1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!

Liste over produkter efter fabrikant Sundbygaard

Sundbygaard: Danskproduceret e-væske af høj kvalitet

Sundbygaard e-væske er danskproduceret og af højeste kvalitet. Sundbygaard har et fantastisk kendskab til de danske forbrugere, og af denne grund har de skræddersyet deres Sundbygaard e-væsker efter danskernes præferencer. Deres Sundbygaard e-væsker har det tilfælles, at smagene i forvejen er velkendte hos danskerne. Sundbygaard har blandt andet varianter, der smager af Flagermus fra den danske slikskål, de elskede Blå Ugle-bolcher og ikke mindst den populære sommer-is, Twist. Gå på opdagelse i de mange forskellige danskproducerede Sundbygaard e-væsker hos SMOKE-IT.

Sundbygaard e-væske: 50/50 PG/VG


Fælles for alle Sundbygaard e-væsker er, at blandingsforholdet for varianterne er 50/50 PG/VG. Med Sundbygaard får du altså en 1:1-blanding. Sundbygaard har skabt afbalancerede rygevæsker til perfektion, der balancerer mellem smag, halskrads og dampudvikling. Derfor fungerer Sundbygaard e-væsker i stort set alle typer af e-cigaretter. Hvis du skulle have spørgsmål omkring Sundbygaard i din specifikke e-cigaret model, så tøv endelig ikke med at kontakte os.


Høj kvalitet med Sundbygaard


Da produkterne fra Sundbygaard er danskproducerede, er der en række strenge lovkrav, e-væskerne og deres produktion skal leve op til. Dette sikrer en høj kvalitet af Sundbygaard e-væsker, som man sjældent finder lignende i andre rygevæsker.
Alle Sundbygaard væsker er TPD godkendte, og overholder derfor alle kravene i lovgivningen omkring e-væske. Sundbygaard sikrer kunden en enormt høj standard, som man ikke finder i mange andre produkter.Mere
Pr. side
viser1 - 12 af 14 genstande