Liste af produkter fra mærke Joyetech


Joyetech - top e-cigaret producent


I 2007 blev den kinesiske virksomhed Joyetech oprettet, og har nu flere fabrikker over det meste af det sydøstlige Kina. De er en af de førende producenter indenfor e-cigaretter, og er én af dampindustriens mest succesfulde og innovative producenter. Hurtigt så lederne af virksomheden vigtigheden i at samle et stort hold af de dygtigste ingeniører, designere og produktionsadministratorer for at skabe de bedste kvalitetsprodukter på markedet. De opdagede, at glade medarbejdede arbejder mere effektivt og bedre end utilfredse, og af den grund ligger Joyetech stor vægt på, at skabe et rart og kreativt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne er tilfredse og udvikler nye og endnu bedre produkter til kunder i hele verden.

Joyetech bruger enorme ressourcer på forskning, produktdesign og udvikling af ny og bedre teknologi, og af den årsag er de ét af markedets største e-cigaretproducenter. Med deres navn – som står for ”Joy Life With E Tehcnology” – lever de op til høje forventninger om kvalitetsprodukter med fokus på brugervenlighed og simpelt design. Prislejet ligger et sted, hvor alle kan være med.

Joyetech altid den nyeste teknologi

Mange dampere har oplevet udfordringen med, at man ikke kan dampe i den tid batteriet oplades, hvilket betyder, at der i den tid er dømt ufrivillig dampepause. Joyetech lytter til forbrugerne og har derfor optimeret deres produkter og højnet kvaliteten. De har udviklet en ny teknologi, de kalder for Pass Through Technology, som betyder, at det er muligt at dampe, mens e-cigaretten lades op. Batteriet kan lades op med et micro USB-stik, som du kan sætte i din computers USB-indgang, men kan også lades op i stikkontakten med en ekstern oplader. Derved vil du aldrig opleve at vente på en færdig batteriopladning midt i en rygetrang.

 

Kvalitetssikring er i top

Joyetech arbejder ud fra den filosofi at forbrugeren er i centrum. Det betyder, at de arbejder intenst på, at skabe en helhedsoplevelse, hvor du hurtigt vil kunne mærke kvaliteten og det omhyggelige stykke arbejde, der er lagt i det enkelte produkt.

 

Virksomheden har et stort laboratorium, hvor alt bliver testet. Her testes alt fra robusthed i glasset, batterier og e-vapere af både medarbejdere og robotter og godkendes inden det sendes ud på markedet. Med et produkt fra Joyetech er du dermed sikret en e-cigaret i højeste kvalitet, nyeste teknologi og i et elegant design.

 

Joyetechs produkter

Der findes flere forskellige produkter fra Joyetech, som opfylder forskellige behov. Så uanset om du er en erfaren eller en begynderdamper er der et produkt fra Joyetech, som vil opfylde dine behov. Eksempelvis er e-cigaretten Joyetech eGo AiO en del af vores startpakke, som er den optimale e-cigaret til nybegynderen. Med det elegante design og den gennemførte brugervenlighed vil du have alt, hvad der skal til for en nem start på dampning. Du kan læse mere om produkterne fra Joyetech her. /12-e-cigaretter/s-2/mærke-joyetech

 

Køb Joyetech hos SMOKE-IT

Vi har forhandlet produkter fra Joyetech i mange år, og er derfor opdateret på den nyeste viden og de nyeste produkter fra Joyetech. Vi er i stand til at hjælpe dig igennem dit nye Joyetech produkt, så du kan få den bedste start med din nye e-cigaret, hvad enten det er en startpakken eller e-cigaretten til den mere erfarende damper.

 

Hos os kan du købe Joyetech til DK’s billigste pris. Vi kører prismatch, så du får de bedste produkter til den skarpeste pris. Finder du en identisk vare til en billigere pris, matcher vi prisen én til én i din lokale Smoke-It butik eller på webshoppen. Vi prismatcher også webshops med .dk-domæne, såfremt leveringsstedet er i Danmark.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 13 produkter.

Viser 1-13 of 13 vare(r)
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord