Liste af produkter fra mærke Geekvape


Geekvape Technology - E-cigaret selvbyg

Geekvape Technology Co Ltd er et nyt, innovativt firma, der blev grundlagt af designeren Stefen Z i 2015. 

Firmaet ligger i Shenzhen, Kina, som er hjemstedet for den verdens-omspændende produktion af originale e-cigaretprodukter. Geekvape har hurtigt opnået stærk støtte fra en progressiv og kræsen gruppe af erfarne og entusiastiske dampere.

Hos SMOKE-IT er vi stolte af at kunne tilbyde en hel del af Geekvapes populære og innovative kvalitetsprodukter. Her finder du f.eks. de populære selvbyggertanke: Griffin, Avocado og Tsunami. Vi har også mange forskellige slags tråd, værktøj og en smart ohm-måler, til dig der vikler dine egne coils. 

Geekvapes medarbejdere helliger sig til forskning og udvikling af uforlignelige vaping-produkter. Firmaet sigter mod at opfylde forbrugerens behov og kernekompetencen består i at tilbyde forædlede produkter af høj kvalitet og på den måde sætte en effektiv stopper for kopiprodukter.

Geekvapes erklærede mål er at gøre alt for bidrage til en positiv udvikling af e-cigaret industrien, og yde den bedste service til alle kunder.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 11 produkter.

Viser 1-11 of 11 vare(r)
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord