1 / 2
INFO: Alle SMOKE-IT butikker holder åbent som normalt.
2 / 2
INFO: Forlængede leveringstider kan forekomme!

Liste over produkter efter fabrikant Fcukin' Flava

Fcukin Flava - Unik, malaysisk aroma 

Hvordan lyder et delikat mix af sød og frisk honningmelon, med et twist af tyggegummi og behagelig køling? Fcukin Munkey er blandt de populære Fcukin Flava aromaer – og det er ikke uden grund. Fcukin Flava er en Malaysisk producent, der ligger helt i top, når det kommer til kvalitet og sammensætning af smagskomponenter.

Revolutionerende aromaer med køling


Fcukin Flava er en af de mest anerkendte e-væske producenter på markedet. De har revolutioneret dampverdenen med deres eksotiske Fcukin Flava aromaer, som de har brugt snart fem år på at perfektionere. Fcukin Flava var en af de allerførste til at introducere køling i deres væsker. Køling blev hurtigt et kæmpe fænomen, som vi i stor stil ser verden over i dag. 


Hos SMOKE-IT tilbyder vi et bredt udvalg af Fcukin Flava aromaer. Fcukin Flava’s blandingsforhold er 70/30 VG/PG, der giver en lækker fyldig damp, der desuden er rig på smag, da der er blandet en smule PG i. Fcukin Flava aromaerne egner sig bedst til større subtanke og drippere, for at coilen ikke brændes hurtigt af.


Fcukin Flava serier hos SMOKE-IT


ADV serien: ADV er den mest populære serie, og står for ”All Day Vape”. Det er med andre ord den Fcukin Flava serie, der egner sig bedst til hverdagsdampning. Den består af lækre, autentiske frugtsmage med køling. Smagskomponenterne og kvaliteten er så god, at du får lyst til at dampe ADV hele dagen. Disse Fcukin Flava aromaer giver en behagelig kølende fornemmelse i halsen, når du damper.


RED EDITION: Fcukin Flava’s RED EDITION har samme smagsvarianter som i ADV-serien, men blot med en mildere grad af køling. Disse Fcukin Flava aromaer er til dig, der er til en blid men stadig lækker køling.


AROMA serien: Hvis man er til de lækre Fcukin Flava aromaer, men selv ønsker at bestemme blandingsforholdet, er AROMA serien noget for dig. Alle Fcukin Flava’s smagsvarianter sælges som aroma, og på den måde kan du skræddersy blandingsforholdet til dine præferencer.


Ud over de intense, lækre og livlige smagsvarianter, er Fcukin Flava den eneste e-væske, der kan fås med op til 6 mg. nikotin. Du kan læse meget mere og gå på opdagelse i de mange forskellige Fcukin Flava aromaer.


Kvalitet er i højsæde


Det er ikke uden grund, at Fcukin Flava er blandt de bedst sælgende e-væsker – ikke bare i Danmark, men hele verden over. Fcukin Flava aromaerne er sammensat til perfektion, og intet er overladt til tilfældighederne. Fcukin Flava arbejder altid på at udvikle og forbedre deres produkter, for de ønsker kun det bedste for deres kunder.


Fcukin Flava krydstester altid deres e-væsker, så man kan være helt sikker på, at kvaliteten er blandt de bedste på markedet. Kvaliteten afspejles i deres Fcukin Flava aroma, da deres helt unikke smagsvarianter bevæger sig på et niveau, hvor kun de allerbedste kan følge med.


Vi hos SMOKE-IT kan varmt anbefale Fcukin Flava aromaerne, hvis det er smag og kvalitet, du også har i højsæde.

Mere
Pr. side
viser1 - 12 af 25 genstande