Liste over produkter efter fabrikant Five Star

Five Star er en amerikansk e-juice producent og distributør, der har stor erfaring med at udvikle og producere e-juice. Five Star udvikler selvfølgelig deres egne væsker, men grundet deres enormt gode faciliteter producerer de også e-juice for en lang række andre brands.

Five Star er en amerikansk e-juice producent og distributør, der har stor erfaring med at udvikle og producere e-juice. Five Star udvikler selvfølgelig deres egne væsker, men grundet deres enormt gode faciliteter producerer de også e-juice for mere end 30 andre brands.


Five Star har deres helt egen produktions- og udviklings-hal på ca. 1200 m2, hvilket giver dem optimale forhold både til at udvikle nye smage, men også til at produceret smagene. Hele denne produktionshal er ISO 7 godkendt, hvilket sætter ekstremt høje krav til rengøring og håndtering af produkterne. Dette sikrer forbrugerne en enormt høj standard og garanti for, at væskerne er produceret under de bedst mulige forhold. Her har de også faciliteterne, der gør, at de kan overholde alle FDA reglerne i USA, så de har altid produceret e-juice under meget gode vilkår.


Alle e-væsker, der produceres af Five Star, bliver både udviklet og tappet i Torrance, Californien i USA, der er en meget eksklusiv lokation. De er derfor også meget populære i hele USA, hvor de fleste butikker fører Five Star.


Five Star har deres egen kemiker ansat til at holde styr på produktionen. Han har stor erfaring fra tidligere efter mange år i medicinalindustrien samt en PHD i Biokemi på UCLA. Ydermere har han også en stor passion for e-cigaretter og e-væske, og man kan derfor være sikker på at få væske af allerhøjeste kvalitet fra Five Star.


Five Star navnet har de valgt, fordi det er noget de lever 100% op til. De giver nemlig altid 5-stjernet service og et 5-stjernet produkt, som er en sikker vinder hos alle forbrugere.Mere
viser1 - 2 af 2 genstande