Kundeservice ekstra åbent på telefon og chat: Mandag-Torsdag kl. 09-20.
Vype

FORSKELLEN PÅ ÅBNE OG LUKKEDE SYSTEMER

Der er to typer vaping systemer, åbne systemer og lukkede systemer. I et åbent system, genopfylder brugeren eLiquid ved at åbne tanken og påfylde eLiquid fra en flaske. I et lukket system, kommer eLiquid i præfyldte lukkede kapsler. Brugere af lukkede systemer skal derved bare skifte kapsel, når de ønsker at skifte smag eller kapslen er løbet tør for eLiquid. Når kapslen er løbet tør for eLiquid, kan brugerne bortskaffe den udtømte kapsel i overensstemmelse med lokal lovgivning.

Vype

VYPE EPEN 3 DEVICE

Et kraftigt system med et 650 mAH batteri, hvor sammensætningen af Vype eLiquid matcher batteriets styrke, der leverer en fyldig damp med en intens smag. ePen 3 Device er et lukket system i et ergonomisk kompakt design, der bruger engangs Caps der klikkes af og på, når du skal skifte smag. ePen 3 Device har et indbygget batteri der fuldt oplades på ca. 2 timer.

Vype

VYPE EPEN 3 CAPS

Vype

Sammensætningen af Vype ePen 3 Caps er udviklet til at matche batteriets styrke og giver brugeren 200 inhaleringer per cap*, en intens smag, fyldig damp og er designet til at undgå spild af eLiquid.

Vype ePen 3 Caps bærer kvalitetsstemplet "tested for vapour quality". Vores forskerteam, der arbejder i vores topmoderne forsknings- og udviklingsfaciliteter i Storbritannien, har nøje testet kvaliteten af Vype-damp, så hver eneste inhalering giver dig en ren og konsekvent smagsoplevelse.

* I laboratorietest, antallet af inhaleringer afhænger af dit vapingforbrug

Vype