Snus

Hvad er nikotinposer?

Alle hvide Nikotinposer er små poser, der indeholder nikotin, som du placerer under din overlæbe i stedet for f.eks. At gå ud og ryge. Nikotinposer, Nicotine Pouches, Nicopods og white pouches er forskellige navne, der henviser til denne type produkt. Nikotinposer kommer i en bred vifte af smage og styrker. Poserne indeholder naturlige fibre, smagsstoffer, nikotin og en lille smule tyggegummi, der gør posen blød, så den passer diskret under din læbe. Poserne kommer i kasser eller "dåser", der indeholder et antal nikotinposer. Hver pose forbruges typisk på ca. 20-30 minutter. Indholdet af hver kan variere fra 6 gram til 18 gram. Indhold pr. Dåse angives på siden med produktdetaljer for hvert produkt.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 20 produkter.

Viser 1-16 of 20 vare(r)

Aktive filtre

Lyft - Freeze

Pris 40,00 kr.
LYFT Freeze X-Strong har en stærk smag af pebermynte og frisk mentol og er en af de stærkeste nikotinposer i udvalget.

Hvad er nikotinposer?

En nikotinpose er en tobaksfri nikotinsubstitut, som du lægger under din læbe i stedet for f.eks. At gå ud og ryge. De er hvide, diskrete og pletter ikke dine tænder.


Posen indeholder naturlige fibre, tyggebasefyldstof, nikotin og smag, der smager godt, mens den stadig leverer en stærk nikotinfrigivelse.

Hvad er nikotin?

Nikotin er et naturligt forekommende stimulerende middel, der ekstraheres fra tobaksplanten i produktionsprocessen af nikotinposer. 

Hvad er forskellen mellem tobaksfri, hvid tobak, helt hvid og nikotinfri?

Tobaksfri - betyder, at produktet indeholder nikotin, men er fri for tobak.
Hvid tobak - produkter, der har bleget tobak, indeholder både nikotin og tobak.

Helt hvidt - et helt hvidt produkt, der er fri for tobak, men indeholder nikotin.


Nikotinfri - oftest også tobaksfri, lavet af plantefibre som er designet til at efterligne tobakssmag.
Hvad er en nikotinpose? Hvad er forskellen mellem posetobaksnus og nikotinposer? Tobaksposens snus er lavet af tobak, nikotinposer er lavet af naturlige fibre, tyggebasefyldstoffer og nikotin, der er blevet ekstraheret fra tobaksbladene.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord