Liste af produkter fra mærke Sony


Sony Corporation, der almindeligvis omtales som Sony, er et japansk multinationalt selskab med hovedsæde i Kōnan Minato, Tokyo, Japan. Sonys forretning omfatter forbrugerelektronik, professionel elektronik, spil, underholdning og finansielle tjenesteydelser. Virksomheden er en af de førende producenter af elektroniske produkter til forbrugere og professionelle markeder. Sony blev rangeret som nr. 116 på Fortune Global 500-listen i 2015.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 6 produkter.

Viser 1-6 of 6 vare(r)

SONY Corporation, der almindeligvis omtales som Sony, er et japansk multinationalt selskab med hovedsæde i Kōnan Minato, Tokyo, Japan. SONY's forretning omfatter forbrugerelektronik, professionel elektronik, spil, underholdning og finansielle tjenesteydelser. Virksomheden er en af de førende producenter af elektroniske produkter til forbrugere og professionelle markeder. Sony blev rangeret som nr. 116 på Fortune Global 500-listen i 2015.

Hos SMOKE-IT kan du købe SONY's 18650 batterier som er meget populære blandt dampere, da disse batterier kan håndtere en meget høj afladning uden de bliver for varme eller ventilerer. Det gør altså, at netop disse batterier er et af de mest brugte batterier indenfor dampverdenen og specielt i mekaniske MOD's.

SONY's 18650 batterier bliver dog også brugt i rigtig mange andre ting end bare e-cigaretter. Mange computere kommer også med 18650 batterier i, hvor de ofte er fra SONY, men også batterier til el-værktøj og bilbatterier består rent faktisk af 18650 batteri. I en Tesla sidder der for eksempel omkring 7100 styk af 18650 batterier, der er forbundet i både seriel og parallel forbindelse for at opnå den store batterikapacitet.

SONY er kendt for at lave en masse forskellige elektronik produkter. De laver alt fra TV, høretelefoner og kameraer til lydsystemer og biler. Derfor har de enormt megen erfaring med batterier, da der jo skal batterier i rigtig mange forskellige af disse elektroniske produkter. SONY producerer derfor rigtig mange forskellige typer batterier. Alt denne viden har de samlet i deres 18650 batterier for at udvikle nogle ekstremt gode og stabile batterier.

Som det er lige nu, laver SONY desværre ikke e-cigaretter. Men hvem ved, det kan være de begynder på det en dag. Der er i hvert fald et stort marked for det, og da SONY normalt blander sig i mange forskellige elektroniske markeder, kan det være, at de på et tidspunkt også vælger at gå ind i e-cigaret produktionen. Indtil da kan alle dampere nyde godt af deres enormt gode 18650 batterier i deres e-cigaretter.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord