Liste af produkter fra mærke SmokTech


Om SMOKtech

SMOK eller SMOKtech, som virksomheden også går under, kendetegnes først og fremmest ved at være dem, der går forrest, når det handler om at udvikle hele det fænomen, som e-cigaretter har vokset sig til at være. Med 110 forskellige registrerede patenter allerede i 2015, kan man uden tvivl tillægge SMOKtech en stor del af ansvaret for den revolutionerende udvikling, som e-cigaretter har gennemgået særligt over de sidste 5 år. SMOK har gennem årene gentagne gange udfordret og overgået det, man som forbruger kan forvente af et SMOK-produkt. Ikke bare hvad angår funktioner og effekt, men i høj grad også med hensyn til sans for detaljen. SMOK’s produkter har desuden skærpet kravene til andre producenter, der har været nødt til at leve op til SMOKtech’s standarder, for at kunne følge med.

Sammen med virksomheden KOOPOR udgør SMOK størstedelen af den kinesiske kæmpekoncern Shenzhen IVPS Technology Corporation Ltd, der har hovedkvarter i Kina. SMOKtech blev grundlagt i 2010, og SMOK er en af de hurtigst voksende i branchen. Med over 1000 ansatte og en årlig omsætning der, på kun 7 år, har nået over 500 millioner kr., er det tydeligt, at SMOK og KOOPOR virkelig har fat i den lange ende, hvad angår nytænkning, produktion og kvalitetssans.

SMOKtech har, med sine kæmpe-MODs og banebrydende sub-ohm teknologi, længe haft størstedelen af sin eksport til det amerikanske marked. Her har SMOKtech haft enorm succes med at promovere sig selv med nyskabende markedsføringstiltag. Eksempelvis har SMOKtech haft stor succes med at samle Cloud-chasing-fællesskabet i en app ved navn, Smart-BEC. Appen kan tilkobles de SMOK-MODs, der tilbyder Bluetooth teknologi.

SMOK sætter en ære i, at det skal være muligt for forbrugeren at tilpasse sin oplevelse med e-cigaretten på så mange områder som muligt - uden på nogen måde at gå på kompromis med byggekvalitet og holdbarhed.

 

 

Sub-ohm damp til den erfarne damper

 

Produkterne vi tilbyder fra SMOK, henvender sig som udgangspunkt til erfarne dampere, der tidligere har haft med sub-ohm damp at gøre, eller som har et ønske om at stifte bekendtskab med denne genre inden for e-cigaretter.

SMOK er blandt andet kendt for deres TF-tankserie og x-cube MODs, som er nogle af SMOKE-IT’s bedst sælgende produkter i varekategorien, der henvender sig til den erfarne og kvalitetsbevidste forbruger. Hvis man før har holdt en SMOK vape i hånden, er man ikke i tvivl om, at der er tale om et absolut high-end produkt. Produkterne fra SMOK udstråler høj kvalitet, og alle SMOK vape komponenterne, fra firmware til hardware, er intet mindre end ren perfektion.

Når du skal vælge et MOD fra SMOKtech, bør du være opmærksom på, at deres udstyr ofte er rimeligt kompliceret, fordi de altid tilbyder et hav af indstillings- og konfigurationsmuligheder. Hvis du synes, det virker uoverskueligt selv at skulle give sig i kast med indstillinger og opstart af en SMOK vape, er du velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at rådgive dig. Her kan du både få hjælp til hvilken SMOK vape, der passer til dine behov, og også med hvordan du kommer godt i gang med din SMOK e-cigaret.

 

SMOKtech’s populære og banebrydende produkter

Den populære SMOK TFV12 Prince Tank er SMOKtech’s sidste skud på stammen. Tanken er bygget i rustfrit stål og har en tankkapacitet på 2 ml. Tanken har et dejligt stort airflow i bunden, som SMOK har særligt udviklet til at give et utroligt godt output i forhold til dampmængde og den gode smag. Som noget helt nyt, har SMOK TFV12 et ’slide open’ opfyldningssystem. For at fylde væske på tanken, kan toppen nemt skubbes til siden, hvorefter den nemt kan sættes på plads igen. SMOK TFV12 kommer med fire forskellige coils, der gør SMOK-tanken utroligt alsidig.

 

I vores sortiment kommer de fire forskellige TFV12 coils i pakker af 3. Hver slags SMOK coil har fokus på bestemte områder. V12 Prince-Q4 og V12 Prince-M4 har fokus på at frembringe den bedst mulige dampsmag. V12 Prince-X6 har fokus på dampmængde samtidig med en fin dampsmag. V12 Prince-T10 giver stadig en rigtig god smag, men her er fokus rettet mere mod, at dampmængden skal være stor og fyldig. V12 Prince-T10 setup med dens lave 0.12 ohm-modstand, er højst sandsynligt en af de mest vilde opsætninger i forhold til damp, som kan købes færdigbygget.

 

Gå på opdagelse i SMOKtech’s populære kvalitetsprodukter nedenfor.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 2 produkter.

Viser 1-2 of 2 vare(r)
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord