Vaporesso - NRG SE Mini Tank

Sammenpak af EC-ID: 03485-17-2000200219-18-12976

Kanon tank fra Vaporesso, med smart top-fyld funktion.

Obs. Vi anbefaler at bruge 50VG/50PG eller tykkere væske til denne model. Eks. 70VG/30PG

OBS. Direkte lunge sug, egner sig bedst til denne tank

Flere detaljer

Vaporesso

101692

Dette produkt er desværre udsolgt

Tilbehør

DKK 199,95

  • pakke sendes om: 
  • 00 time(r) 
  • 00 min. 

Vaporesso - NRG SE Mini Tank 

Den nye NRG SE mini tank, minder om NRG mini tanken, den er bare en lille bitte smule mindre. NRG SE tanken har en kapacitet på 2 ml, sådan så den overholder gældende lovgivning, og selvom der måske skal fyldes op lidt oftere, bliver det ikke træls, for NRG SE mini tanken kommer med det smarte ”Slide´n´fill” system, der gør påfyldning utroligt nemt. Man skubber simpelthen bare toppen til siden, fylder yndlingsvæsken i tanken, skubber toppen tilbage på plads, og så er tanken klar til at der kan dampes videre.

Tanken kommer med 2 coils

GT2 0.4 ohm coil, som er preinstalleret, giver mulighed for store skyer og masser af smag, med denne coil får du mulighed for at få fuldt udbytte af SWAG moddet, da den kan klare dets max-output og er lavet til at kunne bruges mellem 40 og helt op til 80 watt.

CCELL 0.5 ohm coil, denne coil er lavet til at køre med lidt lavere watt, og dermed er den med til at give længere batterilevetid, og det er selvfølgelig uden at gå på kompromis med hverken smag eller dampmængde. CCELL er en keramisk coil, hvilket betyder at disse coils skal bruges ved betydeligt lavere watt, men giver stadig samme mængde damp og ovenikøbet renere og bedre smag, og så har de længere levetid end traditionelle coils. CCELL er lavet til at kunne bruges mellem 20 og 40 watt.

 

OBS.: Når sættet tages i brug og coilen/brænderen er ny, og hver gang coilen skiftes, anbefaler vi at væde denne der hvor vattet er synligt, herefter isættes coil i tanken. Fyld tanken op, tag 3-4 lange sug UDEN AT TRYKKE PÅ KNAPPEN og lad tanken stå i 20 minutter. Dette gøres for at væsken absorberes af vattet, så man undgår at brænde coilen af.Sættet indeholder:

1 stk.NRG SE Mini Tank

1 stk. GT2 0.4 ohm coil (1 monteret)

1 stk. CCELL 0.5 ohm coil,

 

TypeTanke
Passer til 510 gevind
Ohm 0.4, 0.5
Tank størrelse (ml) 2
MærkeVaporesso
FarveSort, Sølv, Blå, Orange
EgenskabAir flow, Sub Ohm
Velegnet tilErfaren, Øvet
TPD Godkendt