1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!

Liste over produkter efter fabrikant The Panther

The Panther Series er en meget populær serie lavet af Dr. Vapes, som stammer fra England. Her er altså sikret, at man kun får e-væsker af allerhøjeste kvalitet.

The Panther Series er en meget populær serie lavet af Dr. Vapes, som stammer fra England. Her er altså sikret, at man kun får e-væsker af allerhøjeste kvalitet.


Denne serie består af 7 forskellige smagsvarianter, hvoraf 3 af dem også kan fås i en udgave med ekstra meget køling i. Det gør denne serie meget populær, da den kan tilfredsstille stort set enhver damper, med den søde frugtsmage og køling til dem, der gerne vil have det.


The Panther blev først introduceret i Mellemøsten, hvor den lynhurtigt voksede sig stor, og derfor spredte sig til resten af verdenen og i dag er et meget kendt brand overalt. Serien startede som værende The Pink Panther med kun 3 varianter, men grundet den store succes den fik, blev der tilføjet en Pink Smoothie som egentlig var tænkt som en limited edition. Grundet efterspørgslen på netop denne væske, blev produktionen genoptaget og den blev en del af serien. Der blev derfor også udviklet 3 varianter mere for at fuldende denne serie.


I 2019 fik Pink Smoothie en pris for at være den 3. bedste e-juice, hvilket man jo må sige er et stort kompliment! Dette gør også, at salget steg voldsomt herefter, og det kan til tider være svært for fabrikken at følge med til efterspørgslen på denne væske. Så hvis ikke du har prøvet den i nu, skal det nok snart være.


Mere
viser1 - 12 af 12 genstande