Glas

Glas er som regel lavet af Pyrex glas, da det er det eneste, der både kan holde til varmen og ikke tager smag af de forskellige aromaer i e-væskerne. Specielt smage som citrus, lime og menthol er meget hårde ved tankene, og derfor kan man ikke bruge plastik til selve tanken, da det simpelthen vil revne.

Der kan skiftes glas på rigtig mange tanke, og disse reserve-glas finder du i denne kategori. Vi har glas til stort set alle vores tanke.

Du skal være meget opmærksom på, at det er det rigtige glas du får købt, når du skal have et nyt eller et ekstra glas. Det er nemlig de færreste modeller, der bruger samme glas, så du bliver derfor nødt til at købe det glas, der passer lige præcist til din tank. Hvis du har problemer, eller er i tvivl om hvilket glas du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakte os via kontakt HER.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 21 produkter.

Viser 1-16 of 21 vare(r)

Aktive filtre

Eleaf - Ello glas

Pris 19,95 kr.
Glas i 2 forskellige størrelser til Eleaf Ello tanken. OBS: Vælger man 4ml glas skal man have Eleaf - ELLO Extension air pipe for at kunne...

Eleaf - iJust 3 glas

Pris 19,95 kr.
Eleaf iJust 3 glas i 4 ml. og 6,5 ml. til at forstørre den oprindelig kapacitet med. (6.5 ml passer også til Melo 5 tanken). OBS:  Der skal...

Nautilus 2 glas

Pris 29,95 kr.
Glas til Aspire Nautilus 2. OBS!  Dette glas passer ikke til andre Nautilus tanke. OBS!  Aspire Nautilus 2 glas sælges kun så længe...

E-cigaret glas

Væskebeholdere til e-cigaretter kan blandt andet fås i glas, som du kan se her på siden. Det vil sige, at du fylder din e-væske i beholderen før brug. Derudover medfølger der O-ringe, så du løbende kan udskifte glasset til din e-cigaret. Det vil nemlig med tiden blive slidt og trænge til en udskiftning.

Har du allerede en e-cigaret med tilhørende tank og væskebeholder, kan du tilkøbe et glas for at øge væskekapaciteten, hvis det er det, du ønsker. Her bestemmer du selv størrelsen på glasset. Derudover hænder det indimellem, at glasset revner og trænger til at blive udskiftet. Dog er det vigtigt, du tjekker op på, om størrelsen passer til din e-cigarets tank, inden du kaster dig ud i et køb.

Pyrex-glas – bestem selv størrelsen

Det er op til dig at vurdere, om du ønsker et Pyrex-glas i samme størrelse eller i forskellige størrelser. Fordelen ved at vælge forskellige størrelser er blandt andet, at du kan øge væskemængden, så e-cigaretten holder længere. Det er for eksempel ideel, hvis du er på farten, og gerne vil være sikker på, at der er nok væske i beholderen.

Glasset er desuden egnet til udskiftning. Når det går i stykker, kan du blot udskifte det med et nyt e-cigaret glas og måske teste andre størrelser, hvis det er det, du har lyst til. Her på siden kan du vælge mellem flere forskellige størrelser, lige fra 2 mm til 6,5 mm. 

I udvalget finder du også et glassæt, hvis du ønsker at have ekstra glas på lager derhjemme. Fordelen ved at vælge Pyrex-glas er blandt andet, at det er i stand til at holde på temperaturen. Derudover kan du sagtens hælde alle e-væsker uanset smag i beholderen, uden at der sker noget. Glasset vil kun revne, i tilfælde af at du taber det eller e-cigaretten på gulvet.

Ekstra glas til ekstra beskyttelse

Hvis du gerne vil være sikker på, at dit e-cigaret glas ikke revner og går i stykker, er der mulighed for at supplere med ekstra glas. Dog er det vigtigt, at du sørger for at fjerne det defekte glas først, hvis glasset allerede er gået i stykker eller revnet. Du kan læse meget mere om, hvordan du afmonterer det defekte glas i vores produktbeskrivelse.

Uanset om du skal have et nyt eller et ekstra glas, er det vigtigt at tjekke op på, om du har valgt det rigtige glas. Nogle glas er nemlig designet til specifikke e-cigaretter og brands.

Vælg mellem forskellige brands

Udover du kan finde imellem flere forskellige modeller og glasmaterialer, kan du også vælge mellem forskellige brands, når du skal finde det rette e-cigaret glas. I udvalget finder du brands som Vaporesso, Uwell, Aspire og mange flere. Er du i tvivl om, hvordan du vælger det rigtige glas til din e-cigaret, er det altid en god idé at forhøre dig hos os, så vi kan bistå med rådgivning til dig. 

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord