Liste af produkter fra mærke Eleaf


Eleaf Electronics Co. Ltd blev grundlagt i 2011 med beliggenhed i Shenzhen i Kina. Virksomheden udsprang af det velkendte brand Joyetech, og har i de tidligere år kunne læne sig meget op ad Joyetechs erfaring og viden. På grund af de mange år i branchen og med deres store fokus på produktudvikling og teknologi, betragtes de som én af de mest erfarende producenter af e-cigaretter, der er på markedet. Eleaf har foruden sin produktudvikling også gjort en ihærdig indsats for, at etablere tætte og stabile relationer med sine distributører – både de udenlandske og indenlandske. Netop på grund af de mange internationale distributører ligger Eleaf stor vægt på, at have aktive servicecentre i hele verden, så de kan garantere sine kunder en hurtigt og effektiv support. Ikke nok med at virksomheden ligger stor vægt på de ydre faktorer, såsom sine kunder og distributører, så fokuserer de i lige så høj grad på at skabe de bedste rammer for virksomhedens medarbejdere. Her får medarbejderne frie tøjler til at udvikle sig kreativt og innovativt, hvilket kommer til udtryk ved at Eleaf er en producent, som er i konstant bevægelse, netop fordi designerne og udviklerne konstant arbejder på at finde nye og bedre løsninger til deres produkter.  Med disse fokuspunkter er Eleaf derfor én af de førende og mest velkendte mærker indenfor dampindustrien.

  

Hvad er Eleaf kendt for?

Eleaf er bl.a. kendte for sit høje kvalitetsniveau, der sikrer kunderne holdbare og slidstærke e-cigaretter, der leverer en høj ydeevne. Ved at have kunden i fokus er Eleaf altid på forkant med det nyeste indenfor funktionalitet og design. Særligt er designet blevet meget populær i Norden. Når der skal designes nye MODs og tanke, arbejder virksomhedens designere ud fra, at produktet skal være stilrent og unikt. De anvender lette og elegante materialer, som giver et stilfuldt look, hvilket er noget, som særligt vi i Norden holder af. Funktionaliteten går hånd i hånd med det smukke design, og medvirker til at et produkt fra Eleaf giver en unik helhedsoplevelse, hvor funktioner, styresystemer og opbygning er let forståelig og nem at benytte.

Eleaf støtter OEM- og ODM-applikationer for at imødekomme forskellige distributørers behov. Det betyder, at de både producerer og udvikler deres egne patenterede produkter, mne også deler deres viden og ideer med andre virksomheder dampbranchen. 

 

Hvilke produkter har Eleaf?

Eleaf har designet og fremstillet den velkendte iStick-serie, som er blevet en kæmpe succes verden over. I 2014 blev iStick mini lanceret, hvilket skabte stor opmærksomhed i hele dampindustrien. Med dette momentum udviklede de derefter iStick 20W, iStick 30W og iStick 50W kontinuerligt, og hele denne produktserie har fået et særdeles positivt omdømme i hele verden. Da et nyt temperaturkontrolelement kom ind i dampindustrien, reagerede Eleaf prompte, og udviklede en endnu mere innovativ række af produkter, der alle blev succesfulde på det internationale dampmarked. Her kan nævnes iStick TC40W, iStick TC60W og iStick TC100W, som blev lanceret lige efter hinanden. Disse temperaturkontrollerede e-cigaretter er produkter, der har resulteret i den fortsatte succes og popularitet af iStick-serien. Eleafs iStick-serie har været deres mest populære produkter indtil nu.

 

Eleaf iStick TC40W

har adopteret et teknisk element af temperaturregulering, hvilket giver en unik og intens dampoplevelse, uden du får tørt hit ved at justere på temperaturindstillingerne. På trods af e-cigarettens lille størrelse, kan den nå op til 40 Watt med stor strømkapacitet på 2600 mAh.

 

Eleaf iJust NexGen

er det mest solgte Eleaf apparat her hos SMOKE-IT. Produktet kommer med nyudviklede kvalitetscoils fra HW coil-serien. HW coil-serien er designet til at give den ultimative smagsoplevelse for brugeren. iJust NexGen kommer som et ”all in one”-produkt, hvilket betyder, at du har alt, hvad du skal bruge sammensat til perfektion. Der er indbygget et 3000 mAh batteri, der holder dig kørende hele dagen. NexGen kittet er formet som et aflangt rør, der ligger perfekt i hånden.

 

Eleaf iStick TC60W

er et produkt med elegante og attraktive farver. Det har omskiftelige, magnetiske dæksler, så du nemt kan tage din 18650-celle og skifte den til en anden farve. Den er rigtig kraftig med hele 60 Watt maksimal strømudgang. Den opdaterer sig selv med temperaturstyringsteknologi, som understøtter både Nickel 200 og Titanium coils.

 

IStick Pico 25

kommer med en stor 0,91” skærm, 2A hurtig opladning og opgraderer generelt firmware i en stil- og kraftfuld pakke. Det drives af et enkelt 18650 batteri, og er i stand til at køre med en maksimal effekt på 85 Watt. Det kan desuden håndtere forskellige tanke op til 25 mm. i diameter- ELLO-tanken, der bruger HW-coils, giver den ultimative smag og med en top til nem opfyldning af væske er iStick Pico 25 derfor et suverænt produkt - både hvad angår udseende og ydeevne. 

 

Vi er her for at hjælpe dig

Eleaf har et stort udvalg af forskellige serier og modeller i e-cigaretter, og det kan være overvældende og samtidig uoverskueligt at skulle vælge mellem de mange forskellige produkter. Hos SMOKE-IT har vi forhandlet Eleaf i lang tid, og har den nyeste viden indenfor Eleafs produkter. Du er til hver en tid velkommen til at kontakte os, så du kan få den bedste start med din nye e-cigaret. 

 

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Acceptere at få fremvist produktsortiment billeder

Der er 25 produkter.

Viser 1-16 of 25 vare(r)

Eleaf - Ello glas

Pris 19,95 kr.
Glas i 2 forskellige størrelser til Eleaf Ello tanken. OBS: Vælger man 4ml glas skal man have Eleaf - ELLO Extension air pipe for at kunne...

Eleaf - GTiO tank

Pris 139,95 kr.
1,8 ml. Eleaf - GTIO tank. OBS. Vi anbefaler at bruge 50VG/50PG eller tyndere væske til denne  model . Eks. 70PG/30VG    

Eleaf - iJust 3 glas

Pris 19,95 kr.
Eleaf iJust 3 glas i 4 ml. og 6,5 ml. til at forstørre den oprindelig kapacitet med. (6.5 ml passer også til Melo 5 tanken). OBS:  Der skal...
  • Opret konto

Indtast oplysninger

Har du allerende en konto?
Log ind eller Gendan kodeord