Kundeservice ekstra åbent på telefon og chat: Mandag-Torsdag kl. 09-20.

Joyetech - eGo AiO

All-in-one e-cigaret, med indbygget 1500mAh batteri.

Obs. Vi anbefaler at bruge 50VG/50PG eller tyndere væske til denne model. Eks. 70PG/30VG  

Flere detaljer

Joyetech

101283

DKK 239,95

  • pakke sendes om: 
  • 00 time(r) 
  • 00 min. 

Joyetech Ego Aio – ny teknologi i simple klæder


Den populære Joyetech Ego Aio e-cigaret er i et stykke, og deraf kommer navnet AIO (All In One). Det betyder, at tanken og batteriet ikke kan skilles ad, og det bidrager til, at Joyetech Ego Aio er utrolig brugervenlig og ideel for begyndere. Erfarne dampere vil dog også få glæde af den. Den er super effektiv, og er man allerede bekendt med Cubis e-cigaretten, så kan Joyetech Ego Aio det samme – bare mere til.

Desuden er Joyetech Ego Aio blandt de e-cigaretter på markedet, der er lavet til at minde om almindelige tobakscigaretter. Er du nybegynder og på udkig efter din første damper, er det altså endnu en fordel ved at vælge Joyetech Ego Aio.

Joyetech Ego Aio har en god, lommekompakt størrelse med en skjult air flow-kontrol. Joyetech Ego Aio har en lang batteriholdbarhed, og dens LED batteri-indikator fortæller dig, hvornår det er tid til en opladning. Batteri-indikatoren blinker kort tid efter et sug. Jo hurtigere indikatoren blinker, jo mindre strøm er der på batteriet.

Joyetech Ego Aio er blandt de første e-cigaretter med indbygget børnesikring, der sørger for, at ingen små pilfingre kan få adgang til e-væsken i tanken. Derudover er Joyetech Ego Aio udstyret med et nyudviklet glassystem, der gør, at den holder ekstra tæt, så du undgår lækage fra tanken.

Tanken på Joyetech Ego Aio er LED-oplyst med syv forskellige farver. Tanken sidder i toppen, og har et stort vindue, der gør det let at følge med i væskebeholdningen. Du kan nemt se, hvornår det er tid til en påfyldning, og hvor meget e-væske, der skal fyldes på.

Sammenlignet med andre e-cigaretter, er Joyetech Ego Aio utroligt nem at fylde e-væske på. Med dens 2 ml e-væske tank, skal Joyetech Ego Aio heller ikke påfyldes så ofte som andre e-cigaretter.

Selve mundstykket på Joyetech Ego Aio er formet som en spiral indvendigt. Denne teknologi minimerer risikoen for e-væske i munden, og cirkulerer samtidig dampen, der giver en kølende effekt ved inhalering.

OBS. Mund til lunge sug egner sig bedst til denne e-cigaret.

Påfyldning af e-væske og udskiftning af coils

Det er ganske simpelt at påfylde e-væske på Joyetech Ego Aio e-cigaretten.
Da den er børnesikret, trykker man ned på toppen, imens man drejer for at få hele toppen af. Når hele toppen er taget af, kan man let hælde e-væske ned i det store hul i midten. Maksimumsgrænsen for e-væske er markeret med en streg. Når e-væsken er fyldt på, kan toppen nemt og enkelt skrues på igen, og den er klar til damp.

Når coilen (brænderen) på Joyetech Ego Aio skal skiftes, er det nogenlunde samme procedure. Toppen skrues af, ved at trykke ned på toppen, mens man drejer. Denne gang trækker man op, hvor man vil se, at coilen sidder på toppen. Coilen skrues af, og derefter skrues en ny coil på igen.

OBS! Hver gang man skifter coil i sin e-cigaret, anbefaler vi at tage 2 lange sug uden at trykke på knappen. Dette er for at suge e-væske ind i coilen, så den bliver gennemvædet. Derefter bør man lade sin Joyetech Ego Aio stå i cirka 15 minutter uden at tage den i brug. Det anbefaler vi, at man gør, hver gang man udskifter sin coil. Det er så man ikke risikerer at brænde sin coil af. Har man først brændt sin coil, bør man skifte den, før man damper videre. Er dette tilfældet, vil man opleve en brændt smag, når man damper.

Hvis du ønsker at bestille ekstra coils, skal du være opmærksom på, at Joyetech Ego Aio ikke kan anvende coils, der er under 0,3 ohm. Til Joyetech Ego Aioanbefaler vi 0,6 ohm coils, da de fungerer bedst til denne e-cigaret.

Sluk eller skift indikator lys

Når Joyetech Ego Aio er i slukket tilstand, skal knappen holdes inde indtil indikatoren lyser.
Dernæst trykkes på knappen for at skifte mellem farverne: Rød, gul, grøn, blå, indigo, hvid, lilla eller lys/slukket. Når farven du ønsker, begynder at lyse, skal du blot vente få sekunder, og farven er valgt. Ønsker du senere en anden farve, kan du følge samme procedure for at ændre den.

Tænd og sluk Joyetech Ego Aio
Giv knappen 5 hurtige klik. Herefter vil knappen lyse, og Joyetech Ego Aio vil være aktiveret. Ved endnu 5 hurtige klik, slukker Joyetech Ego Aio igen.

Joyetech Ego Aio sættet indeholder

1 stk Joyetech Ego Aio e-cigaret (1500 mAh)
1 stk BF coil (0,6Ω)
1 stk Metal drip tip/mundstykke
1 stk Glas drip tip/mundstykke
1 stk USB -> micro usb ladekabel
1 stk brugervejledning

TypeE-cigaretter
mAh 1500
Ohm 0.6
Tank størrelse (ml) 2
MærkeJoyetech
FarveGun Metal, Sølv, Sort/Hvid, Camouflage, Sort/Rød, Sort/Grå, Bronze, Sort
EgenskabAir flow, Pass-through, Sub Ohm
Velegnet tilBegynderen, Erfaren
Batteri(er) Indbygget batteri
TPD Godkendt