1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!

Liste over produkter efter fabrikant IVG

IVG - Prisvindende smage

IVG er brandet bag de prisvindende kvalitetsvæsker, der vinder på deres intense smage og store mængde damp. IVG er opkaldt efter vegetabilsk glycerin (VG), som netop er den ingrediens i e-væsken, der producerer og bestemmer mængden af damp. Så er du til god smag og store, hvide dampskyer, er IVG lige noget for dig.

Fokus på høj kvalitet og kundetilfredshed


På bare få år er britiske IVG blevet et af de bedst sælgende brands inden for e-juice. IVG stræber efter perfektion, og de prioriterer høj kvalitet og kundetilfredshed som det absolut vigtigste. Det er også her IVG scorer højt på skalaen. IVG roses af kunder og forhandlere, og deres mange prisvindende dampvæsker taler for sig selv. IVG var ovenikøbet det første britiske brand, der vandt en dansk pris for deres IVG e-juice.


Smagsvarianter til enhver


IVG har opdelt deres produkter i serier med hver deres tema. Alle IVG’s e-væsker producerer den samme lækre og intense mængde damp.
Serien Sweets byder på lækre og tilfredsstillende e-væsker til dig med den søde tand. Er du til den helt specifikke smag af desserter, finder du derimod et bredt udvalg under IVG’s serie Desserts. I IVG’s Pops serie finder du en række varianter af de bedste slikkepinde, som du kender dem fra din barndom. Er du til friske frugter, der danser på tungen, skal du tage et kig på Classic-serien. Er du hellere til den intense smag af friskhed, har IVG’s Menthol serie, det du leder efter. Hvis du ikke er til diverse smagsvarianter, men længes efter den bløde og velkendte oplevelse af tobak, så er Classic serien lige noget for dig. IVG serierne har smagsvarianter til enhver, og det er næsten ikke til at vælge – så er du advaret.


Hvis det er lidt for svært at vælge, kan vi anbefale bestsellerne Summer Blaze,Bubblegumog Kiwi Lemon Kool bare for at nævne et par få.


IVG til nybegynderen og den erfarne damper


IVG er både velegnet til den erfarne damper og til nybegynderen. IVG’s væsker er så velsmagende, at selv garvede dampere værdsætter dem. Samtidig er væskerne fra IVG så nemme at håndtere og så tilpas smagsafstemte, at selv ny-damperne kan være med.


IVG er Shake n Vape. Det betyder, at IVG væskerne indeholder 50 ml. i en 60 ml. flaske forblandet med 70VG/30PG. Du skal altså selv tilsætte en nikotinbase med din ønskede nikotinstyrke. Væskerne rystes, blandes og rystes igen, hvorefter IVG er klar til at dampe. Det er altså ikke nødvendigt med flere dages modning, som er tilfældet med flere andre rygevæsker på markedet. Hvis du har brug for mere information om, hvordan Shake n Vape fungerer, kan du læse om det her.

Mere
Pr. side
viser1 - 12 af 54 genstande