Liste af produkter fra mærke ZYN


Zyn er en plantebaseret snus uden tobak, der ikke efterlader misfarvninger på dine tænder. Er du ude efter et produkt med nikotin, men ønsker ikke tobak, har vi Zyn i sortiment. Zyn snus findes 2 forskellige størrelser og i mange forskellige smagsvarianter.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 10 produkter.

Viser 1-10 of 10 vare(r)

Hvad er Zyn?
Zyn snus er et nikotinholdigt produkt, der indeholder fødevaregodkendte ingredienser og ingen tobak. Virksomheden Swedish Match, der står bag brandet Zyn, er den største producent af røgfrie produkter i Skandinavien. Zyn har ladet sig inspirere af den 200 år gamle tradition for røgfri svensk snus. Zyn fremstiller en plantebaseret produktlinje, der tilbyder rygere et alternativ til røg og inhalering.

Zyn snus produceres på Swedish Match fabrikkerne i Sverige. Zyns vision er: De ønsker at skåne deres forbrugere for røg, og derfor har de skabt et produkt, hvor forbrugerne kan indtage deres nikotin helt røgfrit.

I Sverige har man i takt med et øget forbrug af snus erfaret, at forekomsten af tobaksrelaterede sygdomme er faldet betydeligt mere holdt op imod andre sammenlignelige lande. Zyn ønsker derfor at være med til at fremme denne udvikling også i Danmark.


Smage, ingen misfarvninger
Zyn snus ligger inde med en række forskellige smagsvarianter, der alle har hver deres særpræg. Tag for eksempel Zyn Cool Mint, der med smag af mint, pebermynte og vanilje. Eller vores Zyn Spearmint, der har smag af grøn mynte, pebermynte og mentol. Vores Zyn Deep Freeze, med smag af eukalyptus og mentol.

Zyn kommer i helt hvide nikotinposer, der ikke misfarver tænderne.


Hvordan bruger man Zyn?
Zyn snus kommer i små hvide nikotinposer. Ved brug tager man en enkelt pose Zyn og placerer den under overlæben. Efter ganske kort tid vil man mærke fornemmelsen af nikotin. Når man mærker, at nikotinen har haft sin virkning, kan man nemt tage den lille pose ud igen, hvorefter den smides ud.
Ved brug af Zyn er der ingen inhalering af røg, ingen inhalering af damp og heller ingen problemer med nikotinvæske. 

Zyn snus findes desuden i to forskellige størrelser: Zyn Slim og Zyn Mini.
Zyn Slim er en tynd og aflang nikotinpose med målene 34 x 13 mm. Zyn Slim passer godt til de fleste forbrugere. Til de forbrugere der stadig synes, at Zyn Slim er for stor under overlæben, passer størrelsen på Zyn Mini ofte bedre. Med dens mål på 28 x 13 mm. er Zyn Mini en endnu mindre.

Hvad er der i posen?
Nikotinen i Zyn snus er udvundet af tobak, men intet andet fra tobaksplanten resterer i produktet.

Andre ingredienser som fyldemiddel, surhedsregulerende middel, aromaer og sødestof er af fødevarekvalitet og er nøje udvalgt, for at opnå den bedst mulige produktoplevelse. Alle Zyns produkter er plantebaserede og indeholder kvalitetsgodkendte ingredienser.

Hvor meget vejer ZYN?
ZYN Slim vejer i alt 16,8 g per dåse (0,8 g per nikotinpose).
ZYN Mini Dry vejer i alt 8 g per dåse (0,4 g per nikotinpose).

Nikotinindhold i ZYN:
ZYN Slim Citrus: 9,5 mg/pose (12 mg/g)
ZYN Slim Cool Mint: 11 mg/pose (14 mg/g)
ZYN Slim Spearmint: 9,5 mg/pose (12 mg/g)
ZYN Slim Ginger Blood Orange: 8,8 mg/pose (11 mg/g)

ZYN Mini Dry Cool Mint: 3 mg/pose (7,5 mg/g)
ZYN Mini Dry Cool Mint Extra Strong: 6 mg/pose (15 mg/g)
ZYN Mini Dry Citrus: 3 mg/pose (7,5 mg/g)
ZYN Mini Dry Citrus Extra Strong: 6 mg/pose (15 mg/g)

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord