1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!

Liste over produkter efter fabrikant Lips & Drips

Bag Lips & Drips står den store producent og distributør Arc Distribution. De er kendt for en lang række ekstrem gode serie, heriblandt kan nævnes Brust og Slammin.

Bag Lips & Drips står den store producent og distributør Arc Distribution. De er kendt for en lang række ekstrem gode serie, heriblandt kan nævnes Brust og Slammin.


Arc Distribution er et amerikansk firma med hovedsæde i Californien. Hvilket gør dette til en meget anerkendt brand, der er stort i mere eller mindre hele verden. Ved at vælge en amerikansk juice sikre mig sig at kvalitet er helt i top, grundet de mange forskellige certifikater de har, som du kan læse mere om længere nede i denne tekst.


Arc Distribution som det fremgår af navnet er en distribution af e-juice. De distribuere til hele verden, hvilket gør dem til et meget anerkendt brand, som står højt på lister over hele verden! Arc Distribution producere også selv deres e-juice. For at de kan få lov til dette i USA kræver det at de har en række certifikater. Deres produktion har derfor gennemgået en masse test, for at opnå ISO 9001 og NSF certifikater.


Arc Distribution er også med til at gå forrest i kampen mod at sælge til personer under 18 år, samt at reklamere mod ikke rygere eller dampere. De har derfor valgt at forlade alle sociale medier, ligesom vi her i SMOKE-IT har valgt, da ingen af os ønsker at appellere til unge eller til ikke rygere.


Alle Lips & Drips e-væsker kommer i 60 ml PET flasker med børnesikret låg. Falsken inderholder 50ml væske og giver derfor plads til at man selv kan tilsætte sin nikotin booster. Vi anbefaler derfor at man bruger vores nikotin booster, for at få den aller bedste oplevelse! Du finder vores nikotin boostere her. Hvis du tilsætter sådan 1 nikotin booster med 20mg/ml til de 50ml e-væske får du samlet set 60ml e-væske med en nikotin styrke på omkring 3mg/ml, hvilket er meget passende for de fleste dampere.


Disse e-væsker fra Arc Distribution er alle 70/30 VP/PG og de egner sig derfor til subohm tanke der kan håndtere disse forholdsvis tykke e-væsker. Hvis man alligevel ikke kan stå for e-væske og ikke har en subohm tank anbefaler vi at man bruger vores nikotin booster med 100PG, for at tynde den lidt op. Den vil stadig være i den tykke ende for ikke subohm tanke, men det vil bestemt hjælpe på levetiden af brænderen at bruge vores 100PG nikotin booster. Man kan dog godt forvente lidt nedsat levetid på brænderen, hvis man bruger disse e-væsker i en ikke subohm tank.


Lips & Drips væskerne er alle rimelig søde i smagen, hvilket gør disse væsker meget populære hos alle der har en sød tand. Specielt Gummy Kisses som smager af sødt jordbær vingummi.

Mere

Ingen produkter fra denne producent.