Liste af produkter fra mærke Vuse


Vuse også kendt som vype (tidligere navn). Vuse består af et lukket POD-system og benytter sig af engangs-POD’s. 

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 12 produkter.

Viser 1-12 of 12 vare(r)

Vuse - ePen 3 Kit

Pris 200,00 kr.
ePen 3 er et lukket POD-system, hvilket betyder, at den benytter sig af engangs-POD's, som indeholder nikotinsalt ved de højere nikotinstyrker og...
Mango

Vuse - Ripe Mango pods

Pris 55,00 kr.
Vype har ændret navn til Vuse Præfyldt nikotin salt pods, med smag af Mango. OBS! Disse pods passer  kun  til Vype ePen3, som kan købes...

Vuse

Vil du gerne have en elektronisk cigaret? Så er denne side noget for dig. Det amerikanske firma Vuse blev grundlagt i 2013 og har derfor en del erfaring med netop produktion og salg af elektroniske cigaretter, og du kan derfor trygt gå på opdagelse her på siden. Firmaets mange års erfaring gør nemlig, at deres produkter altid overholder de gældende standarder på det europæiske marked.

Så klik rundt, og udforsk det brede produktsortiment her på siden.

 

Udforsk markedet og de mange e-cigaretter

E-cigaretter bliver i folkemunde også kaldet for ePens, vapes eller dampere, men lad dig ikke forvirre af de mange navne, for de dækker i virkeligheden over det samme produkt - nemlig de elektroniske cigaretter.

Selvom navnet er på plads, kan det være en stor opgave at finde den helt rigtige e-cigaret, fordi der er mange brands på markedet, som alle tilbyder forskellige løsninger. Derfor er det altid en god idé at undersøge de forskellige varianter fra flere forskellige brands, heriblandt Vuse. På den måde sikrer du dig et produkt, der matcher dine behov, og som gør, at du får gode vape-oplevelser.

 

Hvilken ePen fra Vuse skal du vælge?

En elektronisk cigaret fra Vuse fungerer ved, at du tænder cigaretten, som opvarmer e-væske til damp, som du derefter kan inhalere. Cigaretten består således af:

Udover de tre grunddele så kan du få ePens i mange forskellige størrelser, som giver forskellige fordele. En lille ePen er nem og praktisk at have med rundt, mens større e-cigaretter kan producere mere damp, som du kan inhalere.

Ofte holder en større model strøm i længere tid end de mindre modeller, hvilket betyder, at du ikke skal oplade din elektroniske cigaret eller dit batteri lige så tit. Er du interesseret i en model, der kan tages med på farten? Så er ePen 3 fra Vuse et oplagt valg for dig. Modellen har et batteri på 650 mAh, så ePennen kan fint holde strøm en dags tid, ved moderat forbrug, ligesom den er lille og derfor nem at have med.

 

Hvordan fungerer ePennen fra Vuse?

Mange e-cigaretter fungerer ved, at du påfylder e-juice ved langsomt at hælde væsken ned i e-væskebeholderen. Dette kaldes et åbent vaping-system. Der findes dog også modeller fra mærker såsom Vuse, som kører med engangspods i et lukket system. Det ser du for eksempel ved Vuse ePen 3, der tidligere blev kaldt for Vype ePen 3.

Det lukkede system fra Vuse fungerer ved, at du bruger præfyldte pods eller smagskapsler, som du sætter i e-cigaretten, hvorefter du kan dampe. Du skal altså ikke skifte coil, som ved andre systemer.

 

Minimér spild med Vuses pods og lukkede systemer

I de lukkede systemer er en e-cigaret, såsom Vuse ePen 3, lavet sådan, at du indsætter en engangspod eller præfyldt pod med e-juice, hvorefter du kan tage e-cigaretten i brug. En lukket pod kan altså blot sammenlignes med en tank, hvor brænderen allerede sidder i tanken og derfor ikke skal skiftes.

Du skal altså skifte tanken i stedet for brænderen, når der ikke er mere e-væske i. Derved slipper du for at fylde væsken på manuelt, og du minimerer derved risikoen for spildt e-væske.

 

Bortskaf Vuse-pods korrekt

Husk altid at bortskaffe affald i henhold til lokal lovgivning. En enkelt ePen-pod indeholder 2 milliliter e-juice, hvilket svarer til cirka 200 inhaleringer, alt efter dit personlige forbrug af e-væske og vaping. 200 sug svarer ofte til en dags forbrug, og du skal derfor bortskaffe de præfyldte pods forholdsvis ofte.

Vuse-pods, eller Vype-pods som de førhen blev kaldt, er lavet sådan, at de er nemme at opbevare, fordi de er forseglede, så væsken ikke kan sive ud. Fordi disse pods er lavet med engangsbrug for øje, kan du ikke genopfylde dem. Forsøger du, vil det kunne ende med en utæt pod, hvilket giver e-væsken mulighed for at sive ud i selve e-cigaretten, tasker, lommer eller skuffer. Det er derfor nemmere, at du bruger engangspodden efter hensigten.

E-cigaretter med lukkede systemer og Vuse-pods, såsom Vuse ePen 3, bliver solgt af mange forskellige Vype-forhandlere, heriblandt ved SMOKE-IT, og du kan derfor finde deres produkter her hos os.

 

Hvilke smage og styrker kan du få til elektroniske cigaretter?

Når snakken falder på smag og styrker, er der en række forskellige muligheder, og det er naturligvis helt op til dig selv, hvad du har af præferencer, for det vil være vidt forskelligt fra person til person.

Du kan få Vuse-pods med cirka 2 milliliter e-væske, hvori der er forskellige stykrer. Vuse har væsker med følgende nikotinindhold:

  • 0 milligram nikotin
  • 3 milligram nikotin
  • 6 milligram nikotin
  • 12 milligram nikotin
  • 18 milligram nikotin

Ønsker du ikke noget nikotinindhold, kan du med fordel vælge Vuse-pods med 0 milligram nikotin. Er du derimod vant til at ryge en del cigaretter om dagen, og vil du gå over til e-cigaretter? Så kan du for eksempel prøve pods med 12 eller 18 milligram nikotin. Det vil svare til et nikotinindtag lig med at ryge mellem 10-20 almindelige cigaretter på en dag.

Det gælder generelt, at e-væsker og pods med høje nikotinstyrker indeholder nikotinsalt, mens pods med et nikotinindhold på 6 milligram eller lavere indeholder almindelig nikotin. Vuse producerer engangspods både med og uden nikotin, og med og uden smag. Det betyder, at du kan finde lige præcis den smag og styrke, som passer til dig.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord