1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!
Uwell - Crown 5 Tank Se større

Uwell - Crown 5 Tank

Crown V fra UWELL er det man vil kalde en rigtig subohm tank. En tank med fokus på store skyer og uden at gå på kompromis med smagen.

OBS! Vi anbefaler at bruge 70VG/30PG e-væske til denne tank, for at undgå lækage.

Flere detaljer

UWELL

409720

DKK 299,95

  • pakke sendes om: 
  • 00 time(r) 
  • 00 min. 

UWELL - Crown 5 Tank

UWELL Crown V er UWELL's seneste skud på stammen, i den meget velkendte Crown tank-serie.
En serie der er kendt for både at levere smag og damp.

Tanken er lavet i poleret rustfrit stål og tegnet "V" er fremhævet flere steder, på både topdækslet og airflow-ringen. Den er 29mm, så det må siges den er blandt de større tanke på markedet.

UWELL Crown V fås i følgende farver: Sort, sølv, blå og rød.

Airflowet styres let i bunden og med sine 3 luftindtag, er der rig mulighed for virkelig at få noget luft igennem.

UWELL har desuden udvilket et smart luftstrømsdesign der styrer kondensmængden fra din e-væske, hvilket gør du vil opleve mindre læk fra din tank. Den genbruger simpelthen en del af e-væsken der ellers ville være gået til spilde.
Den "selvrensende teknologi" som UWELL kalder dette system, fungerer ved at tanken absorberer e-væsken i kondensbeholderen gennem regelmæssig brug, som derefter fordampes for at reducere lækage af e-juice.

Tanken er er børnesikret, men stadig let at fylde, og med sine 2ML overholder den alle gældende regler for TPD. For at fylde tanken, trykker du blot topdækslet ned og drejer det en kvart omgang. Så er det lige til at tage af. Så er det blot at tage spidsen af sin flaske med e-væske igennem den lille silikonemembran og fylde langsomt op. Silikonemembranen gør, at e-væsken ikke ryger ud, hvis du ved et uheld kommer til at vælte tanken mens topdækslet er skruet af.

UWELL Crown V har Pro-FOCS (Pro Flavor Core Optimization System), der kontrollerer temperaturen på dine coils for at maksimere smagen. Den bruger de nye UN2-Mesh coils som fås i 3 forskellige varianter, hvoraf to følger med til tanken.

Coils udskiftes nemt fra bunden med det velkendte "plug-n-play" system, så de skal ikke skrues, men blot tages ud.

Coils fås i følgende varianter:

0.23ohm single-mesh: Anbefalet til brug mellem 65 og 70 watt - Denne coil har det mest løse sug. En brænder udelukkende til direkte lungesug.

0.3ohm dual-mesh: Anbefalet til brug mellem 50 og 55 watt - Denne coil er velegnet til en varmere damp og et mere begrænset sug. Et restriktivt direkte lungesug.

0,2 ohm tripple-mesh: Anbefalet til brug mellem 65 og 70 watt - Denne coil giver en mere "tæt" damp og er velegnet til restriktivt direkte lungesug med mere "halskrads" end de andre brændere.

UWELL Sættet indeholder:

1 stk. UWELL - Crown V Tank 2 ml.

1 stk. 0.23Ω UN2 coil (Præinstalleret)

1 stk. 0.3Ω UN2-2 coil

1. stk. Drip tip cover 1

stk. Ekstra glas (2ML)

1 stk. Pose med o-ringe/pakninger

1 stk. Brugermanual

TypeTanke
Passer til 510 gevind
Ohm 0.2, 0.23, 0.3
Tank størrelse (ml) 2
MærkeUwell
FarveBlå, Rød, Sort, Sølv
EgenskabAir flow, Sub Ohm
Velegnet tilErfaren, Begynderen, Øvet
Tank typeAtomizer
TPD Godkendt