Liste over produkter efter fabrikant Joyetech

Joyetech blev grundlagt i 2007 med hovedkontor i Shenzhen, Kina og flere fabrikker i hele det sydøstlige Kina. Som en af ​​de største e-cigaretproducenter i verden, så Joyetech’s ledere vigtigheden i ​​at opbygge et team af de mest talentfulde ingeniører, designere og produktionsadministratorer for at skabe de absolut bedste kvalitetsprodukter til damp industrien.

Joyetech blev grundlagt i 2007 med hovedkontor i Shenzhen, Kina og flere fabrikker i hele det sydøstlige Kina. Som en af ​​de største e-cigaretproducenter i verden, så Joyetech’s ledere vigtigheden i ​​at opbygge et team af de mest talentfulde ingeniører, designere og produktionsadministratorer for at skabe de absolut bedste kvalitetsprodukter til damp industrien. Joyetech som helhed bruger enorme ressourcer til forskning og udvikling af ny teknologi, materialevidenskab og forbrugerproduktdesign. Det er denne dedikation til udvikling, der har gjort Joyetech til en af de førende inden for de sidste 10 år, og har bidraget med så mange standardiserede teknologier og innovationer til industrien.


I begyndelsen af ​​2016 fortsatte Joyetech denne vej af innovation og standardisering af damp industrien, ved at samarbejde med anerkendte forsknings- og certificeringslaboratorier i hele den europæiske union og USA. Gennem dette arbejde har Joyetech’s produktions faciliteter fået de højeste certificeringer, der er mulige til fremstillingen af vaporizers. For at matche dette, skabte Joyetech også et dedikeret team af individer til at overvåge overholdelsen af lovgivningen i hele EU, USA og de nye markeder, der udvikler sig globalt. Joyetech ser værdien i at samarbejde med nøglespillere som VTA, GVSA, SEVIA, IBVTA, BFTG. De har endda fået det første UL certifikat for e-cigaretter i verden. Dette er kun starten på deres samarbejde med verdens leder indenfor regeloverholdelse - UL. Gennem disse forme for samarbejde, sikrer Joyetech sig sin plads, som en global leder inden for overholdelsen af de globale regler angående e-cigaretter.


Hos SMOKE-IT sælger vi blandt andet den populære Joyetech eGo AIO, som kommer i hele 15 forskellige farver og variationer. AIO står for All-In-One, det betyder at hele e-cigaretten fremstår som en hel enhed, uden du skal købe flere forskellige ting, som så skal sættes sammen før du har et dampklar apparat. eGo AIO har den bedste anti-leaking funktion og kommer med en indbygget tank der har 2 ml e-juice kapacitet. Der er et børnesikringssystem indbygget: trykvridnings tankdæksel.  E-cigaretten bruger den kendte fem-kliks tænd/sluk knap, hvis man altså tænker på ens strømforsyningen. eGo AIO er enkelt og bekvemt at bruge og med et moderigtigt udseende af flere blandede farver og kombinationer. eGo AIO har en valgmulighed på syv forskellige farver af lys, der bliver tændt, hver gang du damper. Dens enkelhed og effektivitet gør enheden ret populær og unik.


Joyetech eGo AIO ProBox kommer i tre forskellige farver. Resin, Blank Sort og Mat Sort. AIO står for All-In-One, det betyder at hele e-cigaretten fremstår som en hel enhed, uden du skal købe flere forskellige ting, som så skal sættes sammen før du har et dampklar apparat. eGo AIO ProBox har den bedste anti-leaking funktion og kommer med en indbygget tank der har 2 ml e-juice kapacitet. Der er et børnesikringssystem indbygget: trykvridnings tankdæksel.  E-cigaretten bruger den kendte fem-kliks tænd/sluk knap hvis man altså tænker på ens strømforsyningen. eGo AIO ProBox er enkelt og bekvemt at bruge og med et moderigtigt udseende. eGo AIO ProBox har et indbygget batteri på 2100Mah og 2 gear, der bestemmer hvor meget damp du for, du kan vælge mellem High og Low.

Mere
viser1 - 20 af 20 genstande