Liste af produkter fra mærke Nitecore


Nitecore – markedets hurtigst voksende specialist

Nitecore er blandt de mest anerkendte specialister inden for opladning. Nitecore blev stiftet i 2007, og har i dag sit hovedkontor i Kina. Nitecore er den hurtigst voksende specialist inden for smart opladning, og har indtaget sin position som global leder af batteriopladere. Nitecore’s utallige priser, og over 100 patenter, vidner om en specialist, der går forrest og sætter standarden for effektivitet, drivkraft og funktionalitet. Nitecore har blandt andet vundet priser som German IF Design Award, Red Dot Design Award og Japanese G-Mark (Good Design) og American International Design Excellence Awards (IDEA).
 
Nitecore udvikler innovative og banebrydende produkter, som i dag kan findes i over 100 forskellige lande. Nitecore’s mission er at skabe en fuld automatisk serie af opladere med den hurtigste opladning, de mest intelligente funktioner samt det højeste niveau af batterisikkerhed. Nitecore sigter efter at udvikle en all-in-one løsning til alle dine elektroniske enheder, så du altså kun har brug for én enkelt oplader i hverdagen.

Nitecore’s produkter er så veludviklede, at du ikke skal bekymre dig om, hvornår batterierne skal tages ud af opladeren. Nitecore opladeren registrerer selv, hvilken slags batteri den har med at gøre. Når batterierne igen er opladet, skifter Nitecore automatisk ’mode’. Denne intelligente funktion vedligeholder batterierne. På den måde gør Nitecore, at batteriets levetid strækkes så langt som overhovedet muligt. Derfor kan det altså sagtens betale sig, at investere i en Nitecore oplader.
Derudover er Nitecore’s opladere blandt de allerhurtigste på markedet. På den måde kan du hurtigt komme i gang med at bruge dine batterier igen takket være Nitecore.

Opladning af e-cigarettens batterier

Uanset hvilken e-cigaret model du damper på, kan den ikke fungere på tomme batterier. Da alle e-cigaretter kører på strøm, er det nødvendigt at batterierne indimellem oplades. Nitecore anvendes til at oplade de genopladelige batterier i e-cigaretten – og med Nitecore går det hurtigt. Nitecores batteriopladere virker til mange andre typer af batterier i en almindelig husholdning. På den måde er det ikke alene din e-cigarets batterier, der får glæde af Nitecore. Nitecore’s opladere er sikret mod polvending af batteriet. Det betyder, at hverken oplader eller batterier tager skade ved forkert montering. Nitecore har udviklet opladere med intelligent opladning, og det vil sige, at Nitecore er i stand til at vedligeholde produkterne sammenlignet med andre alternativer. Nitecore’s opladere har mulighed for opladning via USB-C, vægstik, bilstik eller solpaneler. Med Nitecore kan du nærmest oplade dine genopladelige batterier hvor som helst.
 
Når e-cigarettens batterier sættes i en Nitecore oplader, analyserer og overvåger Nitecore hvert enkelt batteri under opladningen. På den måde er du sikret en Nitecore oplader, der skåner dine batterier bedst muligt, og samtidig kan du føle dig tryg ved at anvende Nitecore.
Hos SMOKE-IT forhandler vi den nye Nitecore Intellicharger i2. Den er ekstra skånsom mod batterierne, og er dobbelt så hurtig i opladningen som dens forgænger.
Nitecore Intellicharger i2 er kompatibel med et hav af forskellige batterityper: 10340, 10350, 10440, 10500, 12340, 12500, 12650, 13450, 13500, 13650, 14350, 14430, 14500, 14650, 1630(RCR123), 16500, 16650, 17350, 17500, 17650, 17670, 18350, 18490, 18500, 18650, 18700, 20700, 21700, 22500, 22650, 25500, 26500, 26650.

 
Batterisikkerheden er et must


Vi kender alle følelsen af at løbe tør for batteri alt for hurtigt. Når det handler om strøm til din e-cigaret, må det bare ikke ske. Værre er dog de mange skrækhistorier om batterier, der pludselig eksploderer. Begge dele kan ske ved forkert håndtering af batteriet. Nitecore’s teknologi sikrer dog, at batterisikkerheden er fuldstændig i top, så du skal på ingen måde være utryg ved at anvende Nitecore som ekstern oplader. Tværtimod kan der være flere fordele ved at oplade med Nitecore.
 
Med Nitecore lades batterierne helt op, hvorimod de ved en opladning i et MOD ikke på samme måde bliver ladet helt op. Derudover giver en opladning med Nitecore mulighed for at have et ekstra sæt batterier i opladeren. På den måde har du altid et sæt batterier, som er klar til brug i din e-cigaret. Nitecore’s teknologi vedligeholder batteriet, så det holder strøm så længe som muligt. Nitecore forlænger altså levetiden, og du vil ikke opleve et sløjt batteri. Samtidig sikrer Nitecore, at dine batterier håndteres sikkert, og med Nitecore undgår du at overbelaste eller overophede dine batterier. Derfor kan du altid trygt kan anvende Nitecore’s opladere, når dine batterier til e-cigaretten skal oplades.

Du kan trygt stole på Nitecore, da de er certificerede, og altid kører CE- og RoHS-kontroltests på alle produkter. Hos SMOKE-IT anbefaler vi at anvende Nitecore, der er af absolut højeste kvalitet inden for eksterne opladere.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 2 produkter.

Viser 1-2 of 2 vare(r)
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord