Liste af produkter fra mærke ZYN


Hvad er Zyn?
Zyn snus er et moderne og nikotinholdigt produkt, der indeholder ene fødevaregodkendte ingredienser og ingen tobak. Virksomheden Swedish Match, der står bag brandet Zyn, er den største producent af røgfrie produkter i Skandinavien. Zyn har ladet sig inspirere af den 200 år gamle tradition for røgfri svensk snus, og takket være deres dygtige udviklere og høje krav til kvalitet, har Zyn formået at fremstille en plantebaseret produktlinje, der tilbyder rygere et alternativ til røg og inhalering.

Zyn snus produceres på Swedish Match fabrikkerne i Sverige, og Zyn har meget hurtigt fanget også de danske forbrugeres opmærksomhed. Det skyldes især, at Zyns produkter adskiller sig fra de resterende på markedet, og at Zyns vision er soleklar: De ønsker at skåne deres forbrugere for røg, og derfor har de skabt et produkt, hvor forbrugerne kan indtage deres nikotin helt røgfrit.
Zyn er klar over, at nikotinholdige produkter er vanedannende, men da det er røgen, der har mange sygdomme på samvittigheden, slår de på, at Zyn snus er det bedre alternativ – netop fordi Zyn kun giver nikotin. Ingen røg.

I Sverige har man i takt med et øget forbrug af snus erfaret, at forekomsten af tobaksrelaterede sygdomme er faldet betydeligt mere holdt op imod andre sammenlignelige lande. Zyn ønsker derfor at være med til at fremme denne udvikling også i Danmark.


Vilde smage, ingen misfarvninger
Zyn snus ligger inde med en række forskellige smagsvarianter, der alle har hver deres særpræg. Tag for eksempel vores populære Zyn Cool Mint, der med smag af mint, pebermynte og vanilje giver en intens smagsoplevelse. Eller vores Zyn Spearmint, der har en frisk smag af grøn mynte, pebermynte og mentol. Også vores Zyn Deep Freeze er værd at nævne. Med en frisk smag af eukalyptus og mentol springer den simpelthen smagsskalaen.

Zyn snus varianterne består altså af vilde og friske smage på hver deres måde. Uanset hvilken variant du vælger, indeholder Zyn snus helt hvide nikotinposer, der ikke misfarver tænderne.


Hvordan bruger man Zyn?
Zyn snus kommer i små hvide og bløde nikotinposer. Ved brug tager man en enkelt pose Zyn og placerer den under overlæben. Efter ganske kort tid vil man mærke fornemmelsen af nikotin. Når man mærker, at nikotinen har haft sin virkning, kan man nemt tage den lille pose ud igen, hvorefter den smides ud.
Ved brug af Zyn er der ingen inhalering af røg, ingen inhalering af damp og heller ingen problemer med nikotinvæske. Zyn snus er diskret, nemt at anvende og så smager det godt. Zyn kan nydes når som helst, hvor som helst.

Zyn snus findes desuden i to forskellige størrelser: Zyn Slim og Zyn Mini.
Zyn Slim er en tynd, fyldig og aflang nikotinpose med målene 34 x 13 mm. Zyn Slim passer godt til de fleste forbrugere. Til de forbrugere der stadig synes, at Zyn Slim er for stor under overlæben, passer størrelsen på Zyn Mini ofte bedre. Med dens mål på 28 x 13 mm. er Zyn Mini en endnu mindre og mere diskret nikotinpose.

Hvad er der i posen?
Nikotinen i Zyn snus er udvundet af tobak, men intet andet fra tobaksplanten resterer i produktet.

Andre ingredienser som fyldemiddel, surhedsregulerende middel, aromaer og sødestof er af fødevarekvalitet og er nøje udvalgt for at opnå den bedst mulige produktoplevelse. Alle Zyns produkter er plantebaserede og indeholder kvalitetsgodkendte ingredienser, der giver både god smag og høj kvalitet.

Nikotin uden tobak
Hvis du godt kan lide nikotin, men ikke bryder dig om tobak, bør du give Zyn snus et forsøg. For at give dig et overblik over de forskellige varianter, har vi nedenfor opstillet nikotinindholdet i flere af vores produkter fra Zyn:

Hvor meget vejer ZYN?
ZYN Slim vejer i alt 16,8 g per dåse (0,8 g per nikotinpose).
ZYN Mini Dry vejer i alt 8 g per dåse (0,4 g per nikotinpose).

Nikotinindhold i ZYN:
ZYN Slim Citrus: 9,5 mg/pose (12 mg/g)
ZYN Slim Cool Mint: 11 mg/pose (14 mg/g)
ZYN Slim Spearmint: 9,5 mg/pose (12 mg/g)
ZYN Slim Ginger Blood Orange: 8,8 mg/pose (11 mg/g)

ZYN Mini Dry Cool Mint: 3 mg/pose (7,5 mg/g)
ZYN Mini Dry Cool Mint Extra Strong: 6 mg/pose (15 mg/g)
ZYN Mini Dry Citrus: 3 mg/pose (7,5 mg/g)
ZYN Mini Dry Citrus Extra Strong: 6 mg/pose (15 mg/g)

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 10 produkter.

Viser 1-10 of 10 vare(r)
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord