Liste af produkter fra mærke Full Moon


Full Moon - Fine, franske aromaer

Full Moon smagsvarianter

Full Moon er udelukkende produceret og solgt som aroma. Det betyder, at Full Moon skal blandes op med en base, og derfor ikke må dampes rent. Det betyder altså også, at du helt selv kan blande din e-væske, så den passer til dine behov og præferencer.

Full Moon produkterne er kendt for deres friske og meget frugtige smage, alle med et hint af behagelig køling. Er du til de lidt sødere smage, kan vi varmt anbefale disse Full Moon aromaer:

Full Moon Blue: består af en sød aroma med smag af banan, fersken og bubblegum, og med en mild kølende effekt.
Full Moon Hypnose: Aroma med smag af sød Candyfloss, blandede bær, viol og en blid køling.

Er du til en mellemting af de søde og friske smage, er disse Full Moon aromaer noget for dig:

Full Moon Purple: Frugtig smag af æble blandet med vindruer og en smule køling.
Full Moon Dark Summer: Sorte kirsebær, hindbær, ribs og jordbær, med let køling.

Er du i stedet til de lidt friskere aromaer, anbefaler vi disse to Full Moon aromaer:

Full Moon Green: En frisk og frugtig smag af lemon/lime, ananas og med en mild køling.

Full Moon Sky: Lækker frisk smag af Mojito med aloe vera, sukkerør og en smule ingefær.

Uanset om du er til det søde, det friske, eller bare lidt af begge dele, så har Full Moon helt sikkert den aroma, du leder efter. Om du er nybegynder eller ej, vil du hurtigt kunne mærke, at der er tale om aromaer af højeste kvalitet. Full Moon giver smagsoplevelser, du ikke finder hos andre producenter på markedet.

Hvis du er nysgerrig på flere smagsvarianter, har Full Moon også en anden serie kaldet Jungle Wave. Den kan du læse mere om her.

Aroma til bland-selv e-væske

Som tidligere nævnt, skal du være opmærksom på, at Full Moon aromaerne skal blandes med en base, før væsken kan dampes. Uanset om du ønsker at dampe med eller uden nikotin, skal Full Moon altså blandes med en basevæske. Aromaer kan ikke dampes rent, da de er lavet i ren PG.

Når Full Moon aroma blandes med en base, kan du helt selv bestemme blandingsforholdene, og dermed skabe din helt egen e-væske. Dog anbefaler vi at tilsætte cirka 10% af din Full Moon aroma til rygevæsken. Du kan også sagtens blande forskellige aromaer sammen, og på den måde skabe en helt unik kombination af smagskomponenter. Det kræver dog, at man sætter sig ind i at udregne blandingsforholdene, men i sidste ende er det umagen og indsatsen værd.

Hvis du er usikker på, hvordan man bruger aroma til at blande sin egen e-væske, kan du læse mere om det her.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 7 produkter.

Viser 1-7 of 7 vare(r)
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord