 10 ml. 20mg nikotinbase + 2 stk 10 ml. Nikotinfri base (Total 50 ml.)
10MG = 3 stk. 10 ml. 20mg nikotinbase + 2 stk 10 ml. Nikotinfri base (Total 60 ml.)
12MG = 3 stk. 10 ml. 20mg nikotinbase + 1 stk 10 ml. Nikotinfri base (Total 50 ml.)
13MG = 4 stk. 10 ml. 20mg nikotinbase + 1 stk 10 ml. Nikotinfri base (Total 60 ml.)
16MG = 4 stk. 10 ml. 20mg nikotinbase (Total 50 ml.)
16.5MG = 5 stk. 10 ml. 20mg nikotinbase (Total 60 ml.)

Ønsker man at blande en større flaske, skal mængden blot ganges op.
Du kan kan også bruge vores blandings beregner: Klik her.

Hvad er Shake n Vape (Shake and Vape)?

En shake n vape er i grunden det samme som aroma, men med den forskel, at der allerede er base i. Derfor skal du blot hælde nikotin, eller nikotinfri base, i. Shake n vape fås i forskellige størrelser og tykkelser, men de fleste shake n vape er som standard 70/30 VG/PG. Dette gør dem især velegnede til e cigaretter i den større klasse. Derfor skal man også være obs. på at din brænder kan blive ødelagt hurtigt, hvis du bruger dem til en mindre e cigaret. Shake n vape fås også i varianter med en tyndere base og med en mindre mængde base i, så du har mulighed for at blande en højere nikotinstyrke, og tilpasse tykkelsen til de fleste e cigaretter.

Hos SMOKE-IT har vi shake n vape i flere kategorier og varianter, så du har altid mulighed for at finde en, der vil passe til din e cigaret.

Gå til Shake N Vape

Hvordan skiller jeg mig af med min e-juice?

Måske bryder du dig ikke om smagen på din e-væske (også kaldet e-juice), måske har dine smagspræferencer ændret sig, eller måske er e-juice blevet for gammel. Lige meget hvad grunden er til, at du gerne vil skille dig af med din e-juice, er det vigtigt, at det bliver gjort forsvarligt. Du må nemlig ikke hælde din e-juice ud i vasken, da særligt nikotinen er skadelig for miljøet. Selvom du ikke må hælde din e-juice ud i vasken, kan du selv skille dig af med det på en forsvarlig måde. En måde at gøre det på er ved at blande væsken med noget, der kan suge væske. Det kan eksempelvis være køkkenrulle, kattegrus, kaffegrums eller et andet produkt med høj sugeevne. Nu kan du skille dig af med e-væsken ved at smide produktet, som e-væsken er suget af, i skraldespanden.

Kan min e-juice blive for gammel?

Står din e-juice i en periode uden at blive brugt, vil du opleve, at ingredienserne skiller. Ofte kan du dog løse problemet ved at ryste flasken. Hvis ingredienserne blander sig igen, kan du roligt bruge din e-juice. Blander væskerne sig derimod ikke, er der stor sandsynlighed for, at din e-juice er blevet for gammel. Er du i tvivl, kan du smage på e-juicen for at se, om smagen har ændret sig. Har den det, bør du smide e-juicen ud.

Har du spørgsmål omkring e-væske?

Har du spørgsmål omkring vores e-væsker eller e-cigaretter, altid velkommen til at kontakte vores kundeservice via chat, telefon eller email. Hvis du bor i nærheden af en af vores butikker, vil vores personale i butikkerne også altid være behjælpelige, med at svare på alle spørgsmål du måtte have.

support@smoke-it.dk

26 22 07 07

Vi sikrer høj kvalitet på e juice

Når du handler e-væske hos os, er alle lovgivningsmæssige krav om e-cigaretter i det europæiske Tobaksvaredirektiv opfyldt. Vores producenter benytter naturlige ingredienser i alle e-væskerne.

De naturlige ingredienser giver e-væsken den helt rigtige smag, hvad end du er til smagen af tobak, frugt, drinks, krydderi, eller noget helt andet.

Vores e-væsker produceres i store maskiner på laboratorier med ekstremt høje krav til renlighed, sterilitet og sikkerhed, der giver en pålidelig og ensartet kvalitet. Det avancerede produktionsudstyr måler også smagsaromaer, nikotin, VG og PG nøje op, således at e-væsken får den helt rigtige sammensætning, der passer netop dit behov.

Vores basis e-væsker kommer i 10 ml's flasker, og i små æsker. På æskerne er der angivet relevante informationer om den specifikke e-væske, såsom nikotinstyrke, udløbsdato samt indholdsdeklaration. Væskerne bliver produceret af producenten, Hangsen, som har stor erfaring indenfor området og som vi har et tæt samarbejde med. De kvalitetstester jævnligt og SMOKE-IT rejser ofte til fabrikken for at inspicere produktionen, for at sikre den høje kvalitet på vores INSANO e-juice. '

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord