Snus

Hvad er nikotinposer?

Alle hvide Nikotinposer er små poser, der indeholder nikotin, som du placerer under din overlæbe i stedet for f.eks. At gå ud og ryge. Nikotinposer, Nicotine Pouches, Nicopods og white pouches er forskellige navne, der henviser til denne type produkt. Nikotinposer kommer i en bred vifte af smage og styrker.

Poserne indeholder naturlige fibre, smagsstoffer, nikotin og en lille smule tyggegummi, der gør posen blød, så den passer diskret under din læbe. Poserne kommer i kasser eller "dåser", der indeholder et antal nikotinposer. Hver pose forbruges typisk på ca. 20-30 minutter. Indholdet af hver kan variere fra 6 gram til 18 gram. Indhold pr. Dåse angives på siden med produktdetaljer for hvert produkt.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 23 produkter.

Viser 1-16 of 23 vare(r)

Aktive filtre

Lyft - Freeze

Pris 42,00 kr.
LYFT Freeze X-Strong har en stærk smag af pebermynte og frisk mentol og er en af de stærkeste nikotinposer i udvalget.

Lyft - Tokyo Zing

Pris 42,00 kr.
Tokyo Zing X-Strong har en smag af ingefær og citron. Tokyo Zing er en af de stærkeste nikotinposer i udvalget. Nikotinposerne indeholder ikke...

Snus - det nye navn for nikotinposer

Snus er inden for de seneste år kommet til Danmark og er oprindeligt en tobakstype, som vi har set blandt andet i Sverige. Herhjemme er der dog ikke tale om snusposer med tobak. I stedet finder du nikotinposer, der er en tobaksfri nikotinsubstitut, som du sætter op under underlæben.

Hvad er snus/nikotinposer?

Lad os kigge lidt nærmere på, hvad nikotinposer er. Som nævnt er de kendt som snus herhjemme, selvom der ikke er tale om et tobaksprodukt. Nikotinposer er små poser, der indeholder nikotin, og som du eksempelvis kan anvende i stedet for at ryge. Nikotinposer bliver også kaldt for både snus, nicopods, nicotine pouches og white pouches i dag.

Nikotinposer kommer med forskellige styrker alt efter valget af produkt. Poserne består af naturlige fibre, smagsstoffer, nikotin og en smule tyggegummi, der sikrer posens blødhed, så den mulig at forme og placere under overlæben.

Facts om nikotinposer

Nikotinposerne ser ud på samme måde som snus, men typisk vil nikotinposer være hvide. Du vil mærke deres virkning i cirka 20-30 minutter, hvilket er den normale forbrugstid pr. nikotinpose.

Indholdet i en dåse ligger mellem 6 og 18 gram. På dåsen bliver indholdet af nikotin og poser angivet med produktdetaljer, så du kan finde de vigtige informationer. Tobaksfri snus-priser ligger på 35-40 kr. på vores side.

Måske du undrer dig over, hvad forskellen er på snus og nikotinposer? Den store forskel ligger i, at snus er lavet af tobak, mens nikotinposer kun indeholder nikotinen fra tobaksbladene gennem ekstraktion. På den måde udvindes nikotinen, men uden et behov for at tilsætte tobak.

Sådan virker tobaksfri snus

Nikotinposer anvendes ved at placere dem under overlæben. Herefter vil nikotinen sprede sig til blodbanerne, som giver dig effekten af den nikotin, du finder i den tobaksfrie snus. Du bør altid kun tage én nikotinpose ad gangen og sørge for at smide den ud i skraldespanden eller bruge det lille rum, der er placeret i låget på dåserne.

Som nævnt er den typiske virkning 20-30 minutter. Du kan ikke genbruge en nikotinpose, og derfor finder du også flere nikotinposer i én dåse. Bestiller du tobaksfri snus hos os, kan du selv vælge, hvor mange pakker du ønsker at bestille, og vi sælger dem til den gældende markedspris.

Stort udvalg af nikotinposer

På vores side finder du et bredt udvalg af forskellige typer af tobaksfri snus. Men det kan også gøre det svært at finde frem til, hvad du skal vælge.

Hvis du ikke før har prøvet nikotinposer, anbefaler vi altid, at du vælger den mildeste version først. Det betyder ganske enkelt, at dine nikotinposer indeholder mindst mulig nikotin, og det er væsentligt at tage højde for dette for ikke at opleve bivirkninger ved indtaget.

Derudover skal du også overveje, hvilken smag du ønsker. Det kan også have betydning for, hvilket snusmærke du skal vælge at købe nikotinposer fra, da de hver især typisk har en bestemt smagsprofil.

Få nikotinposer her hos SMOKE-IT

Vi har sørget for, at det er muligt for dig at finde forskellige tobaksfrie snusmærker online i Danmark. Du kan bestille det hele på vores side og altid være sikker på, at du kan købe snus uden tobak. Al vores tobaksfrie snus overholder selvfølgelig alle danske lovgivninger på området.

Vi sender din bestilling hjem til dig inden for en til to hverdage, og du kan selv bestemme, om du vil afhente din pakke i den nærmeste pakkeshop eller have den leveret direkte hjem til dig.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord