Kundeservice ekstra åbent på telefon og chat: Mandag-fredag kl. 09-20.

Liste over produkter efter fabrikant Sundbygaard

Sundbygaard er et dansk e-væske brand, som hovedsageligt producerer e-væske i 10 ml. flasker med eller uden nikotin. Dette betyder også, at alle deres e-væsker er godkendte til salg i Danmark med nikotin i styrkerne 6 mg., 12 mg. og 18 mg. og der er derfor god mulighed for at få lige netop den styrke, der passer bedst til dig.

Sundbygaard er et dansk e-væske brand, som hovedsageligt producere e-væske i 10 ml. flasker med eller uden nikotin. Dette betyder også at alle deres e-væsker er godkendt til salg i Danmark med nikotin i styrkerne 6 mg., 12 mg. og 18 mg. og der er derfor god mulighed for at få lige netop den styrke. der passer bedst til dig.


Det ligger i navnet på både mærket og alle produkterne, at dette selvfølgelig kommer fra Danmark. Det gør også, at mange af smagene er inspireret fra dansk slik og bolcher, og man kan derfor genkende de fleste af smagene fra fredagsslikket.


Alle Sundbygaard væsker er TPD godkendte og overholder derfor alle kravene i lovgivningen omkring e-væske. Dette sikrer kunden en enormt høj standard, som man ikke finder i mange andre produkter. Alt der bliver brugt i disse e-væsker er af farmaceutisk kvalitet, hvilket sikrer den høje standard.


Sundbygaard kommer i 10 ml. flasker med enten 0 mg., 6 mg., 12 mg. eller 18 mg. nikotin. Alle e-væskerne er en 50PG/50VG og kan derfor bruges i de fleste tanke. Hvis du er i tvivl om, hvilken tank de kan bruges i, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice eller spørge i din lokale butik.

Mere
Pr. side
viser1 - 12 af 14 genstande