Liste af produkter fra mærke IQOS


Philip Morris International er en af de helt store giganter fra den traditionelle tobaks industri. De er måske også de første til at tage et skridt væk fra den klassiske cigaret verden, som vi her hos SMOKE-IT, kæmper hårdt imod. Philip Morris har nemlig udviklet et revolutionerende produkt, som er et langt bedre alternativ til rygning, nemlig IQOS.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 17 produkter.

Viser 1-16 of 17 vare(r)

Philip Morris International - IQOS

Philip Morris International er en af de helt store giganter fra den traditionelle tobaks industri. De er måske også de første til at tage et skridt væk fra den klassiske cigaret verden, som vi her hos SMOKE-IT, kæmper hårdt imod. Philip Morris har nemlig udviklet et revolutionerende produkt, som er et langt bedre alternativ til rygning, nemlig IQOS.

Deres HeatControl teknologi er kernen bag IQOS. Den opvarmer nemlig tobakken i stedet for at brænde den, hvilket stadig udløser den helt rigtige smag af tobak, men med fordele some traditionel rygning simpelthen ikke kan præstere; Næsten ingen cigaretlugt, røg og ingen aske.

Takket være IQOS kan du nyde den ægte tobaks-tilfredsstillelse, uden cigaretlugt i tøjet, fingrene og håret. IQOS er udentvivl et bedre alternativ til cigaretrygning. IQOS indeholder hele 90% færre skadelige kemikalier, sammenlignet med almindelige cigaretter. At skifte til IQOS vil sandsynligvis udgøre en mindre sundhedsmæssig risiko for dig, end hvis du forsatte med at ryge.

Hvis du vil lære mere omkring IQOS KLIK HERHvad gør du nu, når mentolcigaretter er blevet forbudte?


Den 20. maj 2020 trådte et nyt EU-mentolforbud i kraft. Det betyder, at det nu er blevet ulovligt at købe og sælge tobaksprodukter, der dufter og smager af mentol. Hvis du er en af dem, der har en svaghed for mentol-fornemmelsen, så er der heldigvis alternativer til mentolcigaretterne. Læs om dem her, eller se udvalget af opvarmede tobakspinde fra IQOS og SMOKE-ITs mange aromaer med mentol.

Find et alternativ til mentolcigaretter
Vil du gerne finde et lovligt alternativ til mentolcigaretter? Så er der heldigvis masser af muligheder for at bibeholde mentolsmagen, selvom den traditionelle mentolcigaret med tjære og aske er blevet uloviggjort. Du kan nemlig stadig købe mentolaromaer, mentolkrystaller, e-juice med mentol og meget mere. De er alle alternativer, der er bygget på kvalitetsrige ingredienser. Det gør blandt andet at smagene er yderst intense, hvilket giver produkterne god mulighed for at overstige de velkendte mentolcigaretter i både smagsoplevelse og popularitet.

Bedre smag – færre kemikalier
Med de nye alternativer til mentolcigaretter kan du bibeholde den mentolsmag, som du kender fra almindelig tobakscigaretter med mentol, samt den nikotinholdige damp. Men der hvor alternativerne trykker speederen i bund og overhaler mentolcigaretterne indenom, er, når det kommer til den væsentlige mindre mængde af skadelige kemikalier.

De toksiner og karcinogener, som tobaksrøg indeholder, udgør størstedelen af de skadelige kemikalier i almindelige cigaretter. Kemikalierne er blandt andet med til at give lungecancer, hjertekarsygdomme og meget andet. Derfor er det en skelsættende og yderst positiv ændring, at alternativerne til mentolcigaretter ikke producerer røg, der indeholder de farlige kemikalier.

Alternativer uden røg
De fleste alternativer til mentolcigaretter er baseret på et forbrændingsprincip, der ikke producerer røg. Her sørger dit device - det kan være en e-cigaret eller kit fra Vype, JoyeTech,  Eleaf eller lignende - for at opvarme dampen, frigive nikotinen (hvis du har valgt det) og sende smagen af mentol ud i din mund. Altid uden at danne tobaksrøg. Alternativerne kan således give dig en smag af mentol og en nikotinholdig damp dannet af flydende nikotin og mere naturlige ingredienser.

Selvom mange kender nikotinen i cigaretter som et giftigt og vanedannende stof, så er det altså røgens toksiner og karcinogener, som du skal være særlig på vagt overfor. For at få så mange som muligt til at kvitte den skadelige røg, indeholder e-væsker, e-juicer og aromaer et hav af banebrydende smage, som vil pirre selv de mest støvede smagsløg. På den måde forsøger markedet at gøre alternative produkter mere attraktive end tobaksrøgen.

IQOS som et alternativ til mentolcigaretter
Sammenlignet med almindelige tobakscigaretter, så har produkter fra IQOS en bred vifte af fordele, der blandt andet tæller reducering af skadelige stoffer. Produktet fungerer således, at IQOS-holderen opvarmer tynde tobakspinde op til 350 grader, som sikrer dig en god og jævn fordeling af tobakssmagen. På den måde giver tobakspindene en tilfredsstillende mentolnydelse og 95 procent færre skadelige stoffer, end hvis du røg en almindelig mentolcigaret.

De specialfremstillede, tynde pinde giver dig samtidig følelsen af at holde en cigaret i hånden samt at have en mentol i munden – og hele tiden uden den tjærefyldte røg.


Mint Pods som det salte alternativ
Higer du efter mentolsmagen? Så tag et kig på SMOKE-ITs crushed Mint Pods. Her får du en salt pod med smag af mint, som du blot skal sætte i din e-cigaret. Og hvis du har brug for nikotin, findes pod’en med fire forskellige styrker: 0 miligram, 6 miligram normal nikotin,  12 miligram salt nikotin og 18 miligram salt nikotin. Så er der et alternativ til et væld af forskellige mennesker med forskellige nikotin-behov.

Menthol Sensation til mentol-elskeren
Her bør du overveje e-juicen, Menthol Sensation, fra InSano. E-juicen giver en stærk blanding af både mint og mentol, og derfor er alternativet perfekt til kunden, som ønsker et ekstra frisk pift. Også her kan du vælge mellem nikotinstyrke, der går fra 0 til 18 miligram. På den måde kan du finde en styrke, der passer til netop dine behov.

Oplev fordelene ved de mange alternativer
Da mentolcigaretter er blevet forbudt, er det selvfølgelig en fordel i sig selv at finde et alternativ. Men selve skiftet fra tobaks- til e-cigaretter har også flere mærkbare fordele, som vi endnu ikke har berørt.

Flere fordele ved alternativer til mentolcigaretter er:
Du kommer ikke til at lugte af cigaretrøg, men i stedet dufte af dig selv.
Du vil nyde ægte tobak uden hverken ild eller aske
De mange alternativer efterligner almindelige tobakscigaretter, hvilket gør skiftet lettere og mere tilfredsstillende

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord