Uwell - NUNCHAKU Tank

Sammenpak af EC-ID: 02828-19-30034, 02828-19-40058

UWELL - Nunchaku tank er en vaskeægte subohm tank med en god stor dampproduktion og store mængder af smag.

Obs. Vi anbefaler at bruge 50VG/50PG eller tykkere væske til denne model. Eks. 70VG/30PG

OBS. Direkte lunge sug, egner sig bedst til denne tank

Flere detaljer

UWELL

101728

Dette produkt er desværre udsolgt

DKK 169,95

  • pakke sendes om: 
  • 00 time(r) 
  • 00 min. 

UWELL - Nunchaku tank

Dette er en virkelig en tank med smæk i. Den levere både damp og smag i en klasse helt for sig selv. Selv ved kun 50W giver 0,25 ohm coilen virkelig en stor mængde damp og en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Der fåes også en 0,4 ohm coil til som mange kender det fra Crown III. Denne 0,4 ohm coil minder meget om den der sidder i en Crown III både hvad angår smag og damp.

UWELL er altid garant for en virkelig godt produkt, som normalt slår alt andet på markedet når det kommer ud. Og dette er ikke en undtagelse. Dette er noget af det bedste man får og der er ikke meget der kan nå denne tank til sokkeholderne.

Nunchaku tanken er også meget nem at fylde op. Man tager simpelthen bare og skruer toppen af, hvorefter man kan fylde den ved at hælde væske i hullet ude ved kanten. Når man har fyldt den helt op til kanten skruer man toppen på igen, og den er klar til at blive brugt.

Første gang man fylder den op og hver gang man har skiftet coil skal man dog altid lade den stå og trække i minimum 10 minutter.

For at skifte coilen på denne model skruer man simpelthen bare bunden af den af, hvorefter man kan trække den gamle coil og og presse den nye i. Dette er altså virkelig nemt at gøre og noget alle og enhver nemt kan gøre.

 

Sættet indeholder:

1 stk. UWELL Nunchaku tank

1 stk. UWELL Nunchaku 0,25 ohm coil

1 stk. UWELL Nunchaku 0,4 ohm coil

1 stk. Ekstra glas

1 stk. Vape band

1 stk. Manual

Diverse pakninger.