1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!

Liste over produkter efter fabrikant KICK MTL

Kick MTL - Innovative produkter til alle dampere

Producenten, Kick MTL, står bag den populære KICK MAX, der har vundet priser for sit yderst brugervenlige og smarte pod-system. Kick MTL er blandt de nyeste produktlinjer af e-cigaretter, og er allerede blevet en kæmpe succes blandt nybegyndere såvel som erfarne dampere. Kick MTL fokuserer på, at deres produkter skal være simple, stilfulde og ikke mindst i en prisklasse, hvor alle kan være med.

Lille og brugervenligKick MTL har ikke ladet sig gå ubemærket hen. På trods af Kick MTL e-cigaretternes beskedne størrelse, har de fået stor opmærksomhed blandt mange typer dampere. Kick MTL’s lommekompakte e-cigaretter minder om almindelige tobakscigaretter, og de er nemme at have med sig på farten. Kick MTL’s lækre og brugervenlige design, kombineret med den innovative teknologi, skaber en dampeoplevelse i særklasse.

Kick MTL særligt god til nybegynderen, der har brug for et alternativ til tobakscigaretter.

Kick MTL er ekstra brugervenlig, når det kommer til pods. Det vil sige den lille tank, som du hælder rygevæsken i, og hvor coilen (brænderen) sidder fast indeni. På andre e-cigaret modeller skal du efter lidt tid udskifte coils, der til tider kan være besværligt. Kick MTL har taget brugervenligheden til nye højder, da du med Kick MTL’s modeller i stedet bare udskifter hele pod’en. En ny pod kan nemt og enkelt klikkes på, og du slipper for at fumle med nye, drilske coils på Kick MTL. Desuden behøver du heller ikke vente de typiske 10-15 minutter, efter du har påfyldt væske på din Kick MTL.

Grundet Kick MTL modellernes lille størrelse, er Kick MTL heller ikke udstyret med det største batteri. Dog har Kick MTL tænkt på det hele. Kick MTL er udstyret med en strømbesparelsesfunktion, så de holder batteri længere end andre e-cigaretter i deres størrelse. Hvis Kick MTL har 50% strøm eller mere, vil batteriindikatoren i bunden af Kick MTL lyse hvid, når der suges. Hvis Kick MTL har under 50% strøm, vil indikatoren i stedet lyse blåt. Det blå lys indikerer, at din Kick MTL skruer ned for mængden af strøm, der sendes ud. Når Kick MTL løber tør for strøm, har den dét, vi kalder en ”lynopladning”. Det betyder, at Kick MTL er i stand til at blive fuldt opladt igen på under 25 minutter.


KICK MAX e-cigaret


Kick MTL står bag den prisbelønnede og anmelderroste KICK MAX, der har vundet priser for sit yderst brugervenlige og smarte pod-system. KICK MAX er udstyret med et nyt keramisk system, der sikrer en bedre dampning. De nye pods er udstyret med to magneter i bunden, der får pod’en til at sidde bedre fast i e-cigaretten. Det gør pod’en nemmere at klikke af, når den skal genopfyldes eller udskiftes.

Hver pod indeholder en keramisk coil, der består af vat og glødetråd. Med de keramiske coils opnår du en renere smag end ved coils med almindelig vat. Den indbyggede coil er 1,6 ohm, og giver en dampmængde, der minder meget om en almindelig cigaret.
Efterhånden som vattet brændes, vil du til sidst opleve en lidt brændt smag ved dampning. Først dér er det nødvendigt, at du udskifter din pod. De nye pods holder typisk i 14 dage alt efter forbrug.

KICK MAX har et velafbalanceret airflow, og sammen med de keramiske coils, giver e-cigaretten god smag - hver gang. Når du har fyldt din pod med e-væske, kan du allerede begynde at dampe på den efter bare 1 minut. KICK MAX oplades med et USB-C kabel, og en fuld opladning tager kun cirka 20 minutter. Læs meget mere om Kick MTL’s populære KICK MAX nedenfor.

Mere
viser1 - 3 af 3 genstande