Udvid søgning

Nye produkter

Viser 1 - 8 af 8 genstande

Nyheder - Se alle vores nye e-cigaret produkter lige her

Se alle de nyeste e-cigaretter, MODS, tilbehør og ikke mindst e-væsker og aromaer med meget mere.
For hver dag bliver e-cigaretter udviklet til at give bedre smag og damp. Vi arbejder hårdt på altid at være opdaterede så vi kan tilbyde vores kunder den nyeste og sikreste teknologi på markedet.

Nye produkter - samme høje kvalitet

Hos Smoke-It forhandler vi kun originale produkter og ingen kopivarer. Derfor kan du trygt stole på, at kvaliteten altid er i top. Vi udvælger vores produkter nøje, så vi altid kun har det bedste af det bedste og vores sortiment kun består af produkter af den højeste kvalitet.
Vi søger for at holde siden opdateret så du nemt og hurtigt kan se de mange spændende, nye produkter og du har 100 % sikkerhed for at modtage originale produkter.

Batterier og MODs

MODs bliver hele tiden videreudviklet, hvor der især arbejdes efter at få det maksimale ud af batterikapaciteten og samtidig gøre dem mindre og mere ergonomisk rigtige i udformningen.
Derfor kommer lanceres der løbende nye modeller, som har forskellige fordele, så du altid kan finde lige den, der passer til dig og dit temperament.

Tanke og coils

Er en verden for sig selv, og her sker der enorme udviklinger, som giver forbrugeren bedre damp-oplevelser. Tankenes design forbedres, så de er 100 % tætte og nemmere og fylde. Samtidig holder de tættere tanke bedre på smagen.

Coils

Coilen er hjertet i e-cigaretten. Det har stor betydning hvilket materiale tråden er lavet af og hvordan coilen bliver viklet. Der arbejdes konstant på at udvikle coils, som har en længere levetid og som samtidig producerer bedre damp og smag.
Udviklerne er allerede kommet langt på dette område og de nyeste coils er temperatur-coils (af Nikkel og Titanium) og ”notch” coils (en lille cylinder af rustfrit stål med ”viklinger” udskåret som et gitterværk), til brug i temperaturstyrede enheder, og som alle giver den optimale damp og smag.

Selvbygger

Nye typer coils af snoet tråd til RBA/RDA og mange forskellige selvbygger-deck, kommer løbende ind; med nye og forbedrede egenskaber. Vi oplever også et stadigt større udbud af værktøj til selvbyggere, såsom Ohm-testere, redskaber til at sno sin egen metaltråd (til at vikle coils af) osv.

E-juice og Aroma

Vi har et hav af nyheder inden for e-juice og aroma. Vores nyeste aroma forhandles under mærket Insano. Her får du en helt igennem unik smag, som passer til de fleste. Du kan vælge mellem alt fra frugt- til lakrids- eller over i ”custard” smage (creme-dessert).

Også den nye Apache-serie med færdigblandede e-væsker har nyheder på vej.

Vil du være med på beatet så er dette siden at være på. Her finder du altid den nyeste e-cig på markedet.
Så ønsker du at være den første blandt dine venner, familie, eller kollegaer med den nyste tank eller smag, så finder du det her.