1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!

Rebuildable atomizer - RBA

Rebuildable atomizer - RBA - er et produkt, der giver mulighed for at bygge din egen tank samt giver mulighed for lavere driftsomkostninger og mere kontrol over modstanden i den valgte coil. Dette kan give nye smags oplevelser inden for e-cig verden.

Rebuildable Atomizer er for den mere avancerede bruger, eller eksperten, der ønsker at prøve noget nyt og udfordrende og som er interesseret i måden hvorpå en Atomizer fungerer - En sjov gadget.

 • RDA/RTA

  I denne kategori finder du en masse forskellige RDA, RTA og lidt RDTA. Altså samlet set en masse forskellige RBA tanke og drippere. Disse RBA tanke og drippere er rimeligt komplicerede at bruge og kræver indgående kendskab for at få noget ordenligt ud af dem  Det er derfor vigtigt, at man ved noget om at bygge selv, da man ellers meget nemt kan gå død i RBA, da det er svært og sjældent virker første gang. Man kan komme ud for mange forskellige problemer når man skal bygge sådan nogle RBA tanke eller drippere. Disse problemer kan du læse om nederst på denne side.

  Når man skal bygge disse tanke og drippere skal man bruge tråd og vat. Tråd kan købes her og vat kan købes her

 • Tråd & Prebuilt Coils

  Når man skal lave sine egne coils, skal man bruge tråd. Vi har et stort udvalg af forskellig slags tråd, som kan findes herunder. Vi har tråde både i forskellige materialer og forskellige samlinger/fletninger.

  Vi har også nogle prebuilt coils som allerede er viklet, så man bare skal sætte dem i sin tank eller dripper, tjekke for hotspots, sætte vat i og dampe på dem. Disse prebuilt coils kan også findes her på siden.

 • Vat & Værktøj

  I denne kategori har vi forskelligt vat og værktøj til at lave dine egne coils med.

  Det vigtigste når man køber vat er at købe en ordenlig kvalitet, da det ellers vil gå ud over sugeevnen og smagen. Vi har forskellige typer vat som har lidt forskellige egenskaber. 

  Vi har også forskellige typer værktøj. Vi har både keramiske tweezere (pincetter), værktøjssæt og værktøj til at vikle dine coils rundt om.

  Når man skal vikle coils skal man bruge tråd. Vi har et stort udvalg af forskellige tråde som kan købes her

Pr. side