Grundet Covid-19 holder kundeservice ekstra åbent på telefon og chat: Mandag-fredag kl. 09-20.
SMOKE-IT butikkerne og webshoppen holder åbent som normalt.

Udvid søgning

Liste over produkter efter fabrikant Hangsen


Pioner indenfor e-væske
Hangsen har været på forkant med e-cigaret industrien siden 2009, og er vokset til at være verdens største e-væskeproducent.

Hangsens direktør, Mr. Jide Yao, var pioner indenfor udviklingen af e-væske og var personen, der fandt frem til kombinationen af PG og VG, som var grundlaget for den første e-væskeopskrift i 2005.  

Smoke-Its populære basisvæsker er udviklet og produceret hos Hangsen og fås i hele 27 forskellige smage som alle er i blandningsforholdet 40/60 VG/PG. 

Hangsen e-juice fabrik


Hangsen er førende globalt indenfor e-væske, e-cigaretproduktion og OEM (Original Equipment Manufacturing) service. Firmaet samarbejder med de største forhandlere over hele verden for at få deres kvalitetsprodukter i kundernes hænder, hurtigt og effektivt. Hangsen eksporterer til 80 lande, og har afdelinger i USA og Polen, mens hovedkontoret ligger i Kina.


Grundlagt i 2009 af direktør Mr. Jide Yao, og med hovedsæde i Hong Kong, har man her at gøre med en af de allerstørste spillere på banen, når man taler om producenter af væske til elektroniske cigaretter.
Siden Jide Yao i 2005 fandt frem til, at en blanding mellem Propylen-glykol og vegetabilsk glycerin giver de egenskaber, som en væske til brug i e-cigaretter kræver, har Hangsen stille og roligt etableret sig som en figur i branchen man ikke kommer uden om. Hangsen fokuserer, som de fleste andre store, asiatiske e-cigaretproducenter, mest på engrossalg til virksomheder og forhandlere. Virksomhedens kæmpesucces i branchen kan i høj grad tilskrives det faktum, at de tilbyder forhandlere muligheden for at præge udvalgte væsker med eget design og brand.
Hangsen har efterhånden produktionsprocesser fordelt på over 3 kontinenter, og udbyder deres produkter i engros, til virksomher og til private i mere end 80 forskellige lande. Firmaet fører et hav af forskellige brands i forskellige undergenrer af e-cigaret-udstyr og -tilbehør. Heriblandt Aromaer/smagsstoffer, baser (til selvblanding af væsker), et stort udvalg af færdigblandede e-væsker og endda også MODs og egne Hangsen e-cigaretter.
Hangsen e-væske må altså siges at være blandt de mest anerkendte og afprøvede valgmuligheder for dig, når du skal vælge hvilken slags e-væske der falder i din smag. Vores basisudvalg af væsker til e-cigaretter fra Hangsen, som du kan finde på siden herunder, består for tiden af 15 forskellige varianter. Har du før handlet hangsen væske hos Smoke-It, og undrer dig over hvorfor udvalget er skrumpet lidt, skyldes dette den nye Lovgivning om e-cigaretter, TPD.
Den kan du læse mere om her


Hangsen e-væske og Hangsen Aroma kendetegnes ved altid at have samme høje og konsistente kvalitet. Når du køber Hangsen væske hos Smoke-it, kan du derfor altid regne med den samme gode oplevelse – det kan du fordi den bliver produceret på et af Hangsens 4.000 kvadratmeter store fabrikker, som drives under sterile laboratorie-forhold
Værd at vide, inden du vælger:
E-væske varierer meget fra producent til producent, og din oplevelse af at bruge e-cigaretter til eksempelvis et rygestop, kan i høj grad afhænge af, om du har fået fat i lige netop den slags væske, der passer til dig og din e-cigaret: Som du måske allerede ved (eller ikke gør), består væske til e-cigaretter af to hovedkomponenter – Pg (propylen-glykol) og Vg (vegetabilsk glycerin). Propylen-glykolen har blandt andet den effekt, at den tynder den vegetabilske glycerin op.
Det er værd at vide, at hvis du bruger en e-cigaret i samme stil som vores Smoke-it startsæt (Ego 3.2), vil det gavne dig at bruge en væske med et blandingsforhold på 50/50 – 30/70  Vg/Pg: Dette skyldes måden, hvorpå en Brænder/Coil er bygget på, og særligt hullerne i dennes størrelse. Bruger du derimod en e-cigaret i Sub-Ohm genren (Direkte lunge), vil dine coils have større huller, som væsken bliver suget ind igennem og kan derfor med fordel bruge en væske med et højere indhold af Vg – helt op til 100%. Den sidstnævnte type af e-cigaretter kan bruge alt slags væske.
Alle væsker i vores sortiment fra hangsen, som er at finde på siden herunder, indeholder 30 % Vegetabilsk glycerin og 70 % Propylen-glykol. Dette er altså en relativt tyndtflydende væske.


ISO9001- certificeret produktion


Hangsen overholder den internationale ISO9001 standard og god fremstillingspraksis for at sikre den højeste kvalitet i produktionen. Produktionen i Kina foregår i en 40.000 kvadratmeter fabrik, som er udstyret med de mest avancerede produktionsmaskiner og testudstyr der tilsammen sikrer en ensartet produktkvalitet og produktionskapacitet. 


Et hav af internationale certificeringer


Hangsens væsker er gennemtestet af mange internationale anerkendte tilsynsmyndigheder og sikkerhedsorganisationer, blandt andet  CE certifikation, European MSDS og RoHS certifikation, hvilket sikre dig den bedste kvalitet.


Mission


Hangsen bestræber sig på at tilbyde den mest eftertragtede e-væske i verden. Varianter og teknikker forbedres løbende for at skabe de bedst mulige partier af e-væske, der sigter mod at opfylde forskellige kunders behov for personlig stil og smag. 


Smoke-Its basisvæsker og luksusserien Serie 8, kommer begge fra Hangsen.

Mere
viser1 - 33 af 33 genstande