Kundeservice ekstra åbent på telefon og chat: Mandag-Torsdag kl. 09-20.

Liste over produkter efter fabrikant KICK MTL

Kick MTL er designet af det svenske firma Subohm. Subohm har domineret dampindustrien og er en af de hurtigst voksende firmaer på markedet lige nu. De har lagerhuse og kontorer i Sverige, Kina, Grækenland og USA. Subohm har en finger med i hele verdens salg af e-cigaretter.

Kick MTL er designet af det svenske firma Subohm. Subohm har domineret dampindustrien og er en af de hurtigst voksende firmaer på markedet lige nu. De har lagerhuse og kontorer i Sverige, Kina, Grækenland og USA. Subohm har en finger med i hele verdens salg af e-cigaretter.


Kick MTL er den nyeste produktlinje af e-cigaretter og de er allerede blevet til en kæmpe succes. Kick's MTL produkter fokuserer på, at det skal være simpelt, stilfuldt og ikke mindst et produkt alle har råd til at købe.


Kick MTL er en af Danmarks mindste e-cigaretter, men lad ikke det snyde dig, for den ligger stadig i top, når vi snakker kvalitet og brugervenlighed. Kick MTL har nemlig ingen knapper. I stedet bruger den en ny og forbedret teknologi kaldet automatisk aktivering.


Det der sker, når du suger i e-cigaretten er, at den automatisk registrerer, at der bliver suget luft igennem. Det resulterer i, at den starter opvarmningen af væsken, uden du behøver at trykke nogen steder. Dette sker selvfølgelig lynhurtigt, så du ender med netop den følelse som du ville have, hvis du havde taget et sug på en normal cigaret. Det er en game changer, når vi snakker om genskabelsen af den naturlige fornemmelse, som man er vant til kun at få fra de traditionelle cigaretter, der smager langt dårligere og skader dig enormt meget. 


Kick'n har endnu en ting, der gør deres produkter til noget helt specielt, nemlig deres coils/pods.
På Kick'n udskifter du dét, vi kalder en pod, hvilket bedst kan beskrives som tanken du putter væske i, men hvor brænderen/coilen sidder fast indeni. Hvor du normalt ville købe en brænder/coil, køber du i stedet nye pods til Kick'en. Pods koster dog stadig det samme som dine traditionelle brændere/coils gør. Det unikke ved Kick'en er, at når du udskifter din pod til en ny og fylder væske på for første gang, så behøver du ikke at vente 10-15 minutter for ikke at brænde den af.
Med Kick MTL kan du dampe lige med det samme, selv med en helt ny Pod/Coil. Bare fyld væske på og begynd at dampe. Der er ikke mere irriterende ventetid til efter du har skiftet brændere, eller bøvl med at skrue coils af og på. Når den begynder at smage brændt, er det bare at tage den gamle pod ud og isætte den nye - så du klar til at dampe videre!


Kick MTL er måske ikke den e-cigaret med det største batteri grundet dens størrelse. Kick’en har dog det man kalder en strømbesparelsesfunktion. I bunden af Kick’en vil dens lys være hvid, når du suger, hvis den har 50% strøm eller mere, men hvis Kick’en når under 50% strøm, vil lyset skifte til blåt. Det blå lys indikerer, at din Kick nu skruer ned for mængden af strøm, den sender ud, så den kan spare på batteriets levetid. Når din Kick til gengæld løber tør for strøm, så har den dét, vi kalder en ”lynopladning”, hvilket vil sige, at på under 25 minutter, vil den være fuldt opladt igen.

Mere
viser1 - 3 af 3 genstande