Grundet Covid-19 holder kundeservice ekstra åbent på telefon og chat: Mandag-fredag kl. 09-20.
SMOKE-IT butikkerne og webshoppen holder åbent som normalt.

Liste over produkter efter fabrikant SmokTech

SMOK er det førende mærke indenfor intelligent e-cigaretdesign. SMOKtech er kendt for sin banebrydende teknologi og var de første, der lancerede Dual-coils og batterier med variabel spænding og effekt (indstillelig Volt og Watt). Smok er også mærket bag det første MOD med Bluetooth: Smoktech - X CUBE II.

SMOK


Sammen med virksomheden KOOPOR udgør SMOK størstedelen af den kinesiske kæmpekoncern Shenzhen IVPS Technology Corporation Ltd. Som har hovedkvarter i Guangming, i Shenzhen-egnen i Kina. Grundlagt i 2010, er virksomheden en af de hurtigst voksende i branchen. Med en årlig omsætning der på kun 7 år er nået op på over 500 millioner kr. og med over 1000 ansatte, er det tydeligt at SMOK og KOOPOR virkeligt har fat i den lange ende, hvad angår nytænkning, produktion og kvalitetssans.


SMOK – eller SMOKtech, som virksomheden også går under, kendetegnes først og fremmest på at være dem, der går forrest når det handler om at udvikle hele det fænomen som e-cigaretter har vokset sig til. Med 110 forskellige, registrerede patenter allerede i 2015, kan man uden tvivl tillægge virksomheden en stor del af ansvaret for den vilde udvikling, som e-cigaretter har oplevet over særligt de sidste 5 år. SMOK har, gennem årene, gentagne gange udfordret hvad man kan forvente sig som forbruger af et SMOK-produkt. Ikke bare hvad angår funktioner og effekt, men i høj grad også på sansen for detaljen og på kravene til andre producenter.


Virksomheden har med sine kæmpe-MODs og banebrydende Sub-Ohm-teknologi, længe haft størstedelen af sin eksport til det amerikanske marked, hvor de har haft kæmpe succes ved at promovere sig selv med nyskabende markedsføringstiltag. Eksempelvis er der tilsyneladendes stor succes, med forsøget på at samle Cloud-chasing fællesskabet i appen Smart-BEC, som kan tilkoble sig de SMOK-MODs der tilbyder Bluetooth teknologi.


SMOK er blandt andet kendt for deres TF- tankserie og x-cube MODs, som er nogle af vores bedst sælgende produkter, i varekategorien der henvender sig til den erfarne og kvalitetsbevidste forbruger. Hvis man før har holdt et mod fra SMOK i hånden, er man ikke i tvivl om at man har med et high-end-produkt at gøre. Både på firmware- og hardware-fronten er det tydeligt at man tager grusomt fejl hvis man skulle tvivle på kompetencen hos den kinesiske producent.


Produkterne på siden her fra SMOK, henvender sig som udgangspunkt til personer der før har haft med Sub-Ohm damp at gøre, eller som ønsker at stifte bekendtskab med denne genre inden for e-cigaretter. Når du skal vælge et MOD fra SMOKtech, bør du være opmærksom på, at deres udstyr ofte er rimeligt kompliceret, fordi de altid tilbyder et hav af indstillings- og konfigurationsmuligheder. Hvis du synes det virker uoverskueligt, selv at skulle give sig i kast med indstillinger og opstart af en SMOK-ecig, kan en snak med en af vores dygtige medarbejdere, i en af vores mange butikker, varmt anbefales. Her kan du få hjælp med både hvilken model, der passer til dine behov, og også med hvordan du kommer godt i gang med din e-cigaret.


Når du handler udstyr fra SMOKtech, kan du være sikker på at du køber nogle af bedst fungerende, mest fejlfrie og innovative produkter på markedet. SMOK sætter en ære i, at det skal være muligt for forbrugeren at tilpasse sin oplevelse med e-cigaretten på så mange områder som muligt, uden på nogen måde at at gå på kompromis med byggekvalitet og holdbarhed.

Mere
viser1 - 6 af 6 genstande