Liste af produkter fra mærke Hangsen


Hangsen - Verdens førende e-væsker

Om Hangsen

Hangsen blev grundlagt i 2009, og er i dag verdens største e-væskeproducent. Drivkraften bag er direktør Mr. Jide Yao, som fandt kombinationen mellem PG og VG, der blev grundlaget for opskriften på den første e-væske tilbage i 2005. Hangsen var banebrydende inden for e-cigaret industrien, og gør virksomheden til de førende inden for e-væske, e-cigaretproduktion og OEM (Original Equipment Manufacturing) service.

Hangsen samarbejder med de største internationale forhandlere for at få deres kvalitetsprodukter i kundernes hænder hurtigt og effektivt. Hangsen eksporterer til i alt 80 lande, og har afdelinger i USA og Polen, mens Hangsens hovedkontor ligger i Kina.

Hangsen fokuserer, som de fleste andre store asiatiske e-cigaretproducenter, mest på engrossalg til virksomheder og forhandlere. Hangsens kæmpesucces i branchen kan i høj grad tilskrives det faktum, at de tilbyder forhandlere muligheden for at præge udvalgte Hangsen e-væsker med eget design og brand.
Hangsen fører mange forskellige brands og undergenrer af e-cigaret udstyr og tilbehør. Heriblandt kan nævnes deres Hangsen aromaer, baser til selvblanding af e-væsker, et stort udvalg af færdigblandede e-væsker og endda også MODs og egne Hangsen e-cigaretter.

Hangsen hos SMOKE-IT

Hos SMOKE-IT vil vi kun repræsentere de brands, der kan stå inde for en høj kvalitet til vores kunder. Vi har derfor allieret os med Hangsen, der tilbyder en lang række kvalitets- og prisvindende smagsvarianter.

Hos SMOKE-IT kommer vores basisvæsker og luksusserien, Serie 8, fra Hangsen.
Vores basisudvalg af Hangsen aromaer består af forskellige smagsvarianter som æble, vanilje, kanel, granatæble, vindruer, rom, whisky og mojito. Hangsen aroma skal blandes med en base for at kunne dampes. Du kan vælge de enkeltstående Hangsen aromaer, men du kan også sagtens blande flere smagskomponenter, så du opnår din helt unikke Hangsen e-væske.

Serie 8 fra Hangsen er udviklet til de mere erfarne dampere og feinschmeckere, der værdsætter de helt fine smagsnuancer, hvor kun det bedste er godt nok.

Har du før handlet Hangsen e-væske hos SMOKE-IT, og undrer dig over, hvorfor udvalget er skrumpet lidt, skyldes det den nye lovgivning om e-cigaretter, TPD. Den kan du læse mere om her.

Som ny-damper kan det virke overvældende at navigere rundt i forskellige e-væsker. Som mere erfaren damper, vil du opbygge personlige præferencer til dine Hangsen e-væsker og Hangsen aromaer, og du vil blive helt bevidst om Hangsens kvalitet.

Indhold af PG og VG
E-væske varierer meget fra producent til producent, og din oplevelse af at bruge e-cigaretter til eksempelvis et rygestop, kan i høj grad afhænge af, om du har fået fat i lige netop den slags e-væske, der passer til dig og din e-cigaret.

Som du måske allerede ved, består væske til e-cigaretter af to hovedkomponenter: PG (propylen-glykol) og VG (vegetabilsk glycerin). PG-væsken har blandt andet den effekt, at den tynder VG-væsken op. Det er værd at vide i forhold til hvilke blandingsforhold, der passer til dig og til din e-cigaret.

Hvis du bruger en e-cigaret i samme stil som vores SMOKE-IT startsæt (Ego 3.2), vil det gavne dig at bruge en e-væske med et blandingsforhold på enten 50/50 eller 30/70 PG/VG.  Dette skyldes måden, hvorpå en brænder/coil er bygget på og særligt hullerne i dennes størrelse. Bruger du derimod en e-cigaret i sub-ohm genren (direkte lunge-sug), vil dine coils have større huller, som e-væsken bliver suget ind igennem. Du kan derfor med fordel bruge en væske med et højere indhold af VG - helt op til 100% - hvis du bruger en sub-ohm e-cigaret.

Når du anvender vores Hangsen aroma, anbefaler vi, at du bruger cirka 8-10 dråber til 10 ml. væsker. Det er dog en individuel smagssag, så det kan sagtens være, at du foretrækker mere eller mindre. Det er bare med at prøve sig frem.

Hangsen sikrer høj kvalitet

Produkter fra Hangsen kendetegnes ved altid at have samme høje og konsistente kvalitet. Når du køber din Hangsen e-væske hos SMOKE-IT, kan du derfor altid regne med den samme gode oplevelse – det kan du fordi Hangsen overholder den internationale ISO9001 standard og god fremstillingspraksis for at sikre den højeste kvalitet i produktionen.

Produktionen i Kina foregår i en 40.000 kvadratmeter fabrik, som er udstyret med de mest avancerede produktionsmaskiner og testudstyr der tilsammen sikrer en ensartet produktkvalitet og produktionskapacitet. 

Hangsens e-væsker er gennemtestet af mange internationale anerkendte tilsynsmyndigheder og sikkerhedsorganisationer, blandt andet CE certification, European MSDS og RoHS certification, hvilket sikrer dig den absolut bedste kvalitet.

Hangsen bestræber sig på at tilbyde den mest eftertragtede e-væske i verden. Varianter og teknikker forbedres løbende for at skabe de bedst mulige partier af e-væske, der sigter mod at opfylde forskellige kunders behov for personlig stil og smag. 

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 8 produkter.

Viser 1-8 of 8 vare(r)
Kanel

Aroma - Cinnamon 5ml

Pris 19,95 kr.
Aroma med smag af kanel OBS! Dette er en aroma og må derfor ikke dampes rent! Den skal blandes op med base! Nikotinbase kan købes   HER....
Vindrue

Aroma - Grape, 5ml

Pris 19,95 kr.
Aroma med smag af vindruer OBS! Dette er en aroma og må derfor ikke dampes rent! Den skal blandes op med base! Nikotinbase kan købes...
Æble , Tranebær , Kanel

Aroma - Mix Apple, 5ml

Pris 19,95 kr.
Aroma med smag af æble og kanel OBS! Dette er en aroma og må derfor ikke dampes rent! Den skal blandes op med base! Nikotinbase kan købes...
Mojito

Aroma - Mojito, 5ml

Pris 19,95 kr.
Aroma med smag af mojito OBS! Dette er en aroma og må derfor ikke dampes rent! Den skal blandes op med base! Nikotinbase kan købes...
Rom

Aroma - Rum, 5ml

Pris 19,95 kr.
Aroma med smag af rom OBS! Dette er en aroma og må derfor ikke dampes rent! Den skal blandes op med base! Nikotinbase kan købes   HER....
Whiskey

Aroma - Whisky, 5ml

Pris 19,95 kr.
Aroma med smag af whisky OBS! Dette er en aroma og må derfor ikke dampes rent! Den skal blandes op med base! Nikotinbase kan købes...
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord