Liste over produkter efter fabrikant Big ML Club

Som man næsten kan forstå på navnet kan det ikke blive stort nok. Big ML Club´s filosofi er store flasker til små priser. Derfor er alle deres Shake 'N' Vape flasker på 120 ml med 100 ml indhold.

Som man næsten kan forstå på navnet kan det ikke blive stort nok. Big ML Club´s filosofi er store flasker til små priser. Derfor er alle deres Shake 'N' Vape flasker på 120 ml med 100 ml indhold. Vi sælger derfor disse væsker fra Big ML Club billigt i forhold til den mængde man får.


Der er derfor mulighed for at få op til 3mg nikotin i disse Shake 'N' Vape fra Big ML Club. Dette gøres ved at man putter nikotin booster i, som vi selvfølgelige også sælger. Dem kan du finde lige her.


Big ML Club er et engelsk brand der får produceret alle deres væsker lokalt i England, hvilket sikre en enorm høj kvalitet.


Big ML Club laver mange forskellige væsker og laver alt fra friske frugtsmage til søde kagesmage. Du finder derfor helt sikker en væske du kan lide fra Big ML Club. Du kan se hele vores udvalg af Big ML Club lige herunder. Du kan også finde hele udvalget i alle vores SMOKE-IT butikker som altid er et besøg værd. Vi har også personale i alle butikkerne der står klar til at hjælpe dig til at træffe det helt rigtige valg af e-væske.


Her hos SMOKE-IT tester vi altid alle smage inden vi får dem i sortiment og dette er også grunden til vi selvfølgelig har Big ML Club i vores sortiment. Disse e-væsker er fra allerhøjeste hylde og giver en helt fantastisk smagsoplevelse men bliver nød til at prøve.

Mere

Ingen produkter fra denne producent.