1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!

Udvid søgning

Pris

DKK 30 - DKK 130

Liste over produkter efter fabrikant T-juice

T-juice - Den engelske darling

T-Juice er et engelsk brand, der på ganske få år har vokset sig til et af verdens største inden for aromaer og e-væsker. T-juice er kendt for deres smagskombinationer og kvalitet, og af denne grund finder du et bredt udvalg af T-juice hos os. Størstedelen af produkterne fra T-juice er produceret i Storbritannien og lever op til høje krav og produktstandarder. Gå på opdagelse og mix 3 stk. for at spare hele 20 procent  på dine T-juice varianter.

Hvad er T-juice?


T-juice er e-væsker og aromaer produceret i England. Genierne bag T-juice er selv dampere, der har høje krav til kvalitet, smag og selve dampeoplevelsen. T-juice sætter altså barren højt, og gennem tests og gentagne kvalitetstjek sikrer de sig, at kun de allerbedste aromaer og e-væske varianter bliver lanceret.
Hos SMOKE-IT tilbyder vi hele T-Juice serien af aromaer i 10 ml, og de mest populære også i 30 ml. Derudover forhandler vi 10 forskellige varianter af T-juices e-væsker med nikotin, der alle er TPD godkendte. Vi kan derfor tilbyde disse T-juice væsker i 0mg, 6mg og 12mg, så hvad enten du er til meget, lidt eller ingen nikotin, er der en nikotinstyrke, der passer til dine behov.
T-juices væsker er alle i blandingsforholdet 50/50 VG/PG og egner sig derfor til brug i stort set alle tanke og e-cigaretter.Prøv en af de populære aromaer


T-juice laver et hav af lækre smagskombinationer, og da de netop er kendt for at mestre dette til UG, kan det næsten være svært at vælge mellem deres varianter. Dog er der forskellige T-juice aromaer, der alligevel har gjort sig særligt bemærket, og som har vundet indpas både hos nye - og erfarne dampere.

Red Astaire er klart en af de mest populære aromaer – ikke bare blandt T-juices varianter, men blandt aromaer generelt. Red Astaire fra T-juice har en kompleks smagskombination af røde bær, mørke vindruer, frisk eukalyptus, lakrids og mentol, der i samspil harmonerer og giver en smagseksplosion på tungen.

En anden smagsvariant fra T-juice, der er særligt populær, er Strawberry Aroma. Smagen af søde og friske jordbær med et strejf af fløde og en delikat undertone af hindbær skaber en smagskombination, der sender tankerne direkte i retning af en lækker sommerdessert.

Er du til det rigtigt søde, skal du uden tvivl prøve T-juices aroma Vamp Vape, der med sin smag af kokos og karamel kan få enhvers tænder til at løbe i vand.

Mere
Pr. side
viser1 - 12 af 29 genstande