Liste af produkter fra mærke Icons


ICONS er blevet verdenskendt for deres høje kvalitet og sjove koncept. ICONS kombinerer de gode smagsoplevelser med referencer til vores alles barndomsidoler som Elvis Presley, Bob Marley og Michael Jackson. ICONS kommer som Shake n Vape, og giver dig en helt unik serie, du ikke finder lignende andre steder.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 3 produkter.

Viser 1-3 of 3 vare(r)
Mango , Lemon Lime , Citrus

Icons - Bob Vaperley

Pris 119,95 kr.
Smag af mango og citrusfrugter. OBS:  Shake 'N' Vape, med 50 ml. Der skal derfor tilsættes 10 ml. base. 0MG = 1 stk. 10 ml. Nikotinfri base...
Blandet Bær , Rabarber

Icons - Freddie Vapery

Pris 119,95 kr.
Smag af rabarber og blandede bær. OBS:  Shake 'N' Vape, med 50 ml. Der skal derfor tilsættes 10 ml. base. 0MG = 1 stk. 10 ml. Nikotinfri...
Hindbær , Jordbær , Kiwi

Icons - Michael Vapes On

Pris 119,95 kr.
Smag af jordbær, hindbær og kiwi. OBS:  Shake 'N' Vape, med 50 ml. Der skal derfor tilsættes 10 ml. base. 0MG = 1 stk. 10 ml. Nikotinfri...

ICONS - Damp med dine idoler

Smagsvarianter i særklasse

ICONS er en serie af nøjagtige og perfekt afbalancerede frugtsmage. Alle ICONS forskellige e-væsker er en blanding af forskellige frugter og bær. Derfor er ICONS serien for enhver, der i forvejen damper frugtsmage, men også for dem, der har et ønske om at afprøve frugtsmage for første gang. Smagene er afstemte, så de hverken er for søde eller sure. Derfor er ICONS kendt for, at falde de i mange kunders smag.

Tag for eksempel ICONS Elvis Vapely, der giver en helt speciel og eksotisk smagsoplevelse af syrlige hyldebær og modne granatæbler, der danser på tungen. Eller ICONS Bob Vaperly med smag af søde, saftige mangoer frisket op med et frisk pust af citrus. Hvis det lyder som noget for dig, står dine idoler klar til at dampe med dig.

ICONS e-væske kommer som Shake n Vape. Tanken med Shake n Vape er, at man selv bestemmer den ønskede nikotinstyrke i rygevæsken. ICONS indeholder således ”kun” 50 ml. e-væske i 60 ml. flasker, så der er plads til selv at blande den valgte nikotinstyrke i sin ICONS flaske. Blandingsforholdet i ICONS er 30/70 PG/VG, som egner sig bedst til sub-ohm tanke. Hvis du har brug for mere information om, hvordan Shake n Vape fungerer, kan du læse om det her.

Om ICONS

ProVape står bag brandet ICONS. ProVape og ICONS mission er altid at levere det bedste produkt til deres kunder. ICONS undersøger markedet grundigt, inden de lancerer nye produktserier, og sørger på den måde for, at deres nye serie passer perfekt ind på markedet. Alle ICONS e-væsker stilles over for en lang række tests for at sikre, at de overholder den høje kvalitet, som er i højsæde.

Alle ICONS væsker testes både i ICONS eget laboratorium, men også på et eksternt UKAS-certificeret laboratorium. Det gør ICONS for endnu en gang at sikre, at kunderne kun får det absolut bedste slutprodukt. Dette er også med til at overholde TPD lovgivningen. TPD lovgivningen gælder lige nu kun e-væsker med nikotin, men ICONS er fremtidssikret nok til, at alle deres væsker uden nikotin også overholder kravene for e-væske, hvis lovgivningen i fremtiden også skulle gælde for e-væsker uden nikotin.

ProVape bag ICONS har ekstremt gode produktionsfaciliteter til at lave store mængder e-væske. Det gør også, at de nu er begyndt at tappe e-væske for en lang række andre producenter. De går endda så langt, at de gerne vil hjælpe med at udvikle e-væsken i samarbejde med andre brands. Det siger en del om ProVape og ICONS kvalitetsniveau, at en lang række store internationale brands vælger at få tappet deres e-væske hos dem. ProVape har nemlig et stort ISO 9001 certificeret laboratorium, hvor de kan producere e-væsken under de bedste forhold.

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord