Liste af produkter fra mærke Vaporesso


Hvad er Vaporesso?

Vaporesso er født af den blomstrende forretning ved navn Smoore, der blev grundlagt tilbage i 2006 og som i dag er industrileder. Smoore er en af de første producenter på markedet og har i dag vokset sig så store, at de har en vifte af brands under sig – herunder det populære Vaporesso.  

Vaporesso er en dominerende spiller i vaping industrien takket være deres banebrydende og innovative designs. Vaporesso designer og fremstiller selv hele deres brede udvalg af vape kits, atomizer, tanke, coils, MODs og batterier.
Vaporesso har tre moderne fabrikker med hundredvis af ingeniører og tusindvis af arbejdere dedikeret til deres sag – og virksomheden vokser stadig. Den udvikling Vaporesso lige nu gennemgår har til hensigt at bringe de bedste og mest innovative produkter til dampindustrien, som stadig sikrer overskuelige priser uden at gå på kompromis med Vaporessos produkter. Det er derfor Vaporessos prioritet at forstå sig på deres kunders ønsker og behov, så de bedst muligt kan leve op til dem. Vaporesso har altid kunden i fokus, og det er man slet ikke i tvivl om, når man har et Vaporesso produkt i hånden.

Vaporessos mål er at give et højkvalitets alternativ til rygning for at hjælpe rygere med at frigøre sig fra tobakkens skadelige virkninger sammen med den ubehagelige dvælende lugt, der sætter sig både i tøjet og på kroppen. Vaporesso tilbyder et spændende udvalg af topkvalitets e-cigaret starter kits til både den erfarne og den mindre erfarne damper.

Vaporessos mange produkter og patenter
Vaporesso gør meget ud af at tilbyde mange forskellige produkter, der passer til forskellige typer dampere. Vaporesso er nemlig klar over, at alle forbrugere ikke er ens, og at deres kunder har forskellige vaping behov. Derfor er Vaporesso opmærksomme på hele tiden at designe og udvikle et varierende sortiment, så de er i stand til at imødekomme netop det, der ønskes af deres kunder. Også af denne grund lægger Vaporesso vægt på, at deres produkter egner sig til både nye og erfarne dampere.

Vaporesso har nu over 500 patenter, som bare vokser og vokser dag for dag. 300 af disse patenter er det, Vaporesso kalder "Key patenter", eller med andre ord: Vigtige og basale patenter. Alle disse patenter sikrer, at Vaporesso altid udvikler og leverer nye, spændende og unikke produkter. Det er også især disse patenter, der er skyld i, at Vaporesso ofte er en del længere fremme i udviklingen end mange andre brands på markedet.


MOD: Vaporesso Gen springer skalaen
Vaporesso ligger igen helt i tops, når vi taler om MOD’s, men hvad er nu lige en MOD?
Efterhånden som større og mere avancerede e-cigaret modeller er kommet til, ses også tilsvarende større batteridele, hvorom man bruger betegnelsen ”MOD”.

MOD er en forkortelse for ”Modified Device”, og beskriver helt overordnet den batteridel, der sidder under e-cigarettens tank. Denne del er i stand til at styre batteriet, dampen og temperaturen på e-cigaretten. MODs kan både bestå af eksterne eller indbyggede batterier. Fordelene ved MODs er mange. MODs er især med til at beskytte e-cigarettens batteri, og hindrer kortslutninger i batteriet. MODs beskytter blandt andet mod sollys, som kan forårsage temperatursvingninger i e-cigaretten. Alt i alt er et MOD med til at forlænge e-cigarettens holdbarhed og levetid.

Med Vaporesso Gen har virksomheden endnu en gang overgået sig selv. Dette MOD kan køre hele 220W og kan samtidig håndtere stort set alle former for coils. Vaporesso Gen kan nemlig gå helt ned på 0,03 ohm, der i øvrigt er noget af det laveste, vi har set på markedet inden for MOD’s.

Vaporesso Gen kommer desuden med Vaporessos egen Axon chip, der gør det muligt at vælge mellem en række forskellige ”modes”. Vaporesso Gen har blandt andet et "pulse mode", der vil sige, at man kan pulsere op og ned i Watt med en præcision på helt ned til 0,02 sekunder. Dette mode giver en helt ny dampeoplevelse.
Et andet interessant mode er "ECO mode", som giver op til 25% længere batteritid. Dette mode er optimalt at bruge, hvis man ved, at man er væk fra en lader i længere tid, og derfor gerne vil have, at ens batteri til holder så længe som muligt på en opladning.
Vaporesso Gen gør det altså muligt selv at designe sin brugeroplevelse og skifte ”mode” alt efter behovet i situationen.


Foran i feltet med Vaporesso
Vaporesso har inkorporeret avanceret teknologi i deres produkter, der gør brugeroplevelsen til noget helt særligt. Tag eksempelvis Vaporesso Revenger X kit, der er et af vores bedst sælgende produkter. Revenger X Kit anvender det mest avancerede chipsæt OMNI Board 2.2 med et output på 5 til 220W. Revenger X Kit er udstyret med en NRG Tank, der bruger Vaporessos innovative GT Cores, der kommer i en traditionel CCELL Keramisk Coil. Det ergonomiske design integrerer alle metalbrandknapperne på siden for et bedre greb og har industriens førende OLED-skærm med tilstandsknapperne på siden. Nyd smagen og dampen ud af de mange GT-kerner, der er tilgængelige.

Vaporesso Swag Kit bruger et 18650 batteri og kan køre op til 80W. Vaporesso Swag Kit anvender den opgradérbare Omni Board 2.0 chip. Swag Kit kommer med 2A Fast Charging, VT, TC, VW og Smart Mode. ”Smart Mode” betyder, at apparatet selv indstiller sig til det mest korrekte Watt output til de coils, som er i tanken. I Swag Kittet medfølger en NRG SE Tank med et ”Twist Open Design”, der giver et nemt og justerbart airflow. Vaporesso Swag Kit kommer i hele 9 forskellige farvetemaer.


Kvalitet og sikkerhed i højsæde
Når du køber Vaporessos produkter, kan du være helt sikker på, at sikkerheden er på sit højeste.  
Kvalitetskontrol er nemlig en meget vigtig del af Vaporesso og ligger dybt i deres DNA. Alle produkter går igennem en streng kvalitetskontrol for at sikre sig, at alle deres produkter overholder deres ekstremt høje krav til kvalitet og sikkerhed.

 

 

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 5 produkter.

Viser 1-5 of 5 vare(r)

Vaporesso - GEN MOD

Pris 449,95 kr.
Vaporesso Gen kommer med et 510 gevind og stort set alle tanke kan derfor monteres på dette MOD. OBS:  Der medfølger ikke batterier til...
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord