Liste af produkter fra mærke SUBOHM


Subohm er en svensk e-cigaret importør, som servicere stort set hele Europa med gode produkter fra alle de store e-cigaret brands.

Subohm står blandt andet bag udviklingen og produktionen af Kick MAX, der er blevet enormt populær i hele Europa. Det skyldes formentligt, at dette produkt er utrolig gennemtænkt i forhold til mange af de produkter, der kommer fra Kina. Derudover er den med på de nyeste taster såsom USB-C opladning og der kan tilkøbes et lækkert opladningsetui til den.

Subohm har også været hele markedet igennem for at finde de allerbedste batteri til brug i e-cigaretter, og vi kan derfor tilbyde to forskellige versioner af Subohm's eget batteri.
Det er udviklet med henblik på e-cigaretter og er derfor perfekt optimeret til at blive brugt ved høj belastning. Dette kan man desværre ikke sige om alle andre batteri. De fleste 18650 batterier er udviklet til at blive brugt i lommelygter og lignende gadgets. Det gør altså disse batteri fa Subohm uhyre populære og ekstremt gode til at blive brugt i netop e-cigaretter.

Subohm importerer ikke bare hardware, men også en masse e-juice, som de håndplukker fra hele verden, for at kunne tilbyde de allerbedste og mest populære brands. Det gør, at rigtig mange butikker kigger mod Subohm, når de skal vælge nye brands, der skal ind på deres hylder.

Subohm forhandler over 35 forskellige brands, og har det hele på lager i Sverige. Her bliver alt tjekket for originalitet, så Subohm kan sikre, at deres kunder får originale produkter og derfor den allerbedste kvalitet.

Subohm har været i branchen i over 5 år, og ved derfor alt om, hvad der sker indenfor dampverdenen. De bruger derfor også rigtigt mange ressourcer på at overholde alle regler, der forekommer i de forskellige EU lande. De har ligeledes også styr på TPD i alle lande, og registerer derfor også deres produkter i stort set alle lande i EU.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 1 produkt

Viser 1-1 of 1 vare(r)
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord