Liste af produkter fra mærke SmokTech


SMOK eller SMOKtech, som virksomheden også går under, med 110 forskellige registrerede patenter allerede i 2015, kan man uden tvivl tillægge SMOKtech en stor del af ansvaret for den revolutionerende udvikling, som e-cigaretter har gennemgået særligt over de sidste 5 år.

Sammen med virksomheden KOOPOR udgør SMOK størstedelen af den kinesiske koncern Shenzhen IVPS Technology Corporation Ltd, der har hovedkvarter i Kina. SMOKtech blev grundlagt i 2010, og SMOK er en af de hurtigst voksende i branchen. Med over 1000 ansatte og en årlig omsætning der, på kun 7 år, har nået over 500 millioner kr.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 2 produkter.

Viser 1-2 of 2 vare(r)

SMOK

SMOK: En af de ældste producenter af elektroniske cigaretter

SMOK, som også går under navnet SMOKtech, ligger i Shenzhen i Kina, hvor en stor del af verdens e-cigaretter produceres og udvikles. Virksomheden bag SMOK er Shenzhen IVPS Technology Corporation Ltd., der er en af verdens ældste producenter inden for e-cigaretter.

Siden grundlæggelsen i 2010 har SMOK været en betydelig markedsspiller inden for e-industrien – både i Danmark og på verdensplan. De introducerer for eksempel hele tiden nye produkter med den nyeste teknologi. De har blandt andet introduceret:

  • Dual-coils
  • Bluetooth-tilslutning
  • Dampproduktion med sub-ohm-tanke

Med SMOK får du altså nye og innovative produkter, hvor teknologi og udvikling er i fokus.

Hvilke produkter producerer SMOK?

Virksomheden SMOK producerer et bredt udvalg af e-cigaretter og andet udstyr. De tilbyder blandt andet startsæt, der indeholder alt det nødvendige til din elektroniske cigaret, mods, ekstra SMOK-coils og -damptanke. De har produceret forskellige modeller gennem årene, så du har en bred vifte af produkter at vælge fra.

Hvordan kommer du i gang med din e-cigaret fra SMOK?

Vi har hos SMOKE-it sammensat et par gode råd, som du kan tage med dig, når du køber dit SMOK-produkt. Du kan med fordel være opmærksom på:

  • Batteri
  • E-væsken og trækketid
  • Watt-output

Det er ikke alle produkter, der kommer med batterier, og derfor skal du huske at tjekke, om det produkt, du vælger, har batterier med. Hvis det ikke har, kan du købe dem separat her hos SMOKE-IT. Ligesom batterier kan en oplader også være en fordel, da du derved kan oplade batterierne igen og igen.

Når du har fundet dine e-væsker og skal til at vape, kan du med fordel være opmærksom på din e-juice og dens trækketid. Når du hælder din e-væske i tanken, skal den nemlig helst stå og trække i 20-30 minutter, før du starter. Dette gælder hver gang, du skifter coilen og påfylder e-væsker.

Endeligt er det en god ide at starte med lavt watt-output, så den mængde damp, der kommer ud, er passende. Du kan løbende ændre på outputtet, så mængden af damp tilpasses.

 

Har du spørgsmål til vores mange produkter?

Har du spørgsmål omkring SMOK og deres produkter? Så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice enten via vores live-chat, på telefon eller via e-mail. Du er også velkommen til at besøge en af vores fysiske butikker, hvor vores professionelle personale står klar med råd og vejledning.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord