Grundet Covid-19 holder kundeservice ekstra åbent på telefon og chat: Mandag-fredag kl. 09-20.
SMOKE-IT butikkerne og webshoppen holder åbent som normalt.

Liste over produkter efter fabrikant Insano

Insano er en importvirksomhed, med hovedkontor i Danmark. Insano er idag en af de helt store spillere på det danske dampmarked. Utallige butikker og webshops i ind-og udland sælger produkter fra Insano. 

Insano er en importvirksomhed, med hovedkontor i Danmark. Insano er idag en af de helt store spillere på det danske dampmarked. Utallige butikker og webshops i ind-og udland sælger produkter fra Insano.


Insano er eksperter indenfor TPD-lovgivningen, Hvilket er de regler og registreringer man skal igennem, før man kan sælge nogen form for nikotin relateret produkter i Danmark. Hos Insano er alle deres produkter, både hardware og e-juice registreret og overholder den danske TPD-lov. Deres service sørger for at deres forretnings kunder, ikke skal bekymre sig om advokater og nye regler, men i stedet kan fokusere på det der virkelig betyder noget for dem; nemlig salg. Insano håndtere alt det kedelige administrative arbejde, så kunderne kan fokusere på at gro deres forretning.


Udover de mange produkter og brands Insano står for at importere til Danmark, har de også skabt deres egen linje af Aromaer og E-juice. Insano Aroma,er aromaer som er blevet testet af forbrugerne selv! Det gør Insano’s aromaer til noget helt specielt, og kan på ingen måde sammenlignes med andre aromafabrikanter. De har nemlig ladet forbrugerne selv få lov, til at komme med deres respons til de forskellige produkter, og evt. ændringer på dem. Efter mange arbejdstimer, er de kommet frem til 18 super lækre smage. Disse smage er udviklet til perfektion af forbrugeren selv, hvilket har resulteret i den store succes Aromaerne har haft på markedet lige siden!


Deres Aroma serie består af Dansk Tobacco Aroma, Dansk Menthol Aroma, Sour Bubbles, Reebena Drops, Fruit Flasher, Blueberry Scone, Sport It Up, Love Potion, Strawberry Milkshake, Home Baked, Mini Mimi, Mad Elephant, Dragon Treasure, Pineapple Joe, Forest Drops, Green Fairy, Ice Bird, Banana Beast, Green Frog og Bad Bulldog. Det er en bred kollektion, med et endnu bredere smagsudvalg, der er garanteret at have en smag, der kan tilfredsstille alle de forskellige præferencer, damp entusiasterne kunne have. Det anbefalet blandingsforhold er 10%, men ønsker man en ekstra intens smagsoplevelse, kan man sagtens ændre blandingsforholdet til 15%, for de mennesker som simpelthen bare ikke kan få nok smag i deres damp.


Insano sælger også 18 forskellige dampklar væsker i traditionelle smage, og kommer med 4 valgmuligheder, 0mg, 6mg, 12mg og 18mg nikotin. De er alle i blandingsforhold PG70/VG30. Alle disse e-juice er naturligvis TPD anmeldt i Danmark og klar til salgshylden. De kommer i flotte og enkle designs.


Insano står for importen af en lang række brands til Danmark, såsom Vaporesso, IVG, Joyetech, Empire Brew, T-Juice og Dinner Lady m.fl. Insano sælger derfor B2B til rigtig mange forskellige e-cigaret butikker i Danmark.


SMOKE-IT har æren at af forhandle det meste af hvad Insano importerer og selv udvikler, da vi i flere år har haft et tæt samarbejde med Insano. Vi kan derfor sikre os, at vi altid har de bedste og nyeste varer på hylderne. Det tætte forhold mellem Insano og SMOKE-IT gør vi altid er garanteret den bedste service og mere vigtigt produkter til de billigste priser. Uden vores stærke samarbejde med Insano, kunne SMOKE-IT ikke have tilbudt de bedste priser i landet. De produkter der kommer fra Insano, kommer fra allerøverste hylde, både med hensyn til smag, men også kvalitet.

Mere
Pr. side
viser1 - 40 af 54 genstande