Liste af produkter fra mærke Eleaf


Eleaf Electronics Co. Ltd blev grundlagt i 2011 og er beliggende i Shenzhen. Eleaf er hurtigt blevet en af de mest velkendte damp brands i verden. Eleaf har gjort en uendelig indsats for at etablere tætte, og vigtigst af alt stabile, relationer med sine inden-og udenlandske distributører. Ved at samarbejde med distributører rundt omkring i verdenen har Eleaf fået etableret servicecentre i alle verdens hjørner, så de kan garantere kunderne en hurtig og ekstremt effektiv support. Med Eleaf’s konstante indsats og kreativitet er de hurtigt blevet et af de førende og mest velkendte mærker inden for damp industrien.

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 39 produkter.

Viser 1-16 of 39 vare(r)

Eleaf - Ello glas

Pris 19,95 kr.
Glas i 2 forskellige størrelser til Eleaf Ello tanken. OBS: Vælger man 4ml glas skal man have Eleaf - ELLO Extension air pipe for at kunne...

Eleaf Electronics Co. Ltd blev grundlagt i 2011 med beliggenhed i Shenzhen i Kina. Virksomheden udsprang af det velkendte brand Joyetech, og har i de tidligere år kunne læne sig meget op ad Joyetechs erfaring og viden. På grund af de mange år i branchen og med deres store fokus på produktudvikling og teknologi, betragtes de som én af de mest erfarende producenter af e-cigaretter, der er på markedet. Eleaf har foruden sin produktudvikling også gjort en ihærdig indsats for, at etablere tætte og stabile relationer med sine distributører – både de udenlandske og indenlandske.   

Vi er her for at hjælpe dig

Eleaf har et stort udvalg af forskellige serier og modeller i e-cigaretter, og det kan være overvældende og samtidig uoverskueligt at skulle vælge mellem de mange forskellige produkter. Hos SMOKE-IT har vi forhandlet Eleaf i lang tid, og har den nyeste viden indenfor Eleafs produkter. Du er til hver en tid velkommen til at kontakte os, så du kan få den bedste start med din nye e-cigaret. 

 

  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord