Grundet Covid-19 holder kundeservice ekstra åbent på telefon og chat: Mandag-fredag kl. 09-20.
SMOKE-IT butikkerne og webshoppen holder åbent som normalt.

Liste over produkter efter fabrikant HorizonTech

HorizonTech er en Kinesisk e-cigaret producent. HorizonTech er stor erfaring inden for både High-end udstyr, men også det lidt mere almindelig og begynder venligt udstyr.

HorizonTech er en Kinesisk e-cigaret producent. HorizonTech er stor erfaring inden for både High-end udstyr, men også det lidt mere almindelig og begynder venligt udstyr.


Hos HorizonTech går man rigtig højt op i hele udviklingen, og har derfor en række forskellige teams, der sørger for at vi som forbruger kun får de aller bedste produkter fra HorizonTech.


HorizonTech har et udviklingsteam som består af en række ingeniører som står for udviklingen af nye produkter. Alt udvikling er baseret på feedback fra deres kunder, hvilket gør de altid kan stræbe efter at levere et endnu bedre produkt. Hos ingeniørende fra HorizonTech er der intet under perfekt der er godt nok.


Alle produktionsmedarbejderne hos HorizonTech arbejder også under gode forhold. Alle disse medarbejder bliver ofte forkælet af HorizonTech, netop for at holde arbejdsmoralen oppe og have glade og tilfredse medarbejdere.


Alle produkt bliver grundigt tjekket inden de forlade HorizonTech fabrikken. Dette har det et stort team til at tage sig af. Grundet der høje grundighed overholder de derfor også alle de standarder de skal(ISO90001, GMP, CE, ROHS og FCC). Man kan derfor som forbruger være sikker på man får et godt kvalitetsprodukt.


Indkøbsteamet hos HorizonTech sørger for at det altid er de helt rigtig materialer der bliver købt hjem, både til eksisterende produkter, men også til nye produkter. Dette betyder at ingeniørende ved HorizonTech kan få lige de materialer de ønsker, hvilket giver endnu højere kvalitet.


HorizonTech har også en team der udelukkende beskæftiger sig med kundeundersøgelser, for at finde ud af hvor de kan forbedre deres produkter. Alle disse data bliver behandlet og sendt til deres ingeniører, der på den måde kan udvikle bedre produkter, hvor kunden er i fokus.


HorizonTech Falcon King er hurtigt blevet en af de mest populære tanke på det udenlanske marked. Vi har derfor fået den anmeldt i Danmark, så vi kan sælge den lovligt. Grunden til denne tank er blevet så populær er uden tvivl grundet den enorme mængde smag denne tank producere, men også fordi det er nem at bruge og laver en rigtig stor damp mængde. Dette er altså en tank enhver der bruger subohm bør eje! Til tanken findes der en række forskellige coils, hvilket sikre noget for en hver smag, vi forhandler både almindelige coils og mesh coils til denne tank.


Her hos SMOKE-IT kan du være sikker på kun at få 100% originale HorizonTech produkter da vi køber direkte hos producenten. Derud over sørger vi også for at disse produkter kun kommer i kasser med dansk tekst og med dansk brugervejledning, hvilket sikre forbrugerne en nemmere start med disse produkter.


Mere
viser1 - 3 af 3 genstande