Liste af produkter fra mærke Element


Element - E-væske

Har base i det solrige sydlige Florida, Element e-Væsker stræber efter at bevare integriteten og renheden af amerikansk-made e-væske. Med en bred vifte af unikke blandinger og velsmagende basics e-væsker samt deres dripper serien lavet specielt til selvbygger tanke eller sub-ohm tanke, 

Element har noget for enhver vaper. som står bag deres brand og styrken af deres produkt, og konstant forsøger at flytte grensen for de perfekt opskrifter med videnskabelig præcision for at sikre, at alle kunder altid vil komme tilbage efter mere præmium e-væske.

Element E-Liquid Premium Dripper serien er en række e-juice specielt designet til brug med sub-ohm eller dripper hoveder samt til mekaniske mods. De er produceret med en højere koncentration af VG og med et mindre nikotin niveau for at kunne producere den reneste og tætteste damp sky.

Element er et amerikanske mærke som har specialiseret sig i e-juice, alle deres e-juice er lavet med USP kvalitet ingredienser fra de mest betroede navne i den amerikanske medicinalindustri. Deres nikotin er også udvundet af naturlige amerikanske tobaksblade instedet for syntetiseret i et laboratorium med et utal af kemikalier, plus hver eneste e-juice i Element serien er garanteret Diacetyl-fri.

Ud over at være designet specielt til dripper og sub-ohm e-cigaretter, er alle Element e-væsker modnet til perfektion så de kan dampes med det samme, Element skiller sig ud fra andre e-juice fabrikanter ved at deres væsker har en utrolig autentisk smag, så her får en smag som på ingen måde smager syntetisk og derved levere Element altid topkvalitets produkter. Når du damper Element e-juice, vil du opleve uovertruffen smag.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 2 produkter.

Viser 1-2 of 2 vare(r)
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord