Liste af produkter fra mærke Wismec


WISMEC Electronics Co,.Ltd er et højteknologisk firma indenfor vape industrien. Deres produkter er designet i USA og produceret i Kina. WISMEC har en mission, nemlig at skabe de mest fantastiske og innovative produkter, der kan give den ultimative vaping oplevelse til alle dampere verden over.

WISMEC’s firma filosofi er, at det er deres medarbejdere, som har den største betydning for hvor meget succes virksomheden kommer til have. De vægter en stærk firmakultur utrolig højt. De ved at glæden og attituden blandt de ansatte er vigtigst af alt. For det er det, der bringer de livlige vibes til virksomheden, og hjælper firmaet med at trives og opretholde en bæredygtig vækst.

WISMEC er måske ikke det mærke, som er mest velkendt globalt i øjeblikket, men de har længe været en spiller i e-cigaretbranchen. WISMEC har investeret i rekrutteringen af de bedste forskning og udviklings-talenter, højtuddannede og talentfulde produktdesignere, detailorienterede salgsfolk og innovative virksomhedsledere, og de har siden da groet og blevet større på alle måder.

WISMEC er ved at lancere nye og måske også de mest innovative produkter til dato. Disse produkter er skabt af deres udpegede gæstedesignere, som designer produkter der simpelthen bare er overlegen i deres udseende og funktion og er garanteret at give en vaping oplevelse, som alle vil nyde.

Gennem konstant forskning og udvikling, sætter denne avancerede vaporizer teknologi WISMEC øverst i branchen. Ingen af alle disse resultater kunne være opnået uden det stærke forskningsteam og deres ledere, som ser potentialet i denne branche. Sammen vil de bringe de bedste, mest pålidelige og mest robuste produkter til markedet, som denne industri endnu ikke har set. WISMEC har teamet, talentet, den rette viden og de uovertrufne produktionsfaciliteter til at gøre deres drømme til virkelighed. Velkommen til WISMEC.

Hos SMOKE-IT kan du købe nogle af WISMEC's mest populære produkter, nemlig to udgaver af Reuleaux MODet. Vi introducerer WISMEC Reuleaux RX GEN3, den tredje generation af det populære Reuleaux box mod. WISMEC Reuleaux RX GEN3 er mindre, lettere og mere ergonomisk end nogen af dens tidligere versioner. Med dens store 1.2 inch OLED-skærm og dens helt nye operativsystem, efterlader den enhver konkurrent på markedet i støvet. Reuleaux RX GEN3 bruger 3 udskiftelige 18650 batterier, hvilket giver dette kraftfulde apparat helt op til 9000Mah og kan køre fra 1W og helt op til 300W. Der er intet dette mod ikke kan klare. Reuleaux RX GEN3 har 3 forskellige output modes. VW/TC, Ni/TC og SS/TCR-mode. WISMEC arbejder altid på at forbedre deres produkter, derfor har de gjort det muligt for dig at opdatere operativsystemet nemt og hurtigt, så du er sikker på altid at have de nyeste funktioner på markedet, bare sæt den til computeren via USB.

WISMEC Active Mod kan fungere både som en e-cigaret og som en højttaler med indbygget bluetooth. Desuden er den vandafvisende og stødabsorberende. Dette mod drives af 2100mAh indbyggede batterier og har et maks. output på 80W. Hver detalje er omhyggeligt udformet, hvad enten det drejer sig om design, materiale eller håndværk. WISMEC Active Mod er helt klart et produkt man bare må eje.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 1 produkt

Viser 1-1 of 1 vare(r)
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord