1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!

Udvid søgning

Pris

DKK 10 - DKK 30

Liste over produkter efter fabrikant Hangsen

Hangsen - Verdens førende e-væsker

Hangsen e-væsker er verdens absolut førende med deres prisvindende smage. Hangsen har smag og kvalitet i top, men prisen i bund. Det tiltrækker både erfarne dampere og ny-dampere, og der er et væld af Hangsen e-væsker og Hangsen aromaer at vælge imellem.

Om Hangsen


Hangsen blev grundlagt i 2009, og er i dag verdens største e-væskeproducent. Drivkraften bag er direktør Mr. Jide Yao, som fandt kombinationen mellem PG og VG, der blev grundlaget for opskriften på den første e-væske tilbage i 2005. Hangsen var banebrydende inden for e-cigaret industrien, og gør virksomheden til de førende inden for e-væske, e-cigaretproduktion og OEM (Original Equipment Manufacturing) service.


Hangsen samarbejder med de største internationale forhandlere for at få deres kvalitetsprodukter i kundernes hænder hurtigt og effektivt. Hangsen eksporterer til i alt 80 lande, og har afdelinger i USA og Polen, mens Hangsens hovedkontor ligger i Kina.

Hangsen fokuserer, som de fleste andre store asiatiske e-cigaretproducenter, mest på engrossalg til virksomheder og forhandlere. Hangsens kæmpesucces i branchen kan i høj grad tilskrives det faktum, at de tilbyder forhandlere muligheden for at præge udvalgte Hangsen e-væsker med eget design og brand.
Hangsen fører mange forskellige brands og undergenrer af e-cigaret udstyr og tilbehør. Heriblandt kan nævnes deres Hangsen aromaer, baser til selvblanding af e-væsker, et stort udvalg af færdigblandede e-væsker og endda også MODs og egne Hangsen e-cigaretter.


Hangsen hos SMOKE-IT


Hos SMOKE-IT vil vi kun repræsentere de brands, der kan stå inde for en høj kvalitet til vores kunder. Vi har derfor allieret os med Hangsen, der tilbyder en lang række kvalitets- og prisvindende smagsvarianter.


Hos SMOKE-IT kommer vores basisvæsker og luksusserien, Serie 8, fra Hangsen.
Vores basisudvalg af Hangsen aromaer består af forskellige smagsvarianter som æble, vanilje, kanel, granatæble, vindruer, rom, whisky og mojito. Hangsen aroma skal blandes med en base for at kunne dampes. Du kan vælge de enkeltstående Hangsen aromaer, men du kan også sagtens blande flere smagskomponenter, så du opnår din helt unikke Hangsen e-væske.


Serie 8 fra Hangsen er udviklet til de mere erfarne dampere og feinschmeckere, der værdsætter de helt fine smagsnuancer, hvor kun det bedste er godt nok.


Har du før handlet Hangsen e-væske hos SMOKE-IT, og undrer dig over, hvorfor udvalget er skrumpet lidt, skyldes det den nye lovgivning om e-cigaretter, TPD. Den kan du læse mere om her.


Som ny-damper kan det virke overvældende at navigere rundt i forskellige e-væsker. Som mere erfaren damper, vil du opbygge personlige præferencer til dine Hangsen e-væsker og Hangsen aromaer, og du vil blive helt bevidst om Hangsens kvalitet.


Indhold af PG og VG
E-væske varierer meget fra producent til producent, og din oplevelse af at bruge e-cigaretter til eksempelvis et rygestop, kan i høj grad afhænge af, om du har fået fat i lige netop den slags e-væske, der passer til dig og din e-cigaret.


Som du måske allerede ved, består væske til e-cigaretter af to hovedkomponenter: PG (propylen-glykol) og VG (vegetabilsk glycerin). PG-væsken har blandt andet den effekt, at den tynder VG-væsken op. Det er værd at vide i forhold til hvilke blandingsforhold, der passer til dig og til din e-cigaret.


Hvis du bruger en e-cigaret i samme stil som vores SMOKE-IT startsæt (Ego 3.2), vil det gavne dig at bruge en e-væske med et blandingsforhold på enten 50/50 eller 30/70 PG/VG.  Dette skyldes måden, hvorpå en brænder/coil er bygget på og særligt hullerne i dennes størrelse. Bruger du derimod en e-cigaret i sub-ohm genren (direkte lunge-sug), vil dine coils have større huller, som e-væsken bliver suget ind igennem. Du kan derfor med fordel bruge en væske med et højere indhold af VG - helt op til 100% - hvis du bruger en sub-ohm e-cigaret.

Når du anvender vores Hangsen aroma, anbefaler vi, at du bruger cirka 8-10 dråber til 10 ml. væsker. Det er dog en individuel smagssag, så det kan sagtens være, at du foretrækker mere eller mindre. Det er bare med at prøve sig frem.


Hangsen sikrer høj kvalitet


Produkter fra Hangsen kendetegnes ved altid at have samme høje og konsistente kvalitet. Når du køber din Hangsen e-væske hos SMOKE-IT, kan du derfor altid regne med den samme gode oplevelse – det kan du fordi Hangsen overholder den internationale ISO9001 standard og god fremstillingspraksis for at sikre den højeste kvalitet i produktionen.


Produktionen i Kina foregår i en 40.000 kvadratmeter fabrik, som er udstyret med de mest avancerede produktionsmaskiner og testudstyr der tilsammen sikrer en ensartet produktkvalitet og produktionskapacitet. 


Hangsens e-væsker er gennemtestet af mange internationale anerkendte tilsynsmyndigheder og sikkerhedsorganisationer, blandt andet CE certification, European MSDS og RoHS certification, hvilket sikrer dig den absolut bedste kvalitet.


Hangsen bestræber sig på at tilbyde den mest eftertragtede e-væske i verden. Varianter og teknikker forbedres løbende for at skabe de bedst mulige partier af e-væske, der sigter mod at opfylde forskellige kunders behov for personlig stil og smag. 

Mere
viser1 - 8 af 8 genstande