Liste af produkter fra mærke UWELL


SHENZHEN UWELL TECHNOLOGY CO., LTD. bedre kendt som UWELL, er en virksomhed, der producerer og designer alle deres egne produkter. Uwell har sat vejen for originalitet og er mest kendt for deres nytænkning og innovative koncepter, som revolutionerer Vaping industrien hver gang. Uwell blev grundlagt med hensigt på kun at levere produkter i topkvalitet, derfor bruger Uwell udelukkende de bedste materialer til fremstillingen af deres produkter.

De tager ingen genveje med hverken materialerne, bearbejdningen eller kvalitetskontrollen, fordi slutbrugeren vil altid være Uwell’s første prioritet. Med deres dedikerede forsknings- og udviklingsteam bestræber de sig altid på at bringe nye innovationer og ideer til virkelighed for yderligere at fremme teknologien, som er tilgængelig i vaping-samfundet. Du kan være helt sikker på, at deres udviklingsteam altid er på jagt efter nye ideer, hvorpå de kan revolutionere måden folk damper på. De vælger ikke at følge konkurrenternes fodtrin, men i stedet følger de deres egen vej til at efterlade et mærke i branchen og er helt vildt taknemmelige for alle deres tilhængere rundt i verden. Vi her hos SMOKE-IT glæder os i hvert fald til at følge Uwell, på deres lange rejse med uendelige muligheder.

Hos SMOKE-IT kan du finde et par af Uwells unikke produkter. Uwell’s Nunchaku mod har et ergonomisk design, der er lavet til at give den helt perfekte følelse og komfort i hånden. Uwell’s Nunchaku mod bruger et 18650 batteri som kan udskiftes nemt og hurtigt eller lades op via USB. Uwell’s Nunchaku mod Kan køre med et watt-output på alt mellem 5W og helt op til 80W, det er nemt at justere med de to små knapper nederst på e-cigaretten. Med den lille skærm i bunden af e-cigaretten, kan du justere watt output, se Ohm og følge med i hvor meget strøm du har tilbage på batteriet. Uwell Nunchaku’s operativsystem har også flere forskellige indstillinger den kan køre med. Power Mode, Ni Temp Mode, SS Temp Mode eller Bypass Mode, så der er en indstilling til enhvers præferencer. Hos SMOKE-IT finder du alle 7 farver af Uwell’s Nunchaku mod, så der en farve til enhver smag.

Uwell Crown 4 MOD, vores kraftigste mod fra Uwell. Deres Uwell Crown 4 mod bruger 2 18650 batterier, der for dette mod helt op til et maksimum output af 200W. Uwell Crown 4 er udstyret med en Leak-Proof 510 Connecter, som forhindre alt væske i at trække ind i apparatet. Uwell’s Crown 4 mod er udstyret med et anti-slip og anti-wear silikone bund, der stopper dit mod fra at glide på glatte overflader. Crown 4 er også udstyret med en masse unikke sikkerhedsfunktioner, som Low Voltage Protection, Reverse Battery Protection, Temperature protection og Short-circuit Protection. Crown 4 moddets operativsystem har også flere forskellige indstillinger den kan køre med. Power Mode, SS904 TC Mode og TCR Mode. Crown 4 moddet kommer i seks forskellige farver, med Uwell’s Crown logo på begge sider, som skaber et moderne og trendy udsende. Match en af Uwells apparater med deres exceptionelle Uwell Crown 3 Mini Subohm tank og du er garanteret, at have den mest æstetiske e-cigaret på markedet.  

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 9 produkter.

Viser 1-9 of 9 vare(r)
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord