Hangsen - iQ 3S slim POD 2-pak

Dette er en 2-pak af pods til Hangsen iQ 3S slim.

Flere detaljer

Hangsen

101743

Dette produkt er desværre udsolgt

Tilbehør

Test

Insano - Tobacco Insano - Tobacco
DKK 25,00
DKK 49,95

  • pakke sendes om: 
  • 00 time(r) 
  • 00 min. 

Hangsen - iQ 3S slim POD.

Dette en en smart lille pod, der passer til en Hangsen iQ 3S slim, hvilket er en utrolig intuitiv e-cigaret der er nem, at bruge.

Denne pod kan indeholde op til 2 ml. væske af gangen, og skal derfor ikke fyldes ret ofte.

Denne pod kommer med en 1,5 ohms coil i der gør, at denne model giver en virkelig god smag samtidigt med, at den giver fornemmelsen af, at ryge en smøg. Grunden til, at denne model minder meget om en smøg er fordi, den giver ca. den samme mængde damp, men også fordi man ikke skal trykke på en knap, man kan nemlig nøjes med bare at suge i den.

Man fylder denne pod ved, at trække den ud af e-cigaretten, derefter vender man den på hovedet og tager den lille røde prop ud. Man kan nu fylde væske i, som man må fylde i op til kanten, og derefter kan man lukke den igen ved, at sætte den røde prop i.

Vi anbefaler, at man bruger meget tynd væske til denne model, da den ikke kan trække det tykke væske igennem. Derfor bør man altid bruge væske med maksimum 30% VG, som det der gør væsken tyk. Vi har et stort sortiment af væsker med kun 30% VG i, som du kan finde lige her

Når man fylder denne pod er det vigtigt, at man lader den stå og trække i minimum 10 minutter efter, at man har fyldt den første gang, og det gør man for, at være sikker på at den ikke brænder den af med det samme. Hvis dette ikke gøres brænder poden af med det samme, og man skal skifte til en ny.

Sættet indeholder:

2 stk. Hangsen iQ 3S slim pod.

TypePOD
Ohm 1.5
Tank størrelse (ml) 2
MærkeHangsen
TPD Godkendt