Tanke, brændere og coils til e-cigaretter

her.her.Her kan du finde alt i væskebeholdere, brændere/coils og tanke til din e-cigaret. Vi har et stort udvalg af forskellige varianter af tanke, både med udskiftelige coils, men også clearomizers af engangstypen. Der findes et hav af forskellige tanke til e-cigaretter, og vi fører naturligvis det bedste, der er at finde på markedet lige nu. Det kan være svært at vælge den rigtige e-cigaret-tank, særligt hvis man er nybegynder inden for det at dampe. Det er dog ofte altafgørende for din oplevelse af hvor godt damp fungerer, at du får valgt den rette væskebeholder til din e-cigaret. Er du i tvivl, kan du benytte dig af supportfunktionen her på hjemmesiden, eller søge hjælp i en af vore mange butikker.

 • Tanke

  Der findes mange forskellige tanke. Nogle tanke kan bruges til MTL (mund til lunge) hvor andre bruges til DL (direkte lungesug). Forskellen på disse kan du læse mere om nederst på denne side.

  Alle tanke man køber bruger coils. Disse coils er en slid-del som holder 1-4 uger, alt efter hvor meget man bruger den og hvilken væske man bruger. Hvis man bruger tykke væsker eller søde væsker har coilen en tendens til at holde i kortere tid, end hvis man bruger lidt tyndere væsker, uden sødestoffer i. Menthol og lakrids gør som regel at coilen holder noget længere.

  Der findes 2 forskellige typer gevind. Nemlig 510 gevind og et EGO gevind. En god hovedregel er at alle store tanke bruger 510 gevind, og nogle små tanke bruger EGO gevind, dog er der også små tanke, der bruger 510 gevind. Disse gevind kan man læse mere om her i vores gevind guide 

 • Coils

  Er du i tvivl om hvilken coil du skal bruge til din tank? Læs mere

  Der findes en masse forskellige coils. Stort set alle er forskellige i udformningen og der er derfor super vigtigt, at man køber de rigtige coils, da de ellers enten ikke vil passe, eller ikke fungere i ens tank eller e-cigaret. Her ser du vores store udvalg at coils, som passer til alle mulige forskellige tanke. Vi har coils til alle vores egne tanke. Hvis du har problemer med at finde ud af hvilken coil du skal bruge, er du velkommen til at kontakte os her.

Pr. side