Liste af produkter fra mærke TAKE


Hvad er TAKE?

Pro Vape, der er en stor europæisk e-juice producent, står bag det populære brand TAKE. Pro Vape har mange års erfaring på området, og som kunde er du sikret den bedst mulige e-juice, hvis du vælger TAKE. Pro Vape kender alt til at skabe unikke e-juice sammensætninger, og på trods af deres høje kvalitet, har de formået at producere i en prisklasse, hvor alle kan være med.
Pro Vape har været i branchen i mange år, og udviklerne bag TAKE er selv dampere, som ved præcis hvilke kriterier en god e-juice skal opfylde. TAKE sigter højt, og rammer plet hver gang, fordi de først lancerer produktet, når de har opnået det bedste af det bedste.
Pro Vape udvikler hele tiden nye e-juice varianter, men TAKE-serien er en af de serier, der har været længst tid undervejs i udviklingsprocessen. Det skyldes ene og alene, at de ønskede at skabe en serie, der nåede det øverste niveau på skalaen. Og det er lykkedes. TAKE er ikke gået på kompromis med hverken smagskombinationer, råvarer eller kvalitet, og i TAKE-serien finder du et bredt udvalg af harmonerende og velsmagende e-juice varianter. 

Udsøgte smage

TAKE-serien består hovedsaglig af frugt- og bærsmage ofte tilsat en blid køling. Tag eksempelvis vores populære TAKE Melon Lemonade, der smager af hjemmelavet lemonade lavet på saftig vandmelon. Eller prøv vores TAKE Mango Coconut, der med smagen af mango og kokos blendet sammen til en smoothie, sender tankerne direkte til en tropisk ferieø. Der er desuden tilsat en blid køling, der giver en autentisk følelse af at drikke en rigtig smoothie. Også vores TAKE Peach Mojito er der rift om, men vi er klar over, at smagen af en vaskeægte fersken mojito serveret på en strandbar er svær at gå udenom.
Nu begynder det måske at give mening, hvorfor TAKE er en af Pro Vapes absolut mest populære e-juice serier? Det er endda bare et udpluk af TAKE og deres mange velsmagende produkter. Så prøv dig frem og lad dig overraske af den lækre og velsmagende TAKE-serie.

TAKE som Shake ’N’ Vape

Hele TAKE-serien er lavet som Shake ’N’ Vape. Det betyder, at TAKE e-juice kommer uden nikotin, og derfor skal blandes op med en nikotinbase. Mange foretrækker Shake ’N’ Vape, da man helt selv kan bestemme sin nikotinstyrke, og på den måde selv kan være med til at skræddersy den e-juice, man damper.

TAKE har gjort det nemt for dig, da deres e-juice kommer i flasker, hvor der er plads til, at nikotinbasen kan tilsættes. Du skal altså ikke bekymre dig om at tilkøbe ekstra beholdere for at blande din e-juice. Alle væskerne kommer nemlig med 50 ml. e-væske i en 60 ml. flaske, og det vil sige, at man nemt kan tilsætte 10 ml. nikotinbase for at komme op på 3 mg. nikotin. Er man på udkig efter en e-juice med over 3 mg. nikotin, er det desværre ikke muligt i disse væsker. Ønsker du i stedet at dampe uden nikotin, har du mulighed for at vælge en nikotinfri base (0 mg. nikotin), der på ingen måde går ud over smagen. Du kan altså sagtens nyde TAKE-seriens udsøgte smage både tilsat en nikotin- eller nikotinfri base.

TAKE e-væsken er i blandingsforholdet 70/30 VG/PG, og egner sig derfor bedst til de større sub-ohm tanke, der kan håndtere en forholdsvis tyk væske.
Med Shake ’N’ Vape er det desuden ikke nødvendigt at lade e-væsken stå og ’modne’ i længere tid, som ofte er tilfældet, når man ellers blander sin egen e-juice.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 5 produkter.

Viser 1-5 of 5 vare(r)
Aloe Vera , Vindrue

Take - Aloe Vera

Pris 119,95 kr.
Smagen af aloe vera og vindruer. OBS!  Shake 'N' Vape, med 50 ml. Der skal derfor tilsættes 10 ml. base. 0MG = 1  stk . 10 ml....
Jordbær , Hindbær , Koolada (Kølende effekt) , Blåbær , Brombær

Take - Berry Slush

Pris 119,95 kr.
Smagen af blandede bær med en smule køling. OBS!  Shake 'N' Vape, med 50 ml. Der skal derfor tilsættes 10 ml. base. 0MG = 1  stk ....
Lemon Lime , Lemonade , Melon

Take - Melon Lemonade

Pris 119,95 kr.
Smagen af netmelon og citron. OBS!  Shake 'N' Vape, med 50 ml. Der skal derfor tilsættes 10 ml. base. 0MG = 1  stk . 10 ml....
Fersken , Mojito , Lemon Lime , Koolada (Kølende effekt)

Take - Peach Mojito

Pris 119,95 kr.
Smagen af Mojito med fersken og en smule køling. OBS!  Shake 'N' Vape, med 50 ml. Der skal derfor tilsættes 10 ml. base. 0MG = 1  stk...
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord