1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!

Udvid søgning

Nye produkter

Ingen nye produkterNyheder

Hver dag bliver e-cigaretter udviklet til at give en bedre oplevelse og smag. Hos SMOKE-IT arbejder vi hårdt på altid at være opdateret med den nyeste viden om produkter og teknologi der er på markedet, så vores kunder er sikret den bedste service, vejledning, forbrugersikkerhed og kvalitet.

Nye produkter – samme høje kvalitet

Hos SMOKE-IT forhandler vi kun originale produkter og ingen kopivarer. Du kan derfor trygt stole på kvaliteten af vores produkter. Vi udvælger vores produkter nøje, og sørger for at de lever op til den højeste kvalitet. Derfor kan vores kunder vide sig sikker på, at de kan købe markedets bedste produkter til de helt rigtige priser hos os. Teknologien udvikler sig hastigt og flere og nye produkter kommer til. Vi sørger af den grund for at holde denne side opdateret, så du hurtigt og nemt kan danne sig et overblik over de nyeste produkter på markedet.

Batterier og MODs

MODs er en produktkategori, der konstant bliver videreudviklet og gjort endnu bedre. Der arbejdes især med at få det maksimale ud af batterikapaciteten, og samtidig gøre dem mindre og mere ergonomiske i udformningen. Der lanceres derfor jævnligt nye modeller, som har forskellige fordele, så du altid kan finde den, der passer til dit behov. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige MOD.

Tanke og coils

Også i denne kategori sker der enorme udviklinger, som er med til at give forbrugeren bedre dampoplevelser. Designet på tankene bliver ved med at blive forbedret, så de er 100% tætte og nemmere at påfylde. Derudover holder tankene bedre på smagen, så din dampoplevelse bliver endnu bedre.

Ligeledes bliver coils videreudviklet, så de får længere levetid og samtidig producerer bedre smag og damp. Det har nemlig stor betydning, hvilket materiale tråden i coilen er lavet af, og hvordan den bliver viklet rundt. Udviklerne er allerede kommet langt på dette område, og de nyeste coils er temperatur-coils (lavet af nikkel og titanium), og ”notch” coils (en lille cylinder af rustfrit stål med viklinger udskåret som et gitterværk) til brug i temperaturstyrede enheder, og som alle giver den optimale damp og smag.

Selvbygger

Er du typen, som ønsker at bygge din egen e-cigaret fra bunden, så sker der også nye ting på dette område. Nye typer coils af snoet tråd til RBA/RDA samt mange forskellige selvbygger-deck kommer løbende med nye og endnu bedre egenskaber. Vi oplever et større udbud af værktøj til selvbyggere, som eksempelvis Ohm-testere, redskaber til at sno sin egen metaltråd til at vikle coils af, og meget mere. Er du interesseret i, at vide mere om selvbyg, står vi klar til at hjælpe dig i vores support eller i din nærmeste SMOKE-IT butik.

E-juice og aroma

Vi har mange nyheder indenfor e-juice og aroma. Alle vores produkter er originale og er af højeste kvalitet, så du trygt kan påfylde din e-cigaret med netop den aroma, du foretrækker. Du kan altid holde dig opdateret med det nyeste indenfor e-cigaretter, væsker og tilbehør her på siden – her finder du alle nyhederne, der er på markedet i øjeblikket.