Liste over produkter efter fabrikant Mojito Original

Mojito Original er et firma med rødder i Malaysia. De har revolutioneret damp verdenen siden de startede tilbage i 2016. Mojito Original bryder standarden for alle e-væsker. De veludtænkte blandinger af de helt perfekte ingredienser til at skabe en smags symfoni i munden på alle der kommer i kontakt med dem. Mojito Original er en populær serie det tager udgangs punkt i den klassiske summer drink, men i 6 forskellige udgaver, der alle på hver sin på måde vil vinde dit hjerte og mest vigtigt din smagsløg.

Mojito Original er et firma med rødder i Malaysia. De har revolutioneret damp verdenen siden de startede tilbage i 2016. Mojito Original bryder standarden for alle e-væsker. De veludtænkte blandinger af de helt perfekte ingredienser til at skabe en smags symfoni i munden på alle der kommer i kontakt med dem. Mojito Original er en populær serie det tager udgangspunkt i den klassiske summer drink, men i 6 forskellige udgaver, der alle på hver sin på måde vil vinde dit hjerte og mest vigtigt din smagsløg.


Mojito Original ligger i toppen når vi snakker om innovativitet og kvalitet af e-juice. Mojito Original er et firma, der virkelig gør meget ud af kvalitet og test af deres e-væsker, så man kan være helt sikker på at disse væsker er af super kvalitet og smag.


Mojito Original laver væsker i blandingsforholdet 70/30 VG/PG, hvilket betyder at de egner sig bedst til større subtanke og drippere, for at ens coils ikke brænder hurtigt af. Dette resulterer i en lækker fyldig damp, men også en rig smag, da der er blandet en smule PG i.


Mojito Original har specialiseret sig i at lave e-væsker med en blanding af en sød frugt, Citrus og mint, Hvilket er designet til at give den klassiske følelse, du finder ved en af de mange variationer af den populære drink Mojito, der altid får munden til at løbe i vand, bare ved tanken!  Prøv dem af, og du vil aldrig kunne lade dem stå igen!

Mere

Ingen produkter fra denne producent.