Liste af produkter fra mærke Vuse


Vype

Vype er et troværdigt og veletableret brand, der med sin helt enestående teknologi har taget dampverdenen med storm. Vype består af et lukket POD-system og benytter sig af engangs-POD’s. Det betyder, at du ikke selv skal døje med at sammensætte din e-væske, men at væsken allerede er i POD’en. Alt du skal gøre, er at sætte POD’en i din Vype Pen, og du er klar til at dampe. Du kan vælge imellem et hav af smagsvarianter – og se, der kommer den svære del.

Hvad er Vype?

Vype blev lanceret i Storbritannien tilbage i 2013, og Vype var som nogle af de første på markedet med til at kickstarte e-cigaretternes popularitet som et alternativ til de almindelige tobakscigaretter. Vype eksporterer i dag til mere end 25 forskellige lande og har vokset sig til et af de største og bedst kendte brands på verdensplan inden for e-cigaret industrien. Vypes vision er at tilbyde nikotinbrugere højkvalitets alternativer til de mere traditionelle nikotinprodukter – og det gør de godt.

Vypes populære e-cigaret Vype ePen 3 har for andet år i træk vundet ”Product of The Year” i Storbritannien, hvilket er en stor titel at tage på sig inden for den konkurrenceprægede e-cigaret branche.

Lukket POD-system

Vype har gjort det ekstra nemt for dig som forbruger. Vype benytter sig nemlig af et lukket POD-system med præfyldte lukkede kapsler. Det vil sige, at du blot behøver at udskifte dine POD’s, når du løber tør for e-væske. Du skal altså hverken selv blande e-væske, døje med at fylde det på e-cigaretten eller vente på at rygevæsken har ”modnet” længe nok.

Det eneste der kræves af dig, er, at du vælger mellem de mange lækre smage, som Vype har at tilbyde. Du kan også let skifte imellem de forskellige smage løbende. Hvis du eksempelvis, i løbet af en aften ude med vennerne, får lyst til at dampe en anderledes smag, er det ekstra belejligt med Vype, da du ganske enkelt bare tager POD’en ud, og sætter en anden i. Det er hurtigt, nemt og brugervenligt. Og så smager det drøngodt!

Vype: smag

Smagene behøver ikke være kedelige, bare fordi de er blandet på forhånd. Vype tilbyder et bredt udvalg af smagsvarianter, og hvad enten du er til det friske, det søde eller til den velkendte smag af tobak, så finder du en Vype POD variant, der passer til dig.

Tag for eksempel Vype Crushed Mint, der giver en afbalanceret smag af køling og mentoldamp, eller Vype Ripe Mango, der giver en smag af modne mangofrugter. Er du derimod til den helt klassiske smag af tobak, anbefaler vi Vype Rich Tobacco, der giver dig den helt velkendte tobakssmag.

Vypes POD’s kommer ikke bare i forskellige smagsvarianter. Når du vælger, hvilke POD’s du har lyst til at dampe, kan du desuden vælge imellem forskellige nikotinstyrker. Nogle af Vypes POD’s indeholder almindelig nikotin, mens andre indeholder saltnikotin. Det fremgår alt sammen, når du vælger det specifikke produkt med den specifikke nikotinstyrke.

Køb Vype hos SMOKE-IT

Du kan trygt og sikkert handle dine produkter fra Vype hos os. Hos SMOKE-IT sørger vi for kun at have højkvalitetsprodukter på hylderne, og vi kan skrive under på, at det også er tilfældet med Vype. Vi har i flere år haft et godt samarbejde med Vype, der er en troværdig, dygtig og kvalitetsbevidst virksomhed.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 9 produkter.

Viser 1-9 of 9 vare(r)

Vuse - ePen 3 Kit

Pris 200,00 kr.
ePen 3 er et lukket POD-system, hvilket betyder, at den benytter sig af engangs-POD's, som indeholder nikotinsalt ved de højere nikotinstyrker og...
Mango

Vuse - Ripe Mango pods

Pris 55,00 kr.
Vype har ændret navn til Vuse Præfyldt nikotin salt pods, med smag af Tobak. OBS! Disse pods passer  kun  til Vype ePen3, som kan købes...
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord