Batteri Etuier

Batteri-etuier er vigtigt tilbehør til alle, der bruger eksterne batterier. Når ens batterier ikke sidder i en lader eller i selve MODet, er det vigtigt at de opbevares sikkert. Den sikreste måde at opbevare disse batterier i er altså sådan nogle batteri-etuier, som findes på denne side. Fordelen ved et etui er nemlig at de sørger for at batterierne ikke kan blive kortsluttet. Det er også vigtigt, at man ikke lægger dem i direkte sollys eller steder hvor der er store temperatursvingninger selvom de er i disse etuier.
Du kan finde batterierne, der passer i disse etuier HER

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 3 produkter.

Viser 1-3 of 3 vare(r)

Aktive filtre

Batterietuier

Bruger du eksterne batterier til din e-cigaret? Det vil sige batterier, som ikke sidder i en lader eller MODet? Så bør du overveje et eller flere batteri-etuier. Et etui garanterer nemlig, at batterierne bliver opbevaret sikkert. Det er nemlig vigtigt, at du så vidt muligt forsøger at holde batterierne væk fra genstande af metal.

For ud over det selvfølgelig er vigtigt, at batterierne fungerer, som de skal, er det også vigtigt, du passer på dig selv. Derfor bør du helt undgå, at de eksterne batterier ender sammen med andre metalgenstande. Det gør du som sagt ved at beskytte dem med et etui. Ellers risikerer du, at de kortslutter.

Vælg mellem forskellige etuier

Du har mulighed for at vælge mellem forskellige batteri-etuier til de eksterne batterier, alt efter hvad du er mest til. Du kan for eksempel vælge et materiale som silikone eller blødt gummi, der er både sikkert og skånsomt. Her kan du desuden vælge mellem flere forskellige farver, hvis du gerne vil have styr på de forskellige batterier eller synes, at det er sjovt med et farvet etui.

Er du ikke så meget til plastik eller silikone, kan du også vælge etuier, der fungerer som små bokse, der ikke fylder meget i tasken. Ved at vælge en af de forskellige bokse, kan du have flere batterier opbevaret på samme tid. Ved at sikre en korrekt opbevaring slipper du for at skulle bekymre dig, hver gang du transporterer batterierne. Dog er det også en god idé at opbevare dem i et etui, selvom de ligger gemt væk i en kasse.

Sikre og skånsomme materialer

Blandt de forskellige materialer, du kan vælge mellem, finder du både klar og hård plast. Uanset hvilket etui du ender med at vælge, er alle materieler skånsomme og beskyttende. Vælger du et hard case-etui, er du garanteret høj beskyttelse. Vælger du et silikone-etui, kan du nemt og hurtigt tage batteriet op uden fare for, at det glider ud af hånden, da silikone er kendt for at være skridsikkert.

Det er desuden forskelligt fra etui til etui, hvor mange batterier du kan opbevare. Desto flere batterier du gerne vil opbevare, desto mere bør du gå efter en etuikasse eller -boks.

Tjek etuiets størrelse, inden du køber

Inden du køber, er det altid en god idé at huske at tjekke etuiets størrelse. Det kan nemlig være forskelligt fra etui til etui, hvor store de er. Derfor bør du tjekke batteritypens størrelse for at vurdere, om batteri og etui passer sammen.

Foruden batteri-etuier har du også mulighed for at vælge mellem forskellige etuier til din e-cigaret. Ligesom med etuier til batterier sørger etuier til e-cigaretter også for at beskytte e-cigaretten mod stød, så du undgår, den går i stykker. Har du spørgsmål eller brug for vejledning, kan du til hver en tid kontakte os.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord