1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!

Liste over produkter efter fabrikant HorizonTech

HorizonTech: High-end, kvalitetsudstyr

HorizonTech har stor erfaring inden for high-end udstyr, og er især kendt for deres store fremskridt inden for sub-ohm tanke. Særligt sub-ohm tanken, Falcon King fra HorizonTech, har vundet stor opmærksomhed over hele verden. Falcon King er, sammen med andre af HorizonTech’s produkter, beregnet til dig, hvis du værdsætter brugervenligt kvalitetsudstyr, og store, hvide dampskyer.

Innovativt udvikling


HorizonTech er kendt for at gå meget op i udviklingen af produkter, og har derfor en række forskellige teams, der sørger for at forbrugerne kun får det allerbedste med HorizonTech produkterne.


HorizonTech har et udviklingsteam, der består af en række ingeniører, som specifikt arbejder med at udvikle og videreudvikle nye produkter. HorizonTech lytter i den grad til deres kunder, da al udvikling er baseret på feedback fra forbrugerne. Det gør, at HorizonTech altid kan stræbe efter at levere endnu bedre produkter, og hos ingeniørerne fra HorizonTech er kun det helt perfekte godt nok. HorizonTech viser gang på gang, at de er i stand til at ramme plet i forhold til hvad kunderne efterspørger.


HorizonTech har desuden et team, der udelukkende beskæftiger sig med kundeundersøgelser, for at finde ud af hvor de kan forbedre deres produkter. Alle disse data bliver behandlet og sendt til deres ingeniører, der på den måde kan udvikle bedre produkter, hvor kunden altid er i fokus.


HorizonTech’s produktionsmedarbejderne arbejder under gode forhold. HorizonTech gør meget ud af at forkæle deres medarbejdere. Hos HorizonTech finder man derfor en høj arbejdsmorale og glade, tilfredse medarbejdere.


Alle produkter bliver grundigt tjekket, inden de forlader HorizonTech fabrikken. Dette har HorizonTech et stort, uddannet team, der tager sig af. Grundet HorizonTech’s høje grundighed overholder de derfor også alle standarder (ISO90001, GMP, CE, ROHS og FCC). Som forbruger af HorizonTech kan du derfor være sikker på, at du har at gøre med et kvalitetsprodukt i særklasse.


Indkøbsteamet hos HorizonTech sørger for, at det altid er de helt rigtig materialer, der købes hjem. HorizonTech går aldrig på kompromis med materialerne til deres eksisterende - eller nye produkter. Dette betyder, at ingeniørerne ved HorizonTech kan få præcis de materialer, de ønsker, der sikrer en endnu højere kvalitet af HorizonTech’s produkter.


HorizonTech Falcon King


HorizonTech Falcon King er hurtigt blevet en af de mest populære e-cigaret tanke på globalt plan. Falcon King er en sub-ohm tank, der betyder, at den giver en god mængde damp, og er beregnet til dem, der ønsker lidt ekstra.


Vi har fået HorizonTech Falcon King anmeldt i Danmark, så vi kan sælge den lovligt. Grunden til at denne tank er blevet så populær, er uden tvivl grundet den enorme mængde smag, som tanken er i stand til at producere. Derudover er den nem at bruge, og laver en rigtig stor dampmængde. HorizonTech Falcon King er altså en tank, enhver sub-ohm damper bør eje!


Tankens coils er lavet af bambusfibre, der giver en fantastisk smag og en længere levetid. Til HorizonTech Falcon King tanken findes en række forskellige coils, der giver lidt til enhver smag. Vi forhandler både almindelige coils og mesh coils [m1] til denne type tank.


Hos SMOKE-IT kan du være sikker på kun at få 100% originale HorizonTech produkter, da vi køber direkte hos producenten. Derudover sørger vi for, at disse produkter kun kommer i kasser med dansk tekst og med dansk brugervejledning. Det sikrer, at du som HorizonTech forbruger får en nemmere start med deres fænomenale produkter.

Mere
viser1 - 3 af 3 genstande