Lyft - Freeze pris: 40 - 1

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Lyft - Freeze

40,00 kr.

Inkl. moms

LYFT Freeze X-Strong har en stærk smag af pebermynte og frisk mentol og er en af de stærkeste nikotinposer i udvalget.

Antal

 
Din ordre afsendes om:

409731
 

Sikker handel - Læs mere

 

Hurtig levering - Læs mere

 

Returpolitik - Læs mere

Lyft Freeze

Slim nikotinpose med smag af pebermynte og mentol med et højt nikotinindhold, som ikke indeholder tobak. Lyft Freeze er en del af Lyfts nikotinposesortiment. LYFT nikotinposer er ikke snus, fordi produktet ikke indeholder tobak, selvom nikotinen i poserne er udvundet fra tobaksblade. Begge dele går dog under betegnelsen røgfri tobak.

Posen kan placeres under overlæben eller mellem kinden og tandkødet. Her frigiver nikotinposen sit indhold af nikotin, der langsomt optages gennem tandkød og mundens slimhinder. Når virkningen er gået over, fjernes posen og smides ud.

LYFTs produkter er lavet på tobaksblade, som bearbejdes til plantefibre, der tilsættes vand, smagsstoffer og nikotin. Selve posen er lavet på en base af salt, vand, fibre og aromaer, hvilket sikrer produkternes hvide udseende. Der er altså ikke noget, der behandles eller tilføjes for at sikre den hvide farve ved Lyft Freeze.

Lyft
409731
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord