Begynder E-cigaretter

Her finder du vores store udvalg af e-cigaret startpakker. Vi har e-cigaret startpakker fra Joyetech, KICK, Kangertech og mange flere. Tanken bag vores e-cigaret startpakker er at gøre det hele så nemt for dig som muligt. Derfor har vi sammensat forskellige pakkeløsninger, så du kan vælge den e-cigaret startpakke, der passer bedst til dig. Der findes både e-cigaret startpakker for den erfarne damper og for nybegynderen. 

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 16 produkter.

Viser 1-16 of 16 vare(r)

Aktive filtre

FJÖR - KIT

Pris 150,00 kr.
Det nye innovative pod-system fra danske FJÖR med indbygget 400mAh batteri, og mulighed for både præfyldte pods/tanke og pods/tanke du selv kan...

Joyetech - eGo AiO Kit

Pris 239,95 kr.
All-in-one e-cigaret, med indbygget 1500mAh batteri. OBS! Vi anbefaler at bruge 50VG/50PG eller tyndere væske til denne model. Eks. 30VG/70VG...

KICK MAX Starter Kit

Pris 129,00 kr.
KICK MAX er en pod e-cigaret med to medfølgende 1,5ml. pods. OBS: Vi anbefaler at bruge 50VG/50PG eller tyndere væske til denne model....

VooPoo - V-Suit Kit

Pris 325,00 kr.
V-Suit kittet er en lille pod system e-cigaret fra VooPoo. Obs.  Vi anbefaler at bruge 50VG/50PG eller tyndere væske til denne model. Eks....

Vuse - ePen 3 Kit

Pris 200,00 kr.
ePen 3 er et lukket POD-system, hvilket betyder, at den benytter sig af engangs-POD's, som indeholder nikotinsalt ved de højere nikotinstyrker og...

Aspire - Gusto Mini

Pris 149,95 kr.
Aspire - Gusto mini er en e-cigaret, som bruger Element pods. OBS! Element pods medfølger IKKE, de kan købes  HER (555 tobacco) og   HER...

E-cigaret startpakker - alt du skal bruge

Hvad er en e-cigaret startpakke?

En e-cigaret startpakke er en pakkeløsning, der indeholder tank, brænder, batteri og oplader. E-cigaret startpakken giver dig alt det, du skal bruge, og gør det let for dig, der vil i gang med at dampe. Det eneste du skal gøre, er at tilkøbe den e-væske (nikotinvæske), der passer til din smag.

Vores forskellige e-cigaret startpakker varierer i forhold til hvilken slags e-cigaret, du er ude efter.

E-cigaretter findes i flere forskellige farver og størrelser. De mindre modeller er praktiske og nemme at have med sig. De større modeller giver mere damp, mere smag og holder strøm i længere tid end de mindre e-cigaret modeller. Du bør sætte dig ind i de forskellige e-cigaret startpakker før du træffer din beslutning. Du kan bruge et øjeblik på at læse om de forskellige e-cigaret startpakker, så du finder den rette løsning til dig.

Der er forskellige kombinationsmuligheder alt efter hvilken pakke du vælger. Der kan vælges forskellige farver, væsker og diverse. 

Er du ny-damper, og i tvivl om hvilken e-cigaret startpakke du skal vælge, kan vi informere om at to af de hyppigst købte pakker er vores Joyetech eGo AiO eller KICK-modeller. Generelt er vi meget opmærksomme på at vores komplette sortiment er så brugervenligt som muligt. 

Hvilken e-cigaret startpakke skal jeg vælge?

E-cigaret startpakkerne indeholder som udgangspunkt en tank, brænder, batteri og oplader.

Når du skal vælge en e-cigaret startpakke, er der dog et par overvejelser, du skal gøre dig.

Først og fremmest skal du tage stilling til, hvor meget damp du ønsker. Der er nemlig stor forskel på, hvor meget e-cigaretter damper.

Mængden af damp afhænger af forskellige ting. Batteriets styrke er vigtigt i den forbindelse, da et batteri med større power kan producere mere damp. Når du læser om batteriet, kan du forholde sig til dets mAh (milliampere) og Watt.

Batteriets mAh er en betegnelse for, hvor meget strøm, der kan opbevares i batteriet. Det vil altså sige, at jo flere mAh batteriet indeholder, jo længere kan du dampe, inden det igen skal oplades. Watt er så den effekt, batteriet afgiver, når e-cigaretten aktiveres. Strømmen i batteriet bruges hurtigere, jo flere Watt batteriet har. Er du ude efter meget damp, skal du dog gå efter et batteri, der kan afgive mange Watt. De mange Watt gør, at modstanden, også betegnet ohm, kan blive lav. En lav ohm (modstand) er en forudsætning for at e-cigaretten kan producere meget damp.

Både mAh og Watt spiller altså en rolle i forhold til, hvor meget damp e-cigaretten kan producere. En e-cigaret startpakke med eksempelvis 650 mAh vil ikke give e-cigaretten meget damp, da batteriet ikke leverer nok watt til at kunne opnå en ohm, der er lav nok. En e-cigaret startpakke med 650 mAh vil typisk have en ohm modstand på 1,5-2,0 ohm. Hvis du ønsker meget damp, skal du typisk sigte efter en ohm modstand på under 1,0.

E-væske til din begynder e-cigaret

E-væsken, som skal fyldes på din e-cigaret, kan tilkøbes ved siden af din e-cigaret startpakke.

Vi har e-væsker i forskellige smagsvarianter og nikotinstyrker. Nikotinstyrker varierer fra 6 mg, 12 mg, 18 mg og 20 mg. Det er også muligt at blande de enkelte styrker, så du finder den helt rigtige styrke, der passer til dit behov, når du gradvist ønsker at nedtrappe nikotinindholdet.

Hvis du er nybegynder, kan du bruge tommelfingerreglen: Ca. én mg. pr. cigaret. Det vil altså sige, at et dagligt forbrug af 12 tobakscigaretter vil svare til en nikotinstyrke på 12 mg i begyndelsen.

Vores mål er at vores produkter gradvist skal hjælpe dig af med din nikotinafhængighed så du til sidst helt vil kunne undvære at dampe overhovedet. Du kan finde mere information om e-væsker, og en guide til hvilken nikotinstyrke du skal tilvælge i din e-cigaret startpakke lige her.

Hvordan virker en e-cigaret?

Der findes mange forskellige typer e-cigaretter, og du kan læse meget mere om de specifikke funktioner under det enkelte produkt. Fælles for alle e-cigaretter er dog disse tre dele:

Tank og brænder/coil: Tanken er den beholder, du fylder din e-væske i, og som opvarmer væsken til damp. Tanken omslutter e-cigarettens coil (også kaldet brænder), der fungerer som motoren i e-cigaretten. Brænderen er bygget op af en metaltråd, der danner en spiral. Rundt om spiralen er der placeret et materiale (i brændere med god kvalitet er det bomuldsvat), og når brænderen danner kontakt med batteriet, ved aktivering af trykknappen, fordampes det væske, som er suget ind i materialet. Læs vores oversigt over tanke og brændere her.

Batteri: Batteriet bruges til at aktivere brænderen, så der kan skabes damp. Der kan vælges mellem forskellige milliampere (mAh), som blandt andet har betydning for, hvor længe batteriet holder. Læs vores oversigt over batterier her.

Oplader: Alle startpakker inkluderer en oplader til batteriet, så din e-cigaret kan oplades, så snart den løber tør for strøm. En opladning tager typisk 2-5 timer alt afhængig af batteriets størrelse.

Har du brug for hjælp? 

Har du spørgsmål vedrørende vores e-cigaret startpakker, så skal du være velkommen til at kontakte os på tlf.: 26 22 07 07 på hverdage mellem 10-14. Du har også mulighed for at sende os en mail – vi hjælper dig gerne med at vælge den rette e-cigaret startpakke, så du kommer godt og sikkert i gang.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord