Liste af produkter fra mærke Slammin


Slammin ligger helt oppe i toppen når vi snakker om kvalitet af e-juice. Slammin er et Amerikansk mærke, som virkelig gør meget ud af kvaliteten og testningen af deres e-væsker, så man kan være helt sikker på at disse væsker er af super kvalitet og blevet testet til perfektion.

Slammin laver deres væsker i blandingsforholdene 70/30 VG/PG, hvilket betyder at de egner sig bedst til større subtanke og drippere, for at ens coils ikke brænder hurtigt af. Dette giver en lækker fyldig damp, men også en rig smag, da der er blandet en smule PG i. De kommer alle i en 60ml Gorilla flaske, hvor der er mulighed for at blande den op til enten 0mg, 3mg eller 6mg nikotin.

Slammin har mange års erfaring i at lave e-væsker med smag af forskellige frugter og bær, som virkelig får munden til at løbe i vand, bare ved tanken!  Prøv dem af, og du vil aldrig kunne lade dem stå igen!

Her hos SMOKE-IT sælger vi fem forskellige Slammin væsker. Slammin Green, som smager af kandiserede æbler. Slammin Blue, som smager af kandiserede hindbær og blåbær. Slammin Pink, med smag af en sød og frisk vandmelon. Slammin Peach, der smager af sød fersken. Slammin Red, smager af solmodne pluk-selv jordbær.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 2 produkter.

Viser 1-2 of 2 vare(r)
Blåbær , Hindbær

Slammin' - Blue

Pris 119,95 kr.
Smagen af blåbær og hindbær. OBS!  Shake 'N' Vape, med 50 ml. Der skal derfor tilsættes 10 ml. base. 0MG   = 1  stk . 10 ml....
Jordbær

Slammin' - Red

Pris 119,95 kr.
Smagen af jordbær. OBS!  Shake 'N' Vape, med 50 ml. Der skal derfor tilsættes 10 ml. base. 0MG   = 1  stk . 10 ml.  Nikotinfri...
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord