Aspire - Tigon Coil

Coil til Aspire Tigon med mulighed for både MTL og begrænset DL.

Flere detaljer

Aspire

101744

Tilbehør

DKK 119,95

  • pakke sendes om: 
  • 00 time(r) 
  • 00 min. 

Aspire - Tigon Coils

Dette er coils til den populære Aspire Tigon. Coilsene passer både i Aspire Tigon tanken og kittet, og er meget nemme at skifte. Når du skal skifte disse coils skruer du bare bunden af tank af, derefter kan du trække den gamle coil ud og presse den nye coil tilbage i hullet. Når man tager en coil ud, lukker tanken automatisk for væskehullerne ind til coilen, hvilket gør at tanken er tæt selvom man tager coilen ud.

Vi forhandler 2 forskellige af disse coils. En på 1,2 ohm og en på 0,4 ohm. Der er en rimelig forskel på dem, som du kan læse mere om her:

0,4 ohm: Er lavet til at blive brugt i mellem 23 og 28W. Den passer derfor bedst til at man bruger den som et begrænset DL(Direkte lungesug). Denne coil laver væsentlig mere damp end en 1,2 ohm coil, og kan derfor med fordel vælges hvis man godt kan lide større skyer.

0,7 ohm: Anbefales det at man bruger i mellem 20 og 25W. Den passer bedst med et begrænset direkte lungesug, dog kan man også bruge mund til lunge sug med denne coil.

1,2 ohm: Er lavet til at blive brugt i mellem 10 og 12W. Den passer bedst til at man bruger den som MTL(Mund til lungesug) og giver en mængde damp der minder rigtig meget om den mængde røg man får ud af en helt almindelig cigaret.

Hvis man ønsker at bruge Salt nikotin anbefaler vi at man bruger 1,2 ohm coilen, da den bedst kan holde til det.

Sættet indeholder:

5 stk. Aspire Tigon coils.

1 stk. Manual

TypeCoils
Ohm 0.4, 1.2
MærkeAspire
TPD Godkendt