Liste af produkter fra mærke IQOS


Philip Morris International er en af de helt store giganter fra den traditionelle tobaks industri. De er måske også de første til at tage et skridt væk fra den klassiske cigaret verden, som vi her hos SMOKE-IT, kæmper hårdt imod. Philip Morris har nemlig udviklet et revolutionerende produkt, som er et langt bedre alternativ til rygning, nemlig IQOS.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 17 produkter.

Viser 1-16 of 17 vare(r)

Philip Morris International - IQOS

Philip Morris International  er en af de første virksomheder fra den tradionelle tobaksindustri, der arbejder for en røgfri fremtid, som vi her hos SMOKE-IT, kæmper en hård kamp for. Philip Morris har udviklet produktet IQOS, som et alternativ til rygning.

HeatControl teknologien er kernen bag IQOS. Måden det fungerer på, er at tobakken bliver opvarmet i stedet for at blive afbrændt. 

Dette gør IQOS til et bedre alternativ til cigaretrygning. 

Hvis du vil lære mere omkring IQOS KLIK HER

Hvad gør du nu, når mentolcigaretter er blevet forbudte?

Den 20. maj 2020 trådte et nyt EU-mentolforbud i kraft. Dette forbud er ikke gældende for IQOS heets.

Ligesom med IQOS, er e cigaretter ikke omfattet af dette forbud, og du kan finde SMOKE-ITs aromaer med mentol HER.

Find et alternativ til mentolcigaretter

Vil du gerne finde et lovligt alternativ til mentolcigaretter, er der flere muligheder for at bibeholde mentolsmagen, selvom den traditionelle mentolcigaret med tjære og aske er blevet ulovlig. Du kan stadig købe mentolaromaer, mentolkrystaller, e-juice med mentol og meget mere.

De er alle alternativer, der er bygget på godkendte ingredienser, og de overholder dermed lovgivningen.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord