Udvid søgning

Liste over produkter efter fabrikant Nordik

Okono A/S og Mac Baren Tobacco Company A/S er firmaerne bag e-cigaretten nordik®

SMOKE-IT sælger de nye nikotinfrie nordik-produkter, som findes i to smagsvarianter, med tobaks- eller mentholsmag. 

Nordik


Virksomheden Nordik, er resultatet af to store nordiske virksomheders første skridt ind på e-cigaretmarkedet. Med over 125 års erfaring med produktion af tobak til hele verden, er MacBaren Tobacco Company det største privatejede tobaksfirma i hele norden. Okono, som udgør den anden del af ”makkerparret”, har i 25 år beskæftiget sig med den helt anden ende af tobaksbranchen, nemlig rygestoppræparater som eksempelvis nikotintyggegummi. De to virksomheder besidder altså tilsammen en enorm viden om både den måde hvorpå man forbruger tobak i det morderne samfund, og om den sikreste måde at håndtere og producere nikotinholdige produkter.


Nordik e-cigaretter er et frisk pust ind i den jungle der efterhånden må siges at eksistere, når man taler om udvalget af forskellige e-cigaretter. Modsat mange andre producenter på markedet, har Nordik valgt, i høj grad, at fokusere på at gøre e-cigaretter ekstremt praktiske og brugervenlige. Her har man nemlig at gøre med en e-cigaret som rent faktisk er på størrelse med en almindelig cigaret. Den består af to dele; et udskifteligt topstykke med indbygget coil, der allerede indeholder nikotinfri væske og et genopladeligt batteri. Denne type e-cigaret kan eksempelvis bruges til at give en ide om hvordan en e-cigaret fungerer for dig. Den egner sig også godt, hvis du føler at du bare lige mangler noget til at afhjælpe trangen til en cigaret, men ikke ønsker at indtage nikotin.


Nordik e-væske er højkvalitetsvæske, som er produceret under farmaceutiske forhold, ligesom alt andet væsker du finder hos Smoke-it. Okono som producerer væske her i danmark, har stor ekspertise inden for farmaceutisk korrekt håndtering af nikotin, og kendetegnes ved at bruge råvarer af den højest mulige renhed. Skal det være dansk, når du handler e-væske og med et kvalitetsstempel som ikke bliver meget bedre, så er Nordik e-væske helt sikkert noget for dig.

Mere

Ingen produkter fra denne producent.