1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!

Kategorier

Udvid søgning

Smagsgruppe

Smag

Pris

DKK 20 - DKK 480

Baser & Base Kits

Her finder du en række forskellige baser og base kits. Der er stor forskel på de forskellige baser, og hvordan de skal blandes. Der følger derfor altid en blandeflaske med til et kit, så det er nemmere at blande sammen. Under hvert kit står der, hvordan det skal blandes sammen. Der er også forskel på de forskellige basers sammensætning af PG og VG. Dette kan du læse mere om nede i bunden af denne side.

Når man køber et base kit er det en god idé også at købe nogle ekstra blandeflasker til at blande sin base sammen med aroma. Disse blandeflasker kan du finde her

  • Nikotin

    Alt du bør vide om nikotin i e-cigaretter

    Hvis du har besluttet at udskifte de traditionelle tobakscigaretter med e-cigaretter, har du formodentlig et ønske om på sigt at kvitte rygningen helt. Hos SMOKE-IT vil vi gerne hjælpe dig godt på vej med dit rygestop – også med e-cigaretterne. Det kan være udfordrende, at gå fra et dagligt nikotinindtag til en hverdag uden nikotin overhovedet, og derfor er det altså muligt at få e-væsker med nikotin til din e-cigaret. Skulle du have spørgsmål til nikotin i e-cigaretter, kan du læse meget mere i dette afsnit.

Pr. side